Eδώ και σχεδόν ένα μήνα είμαι στην περίφημη λίστα αναμονής για το 16άρι iPhone. Εδώ και ένα μήνα κάθομαι να ακούω τους υπαλλήλους του εκάστοτε Ελβετού να μου υπόσχονται ότι δεν υπάρχει πουθενά, και περιμένουν από την apple η οποία δε στέλνει πάνω από 2-3 τη φορά, είμαι ο επόμενος στη λίστα, θα είναι εδώ την επόμενη βδομάδα, κλπ κλπ κλπ... άρα με λίγα λόγια, η apple έχει σταματήσει να στέλνει τηλέφωνα.
Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορώ με χαλασμένο τηλέφωνο, παίρνω σε κινητά από σταθερά με τεράστια χρέωση, χάνω τηλεφωνήματα, και όλα αυτά επειδή περιμένω ένα φάντασμα, το οποίο μάλιστα θα χρυσοπληρώσω.
Από το Σάββατο ακυρώνω την παραγγελία μου και θα στραφώ σε ένα HTC, μάλλον το magic με το Google Android..... Η Αpple για μια ακόμη φορά έκανε το θαύμα της... :7SFGSFG:
Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορώ με χαλασμένο τηλέφωνο, παίρνω σε κινητά από σταθερά με τεράστια χρέωση, χάνω τηλεφωνήματα, και όλα αυτά επειδή περιμένω ένα φάντασμα, το οποίο μάλιστα θα χρυσοπληρώσω.
Από το Σάββατο ακυρώνω την παραγγελία μου και θα στραφώ σε ένα HTC, μάλλον το magic με το Google Android..... Η Αpple για μια ακόμη φορά έκανε το θαύμα της... :7SFGSFG:
Last edited: