send
AVClub Fanatic
Ποιος Γκουλντ και χρυσά αυτιά και χρυσά αυγά!
Τελικώς ο γιατρός παίζει να ακούει και Τέρη Χρυσό

θα ηθελα να αναφερω και αλλα εξαιρετικα διδυμα
οπου ενημερωθηκα αμα τι παρουσια τους και απο εξαιρετικης
καλιτεχνικης οψεως αφισων που κοσμουν αθτε τις ημερες
τοθς περιβαλοντα τοιχοθς των Αθηνων
ΚΙΑΜΟς - ΜΕΡΚΟΘΡΗ
ΚΟΘΡΚΟΥΛΗς - ΚΟΚΚΙΝΟΥ
.![]()
Ποιος Γκουλντ και χρυσά αυτιά και χρυσά αυγά!
![]()
Καλά,πως τολμάς και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ μέσα;
Εδώ είμαστε τα χρυσά αυτιά και αυτοί οι άφωνοι που αναφέρεις μας προκαλούν αηδία και κώφωση.
Καταλάβαμε επίσης με τι κουμάσια κάνεις παρέα,αφού σου προτείνουν σαν τρόπο διασκέδασης,την έξοδο σε τέτοιου είδους ποταπά νυχτερινά κέντρα.
ΣΥΝΕΛΘΕ όσο είναι νωρίς!!!!!
Την επόμενη φορά,τόσο εσύ όσο και τα κουμάσια σου,κανονίστε ποιοτική διασκέδαση και τα διλλήματά σας να είναι τέτοια που να μπορούμε να σου δώσουμε την απαραίτητη κατεύθυνση.
Περιμένουμε λοιπόν να μας ρωτήσεις:
"Παιδιά,έχω κανονίσει με μια παρέα να βγούμε για ξεφάντωμα και τρελό κέφι.Ποιους από τους παρακάτω ν´ακούσουμε;
Σταύρο Λάντσια fulvia
Σαββίνα Γιαννάτου ή
Ανδρέα Καρακότα;"
Δοκίμασέ το και θα δεις ότι και τ´ακούσματά σας θα γίνουν ποιοτικότερα,αλλά και φθηνότερα θα την βγάλετε,αφού δεν θα χρειαστείτε 10 μπουκάλια ουίσκι για να κάνετε κέφι,αλλά μερικά σκέτα καφεδάκια για να μην σας πάρει ο ύπνος.
Κι εγω το μηνυμα του Σωκρατη σαν "ειρωνικο" το εξελαβα !
Εμένα κύριε Παναγιωτίδη όλο αυτό για προσβολή μου κάνει....
Όσο για εσάς κύριε Σωκράτη θα σας παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα απευθυνθύνεται προς το άτομο μου και τους φίλους μου να'στε πιο ευγενικός διοφορετικά να'στε σίγουρος πως εγώ δε θα είμαι ευγενική αν επαναληφθεί.
Νικολ μου αν και θα πρεπε να τοποθετηθει ο Σωκρατης σε αυτο και ειμαι σιγουρος οτι θα το πραξει θα ηθελα ομως να σου πω το εξης
ο Σωκρατης Τ δεν προσβαλλει εσενα το αντιθετο συμβαινει
σε υπερασπιζεται.... απλα εκρινε οτι καποιοι ισως απαξιωσαν τα σχετικα διδυμα ή τοποθετηθηκαν αρνητικα με εκφρασεις οπως μαιντανους και ζυμαρι στα αυτια κλπ οι οποιοι αν και κινηθηκαν στα πλαισια της πλακας και οχι της ειρωνιας προς το προσωπο σου και στον τροπο διασκεδασης σου ,ζητησαν συγνωμη
αυτα
...θα ηθελα ομως να σου πω το εξης
ο Σωκρατης Τ δεν προσβαλλει εσενα το αντιθετο συμβαινει
Καταγγέλλω τον Σωκράτη Τ. διότι εξ αιτίας της υπογραφής του έχασα δέκα λεπτά από την ζωή μου , προσπαθώντας να καταλάβω πως μπήκε το ζωύφιο μέσα στην οθόνη μου . :bang::bang:
Σωκράτη Τ. με ρεζίλεψες ....στην γυναίκα μου , η οποία αμέσως κατάλαβε ότι δεν μπήκε ζωϋφιο στην οθόνη
Δεν σε πιστεύω με τίποτα!!! :ADFAD2:
έχω και μάρτυρα της βλακείας μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.