ακαδημαϊκό ενδιαφέρον βασικά.
όμως και ισχύει και το "εμείς αυτόν ξέρουμε αυτόν εμπιστευόμαστε"...
Λάθος ποστ[/QUOTE
Αναρρωτήθηκα μήπως το Mamboberry θα μπορούσε να συνδεθεί ως συμβατικό dac, τώρα συμπληρώνω τη διερώτηση μήπως μπορούσε να συνδεθεί με λάπτοπ windows 7, καθώς η τιμή που αναφέρει ο Ge0rge είναι ιδιαιτέρως δελεαστική. Ελπίζω μη χαλάω το νήμα με τις ερωτήσεις μου.
το mamboberry dac+ για το οποίο γίνεται η κουβέντα εδώ μπορεί να συνδεθεί μόνο με raspberry
Αναρρωτήθηκα μήπως το Mamboberry θα μπορούσε να συνδεθεί ως συμβατικό dac, τώρα συμπληρώνω τη διερώτηση μήπως μπορούσε να συνδεθεί με λάπτοπ windows 7, καθώς η τιμή που αναφέρει ο Ge0rge είναι ιδιαιτέρως δελεαστική. Ελπίζω μη χαλάω το νήμα με τις ερωτήσεις μου.

Με τρώει η περιέργεια και η τσέπη μου, αλλά πριν εκταμιευσω αδικως , σας ερωτω. .....
Εχω κανένα λόγο να πάρω raspberry την στιγμή που έχω
Α) λαπτοπ για μουσική και
Β) nuc μόνο για μουσική
Θα κερδίσω κάτι ή απλά θα χασω χρήματα?
Upsampling μπορείς να κάνεις και με το volumio.Εναλλακτικά, μπορείς με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (USB), ένα USB πληκτρολόγιο και μια οθόνη συνδεδεμένα στο Raspberry, να ακούς μουσική απ' ευθείας από το Volumio, χωρίς υπολογιστή.
Σε αυτή την περίπτωση όμως, χάνεις το upsampling που μπορεί να κάνει το Foobar σε 192ΚΗz με SOX το οποίο έχει σημαντική διαφορά στον ήχο και χάνεις και τα equalizer του foobar που είναι αρκετά και κάνουν και αυτά διαφορά, αν ρυθμιστούν σωστά βέβαια.
Upsampling μπορείς να κάνεις και με το volumio.
Ο SoX υποστηρίζεται natively από τον MPD.
Υπάρχει επιλογή στα settings.Αυτό με ενδιαφέρει! Πως ακριβώς γίνεται?
Υπάρχει επιλογή στα settings.
Με την διανομή Moode 4.1 (για Raspberry Pi), μπορείτε πλέον να κάνετε και ψηφιακή ισοστάθμιση σήματος (digital EQ και μάλιστα με δύο επιλογές ισοστάθμισης), για να μειώσετε επιτέλους και την επίδραση του χώρου στις χαμηλές συχνότητες (Room Modes).
Η διαφορά είναι τεράστια, αφού εξαφανίζονται τα μπουμαρίσματα από τα ηχεία. Τα περισσότερα ηχεία πάσχουν σε αυτό τον τομέα, με έντονα μπουμαρίσματα στην περιοχή του ακουστικού φάσματος 50-120Hz.
Το volumio αυτό είναι στην ουσία.Απ' ότι είδα, το MPD προυποθέτει clinet, έτσι δεν είναι? Οπότε δώρο άδωρο, το εξωτερικό PC δεν το γλυώνει κάποιος αν θέλει το SoX. Κάνω λάθος?
Πολύ θα ήθελα να βάλω το Moode, το προσπάθησα, αλλά δεν έχω υπομονή να ρίξω τόσο διάβασμα. Υπάρχει κανένας οδηγός step by step για ηλίθιους? :slapface:
Πολύ θα ήθελα να βάλω το Moode, το προσπάθησα, αλλά δεν έχω υπομονή να ρίξω τόσο διάβασμα. Υπάρχει κανένας οδηγός step by step για ηλίθιους? :slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.