Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

θα ηθελα να αναφερω και αλλα εξαιρετικα διδυμα

οπου ενημερωθηκα αμα τι παρουσια τους και απο εξαιρετικης

καλιτεχνικης οψεως αφισων που κοσμουν αθτε τις ημερες

τοθς περιβαλοντα τοιχοθς των Αθηνων

ΚΙΑΜΟς - ΜΕΡΚΟΘΡΗ

ΚΟΘΡΚΟΥΛΗς - ΚΟΚΚΙΝΟΥ

.:grinning-smiley-043

Αμάν, ο Στέλιος άρχισε να ψευδίζει!

Πολλά "θ" βλέπω... :flipout:

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Ποιος Γκουλντ και χρυσά αυτιά και χρυσά αυγά!
Τελικώς ο γιατρός παίζει να ακούει και Τέρη Χρυσό
:flipout:

τακα τακα τακα τακα τακα ταααα ( δις)
καρδιά μου πως χτυπά

έχεις ερωτευτεί
φτωχή καρδιά και το ξέρω ....:grinning-smiley-043

Bρε σεις... χρυσαυτίτες, το θέλετε μου φαίνεται το πανηγυράκι σας κι εσείς:fahne90:
Καλά λένε ότι είστε διμούτσουνοι κι επικύνδυνοι και κενοί!:flipout:
Α, και μοστραδόροι επίσης!:BDGBGDB55:

Καλά, πως διάολο δεν κλείνει το μάτι σας από τις μουρμούρες που βάζετε να ακούτε? Μπρος στη δόξα όμως τι είναι η νύστα?:flipout:

Aυτά έτσι για αποκατάσταση και ισοφάριση της ανείπωτης προσβολής των απανταχού συλλεκτών απωθημένων:afro:

Καλά,πως τολμάς και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ μέσα;
Εδώ είμαστε τα χρυσά αυτιά και αυτοί οι άφωνοι που αναφέρεις μας προκαλούν αηδία και κώφωση.
Καταλάβαμε επίσης με τι κουμάσια κάνεις παρέα,αφού σου προτείνουν σαν τρόπο διασκέδασης,την έξοδο σε τέτοιου είδους ποταπά νυχτερινά κέντρα.

ΣΥΝΕΛΘΕ όσο είναι νωρίς!!!!!

Την επόμενη φορά,τόσο εσύ όσο και τα κουμάσια σου,κανονίστε ποιοτική διασκέδαση και τα διλλήματά σας να είναι τέτοια που να μπορούμε να σου δώσουμε την απαραίτητη κατεύθυνση.

Περιμένουμε λοιπόν να μας ρωτήσεις:
"Παιδιά,έχω κανονίσει με μια παρέα να βγούμε για ξεφάντωμα και τρελό κέφι.Ποιους από τους παρακάτω ν´ακούσουμε;
Σταύρο Λάντσια fulvia
Σαββίνα Γιαννάτου ή
Ανδρέα Καρακότα;"

Δοκίμασέ το και θα δεις ότι και τ´ακούσματά σας θα γίνουν ποιοτικότερα,αλλά και φθηνότερα θα την βγάλετε,αφού δεν θα χρειαστείτε 10 μπουκάλια ουίσκι για να κάνετε κέφι,αλλά μερικά σκέτα καφεδάκια για να μην σας πάρει ο ύπνος.

Εμένα κύριε Παναγιωτίδη όλο αυτό για προσβολή μου κάνει....

Όσο για εσάς κύριε Σωκράτη θα σας παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα απευθυνθύνεται προς το άτομο μου και τους φίλους μου να'στε πιο ευγενικός διοφορετικά να'στε σίγουρος πως εγώ δε θα είμαι ευγενική αν επαναληφθεί.

Στο θέμα μας λοιπόν (κι όποιου δεν του αρέσει να μη συμμετέχει), έκλεισα τελικά Τερζή-Ζήνα. Μαρινέλλα θα πάω άλλη φορά.
Θα συμφωνήσω με τον Larry για τον Κουρκούλη... περνάς απίστευτα στο πρόγραμμα του.

Νικολ μου αν και θα πρεπε να τοποθετηθει ο Σωκρατης σε αυτο και ειμαι σιγουρος οτι θα το πραξει θα ηθελα ομως να σου πω το εξης

ο Σωκρατης Τ δεν προσβαλλει εσενα το αντιθετο συμβαινει

σε υπερασπιζεται.... απλα εκρινε οτι καποιοι ισως απαξιωσαν τα σχετικα διδυμα ή τοποθετηθηκαν αρνητικα με εκφρασεις οπως μαιντανους και ζυμαρι στα αυτια κλπ οι οποιοι αν και κινηθηκαν στα πλαισια της πλακας και οχι της ειρωνιας προς το προσωπο σου και στον τροπο διασκεδασης σου ,ζητησαν συγνωμη

αυτα

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Κι εγω το μηνυμα του Σωκρατη σαν "ειρωνικο" το εξελαβα !

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει και είστε και παρεπιδημούντες....:smash:

με το μέρος της είναι βρε....:award:

Εμένα κύριε Παναγιωτίδη όλο αυτό για προσβολή μου κάνει....

Όσο για εσάς κύριε Σωκράτη θα σας παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα απευθυνθύνεται προς το άτομο μου και τους φίλους μου να'στε πιο ευγενικός διοφορετικά να'στε σίγουρος πως εγώ δε θα είμαι ευγενική αν επαναληφθεί.

Νικόλ παρεξήγησες.... Όπως είπαν και τα παιδιά, εντελώς το ανάποδο συμβαίνει.

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Νικολ μου αν και θα πρεπε να τοποθετηθει ο Σωκρατης σε αυτο και ειμαι σιγουρος οτι θα το πραξει θα ηθελα ομως να σου πω το εξης

ο Σωκρατης Τ δεν προσβαλλει εσενα το αντιθετο συμβαινει

σε υπερασπιζεται.... απλα εκρινε οτι καποιοι ισως απαξιωσαν τα σχετικα διδυμα ή τοποθετηθηκαν αρνητικα με εκφρασεις οπως μαιντανους και ζυμαρι στα αυτια κλπ οι οποιοι αν και κινηθηκαν στα πλαισια της πλακας και οχι της ειρωνιας προς το προσωπο σου και στον τροπο διασκεδασης σου ,ζητησαν συγνωμη

αυτα

Ακριβώς αυτό!!!

Υ.Γ.
Κι εγώ Τερζή-Ζήνα θα πήγαινα πρώτα.

Καταγγέλλω τον Σωκράτη Τ. διότι εξ αιτίας της υπογραφής του έχασα δέκα λεπτά από την ζωή μου , προσπαθώντας να καταλάβω πως μπήκε το ζωύφιο μέσα στην οθόνη μου . :bang::bang:

Σωκράτη Τ. με ρεζίλεψες ....στην γυναίκα μου , η οποία αμέσως κατάλαβε ότι δεν μπήκε ζωϋφιο στην οθόνη

Καταγγέλλω τον Σωκράτη Τ. διότι εξ αιτίας της υπογραφής του έχασα δέκα λεπτά από την ζωή μου , προσπαθώντας να καταλάβω πως μπήκε το ζωύφιο μέσα στην οθόνη μου . :bang::bang:

Σωκράτη Τ. με ρεζίλεψες ....στην γυναίκα μου , η οποία αμέσως κατάλαβε ότι δεν μπήκε ζωϋφιο στην οθόνη

Δεν σε πιστεύω με τίποτα!!! :ADFAD2: