Καλό cdp,εξαρτάται βέβαια από τι μουσική ακούς και από τα συνοδά σου
Αν θέλεις μας τα λες για να έχουμε πιό οκληρωμένη άποψη
Γλυκόηχο με σωμα αλλά λίγη πληροφορία και δυναμικά
σαν τρανπορτ είναι μια χαρά
τιμιο μηχανακι το έχω ακόμα μαζί με ενα 67
Θα σας πώ τί ΔΕΝ ακούω... κλασσική και ελληνικά. Επίσης λατίνικα και μπόσα νόβες, τανγκό κλπ κλπ...
Συνοδά: Προ/Τελικός Audiolab, ηχεία B&W P4 και μόλις μου έρθει και ένα coaxial που περιμένω, θα το κοτσάρω και πάνω στο Dac της Teac (UD-H01)
Νίκο... θα ήθελα να σταθώ στο "transport" που αναφέρεις...
Όπως έγραψα πιο πάνω στον φίλο leo1964, θα το κοτσάρω πάνω στο dac της Teac με coaxial.
Πιστεύεις ότι θα έχουμε σαφή αναβάθμιση? Σαν transport όντως θα σταθεί στο ύψος του υπόλοιπου setup που αναφέρω παραπάνω?
Πιστεύω οτι το dac είναi πολύ καλύτερο του cdp Marantz!!!
Η διαφορά με ενα σχετικά καλό ντακ είναι μεγάλη ακόμα και σε μεσαίο προς χαμηλό συστημα
αν θέλεις ελα πάρε ενα απο αυτά που εχω να ακουσεις
Πιστεύω οτι το dac είναi πολύ καλύτερο του cdp Marantz!!!
τα καλύτερα δεν ακούς....
ως τράνσπορτ τι ρωτάς?
βάλτο και άκου...
(με ακουστικά προτιμητέον, αν έχεις)....
Kάτσε με το dac και άστο το cdp,εκτός και το θέλεις για ψυχολογικούς λόγους![]()
μιλαμε για συσκευη 17-18 ετων και μαλλον θα εχει καποια προβληματα με τα αντιγραφα των cd. Αν θελεις cdp σαν transport βρες καποιο μεταχειρισμενο αλλα το πολυ 5 ετων ή αγορασε ενα προσιτο καινουργιο. Καλος ο υπολογιστης αλλα κακα τα ψεμματα ειναι πιο πρακτικο να παιζεις τα cd με μια κλασσικη συσκευη.
Πόσα χρήματα διαθέτεις για cdp;;;
Να μπορέσουμε να προτείνουμε κάτι
Γ
ΥΓ. Το DCD-F109, όταν λές απλά transport, τί εννοείς?
Βγάζει μόνο spdif, δεν έχει ενσωματωμένο DAC = Είναι transport.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.