Μας δουλεύουν μου φαίνεται...

Eδώ και σχεδόν ένα μήνα είμαι στην περίφημη λίστα αναμονής για το 16άρι iPhone. Εδώ και ένα μήνα κάθομαι να ακούω τους υπαλλήλους του εκάστοτε Ελβετού να μου υπόσχονται ότι δεν υπάρχει πουθενά, και περιμένουν από την apple η οποία δε στέλνει πάνω από 2-3 τη φορά, είμαι ο επόμενος στη λίστα, θα είναι εδώ την επόμενη βδομάδα, κλπ κλπ κλπ... άρα με λίγα λόγια, η apple έχει σταματήσει να στέλνει τηλέφωνα.

Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορώ με χαλασμένο τηλέφωνο, παίρνω σε κινητά από σταθερά με τεράστια χρέωση, χάνω τηλεφωνήματα, και όλα αυτά επειδή περιμένω ένα φάντασμα, το οποίο μάλιστα θα χρυσοπληρώσω.

Από το Σάββατο ακυρώνω την παραγγελία μου και θα στραφώ σε ένα HTC, μάλλον το magic με το Google Android..... Η Αpple για μια ακόμη φορά έκανε το θαύμα της... :7SFGSFG:

Last edited:
Εν τω μεταξύ..... όλο αυτό γίνεται προφανέστατα για να ξεστοκάρουν το παλιό 3G, δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα καταστήματα που ζητάω το S μου απαντάνε "όχι αλλά υπάρχει το 3G", αλλά ακόμη και σαν ξεστοκάρισμα γίνεται με σαφώς απαράδεκτους όρους, αφού η διαφορά τιμής είναι αστεία (εφόσον πρόκειται για κατηργημένο μοντέλο)

Cosmote και oteshop πρεπει να εχουν καλυτερη διαθεσιμοτητα. Εγω πηρα λευκο 3gs 16gb απο καταστημα Cosmote την περασμενη Παρασκευη.

Παντως την ωρα που ημουν στο καταστημα καποιος αλλος πελατης αγορασε μαυρο 3gs αλλα δε θυμαμαι αν ηταν 32 η 16gb.

Σημερινη εμπειρια:
Αφου πουλησα το 3g και αποφασισα την αναβαθμιση , αρχισα τηλεφωνικα να αναζητω το 3gs 32Gb μεσω οτεσοπ.Μετα απο καμμια δεκαρια τηλ στα διαφορα παραρτηματα εντος Αττικης αρχισα να το παιρνω αποφαση.Συνδεομενος λοιπον με το 134 εμαθα οτι αν ηθελα να κανω συμβολαιο με την Κοσμοτε θα μπορουσα να εξυπηρετηθω αμεσα (ειτε με 16Gbειτε με 32Gb).
Τοτε ειχα την φαεινη ιδεα να συνεχισω την αναζητηση εκτος Αττικης.Κοντολογις εκλεισα τη συσκευη σε καταστημα στην Πελοποννησο.
Αυτα.

ψάξτε και σε καταστήματα ανταλλαγής συσκευών - κάποιοι τα πουλάνε κλειστά στη συσκευασία τους παίρνοντάς τα από επιδοτήσεις - καθώς και σε καταστήματα cosmote (και oteshop). ο Γερμανός έχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, τουλάχιστον εντός Αθηνών. δεδομένου ότι τον έχει αγοράσει η cosmote, μου κάνει και μένα εντύπωση πώς δίνει - έστω και λίγες - συσκευές στους dealers της πλην Γερμανού ...

Re: Απάντηση: Μας δουλεύουν μου φαίνεται...

Συνδεομενος λοιπον με το 134 εμαθα οτι αν ηθελα να κανω συμβολαιο με την Κοσμοτε θα μπορουσα να εξυπηρετηθω αμεσα (ειτε με 16Gbειτε με 32Gb).

Eμένα στην cosmote και στο oteshop μου δηλωσαν κατηγορηματικά όχι μόνο ότι δεν έχουν αλλά ότι δεν ξέρουν πότε θα ξαναέχουν, μιλώντας πάντα για επέκταση συμβολαίου με επιδότηση κλπ. Να φανταστώ ότι προτεραιότητα έχει το να τσιμπήσουν καινούριους πελάτες και αγνοούν επιδεικτικά τους παλιούς??

Last edited:

Eμένα στην cosmote και στο oteshop μου δηλωσαν κατηγορηματικά όχι μόνο ότι δεν έχουν αλλά ότι δεν ξέρουν πότε θα ξαναέχουν, μιλώντας πάντα για επέκταση συμβολαίου με επιδότηση κλπ. Να φανταστώ ότι προτεραιότητα έχει το να τσιμπήσουν καινούριους πελάτες και αγνοούν επιδεικτικά τους παλιούς??

Δεν γνωριζω αλλα δεν το βρισκω λογικο.Το πιθανοτερο ειναι να υπαρχει ενα στοκ το οποιο προοριζεται για αντικαταστασεις συσκευων.Τωρα το πως διαχειριζονται αυτο το στοκ...μονο αυτοι ξερουν.

εγω πηρα το 16γβ μαυρο σε 30 μερες με επηδοτηση και μειωμενη τιμη ( 510 ευρο)

στο Περιστέρι, Πλαίσιο και Γερμανός έχουν - μάλλον, το Σάββατο είχαν - άσπρα και μαύρα ... ετοιμοπαράδοτα.

Eνδιαφέρον..... (ακόμα περιμένω, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο για ακυρώση παραγγελίας και νέα έρευνα αγοράς..)

.. αν μπορέσω θα περάσω αύριο να τελειώνει αυτή η ιστορία... έχω ήδη ξενερώσει πάντως.

Αυτόν τον κλεφτοπόλεμο για να αγοράσω επίσημα μια συσκευή τον θεωρώ τελείως απαράδεκτο.... άλλη μια αφελής (για μένα) κίνηση της Apple...

Last edited:
Τι σχέση μπορεί να έχει η Apple, με τα παιχνιδάκια των μεταπωλητών της ;;

Ή αν οι συσκευές που παραδίδει στην εκάστοτε αγορά, πουλιούνται εν ριπή οφθαλμού κ οι παραγγελίες ξεπερνούν αυτές, μην τα ρίχνουμε στην Apple...

Άποψή μου πάντα...ως γνωστόν είμαι υποκειμενικός. :a0210:

Ρε συ Μιχάλη φυσικά και έχει ευθύνη η Apple. Που ξανακούστηκε μια εταιρία να προμηθεύει μόνο τρία (ουσιαστικά δύο αφού Cosmote -Γερμανός είναι αδερφάκια) καταστήματα??? Είναι προφανές ότι θα γίνει τέτοιο μπάχαλο όταν κάτι δε διατίθεται ανοικτά στην αγορά... (Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε για τις συνέπειες σε τιμές κλπ...)

στο Περιστέρι, Πλαίσιο και Γερμανός έχουν - μάλλον, το Σάββατο είχαν - άσπρα και μαύρα ... ετοιμοπαράδοτα.

Τώρα το πρόσεξα.... το Πλαίσιο έχει iPhone 3GS? Εμένα στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής μου είπαν ότι δεν το φέρνουν... και στο site δεν υπάρχει τίποτα σχετικό, μόνο κάτι αξεσουάρ πουλάνε.