Masters of the Universe (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    0

Releasing on June 10, 2026, is He-Man and the Masters of the Universe: The Wings of Fate, a four-part miniseries from writer Tim Sheridan and artist Will Sliney. The series will take place within the universe of the 2026 Masters of the Universe film and unfold in the aftermath of Skeletor’s siege on Eternos, following a struggling refugee who gives sanctuary to a mysterious, injured falcon.

Λιγες μερες εμειναν! Οσοι ειδαν την πρεμιερα την αποθεωσαν! Μιλανε για 3 σκηνες post credits με μεγαλες εκπληξεις. Μακαρι να ειναι ο Ορκο και η She-ra! Εγω παντως θα σκασω day one με μπλουζα Ορκο! Αν δει κανεις την μπλουζα στην αιθουσα θα ειμαι εγω ο polakis χεχε. Ακομα δεν βγηκαν τα εισητηρια!

• Like
Reactions: Φρα.Πε.

δεν εχω κουκλακια :p

Last edited:
Δεν περιμένω κατι διαφορετικό απο τον Φραγκούλη.
Καπως πρεπει να διατηρήσει και τον μυθο του.
Να βάλουμε κριτική στην κριτική του?
1/10
Αδιάφορο αν επαγγελματικά έπρεπε να την δεί αναγκαστικά. Εiναι ταινία που απευθύνεται (κυρίως) σε συγκεκριμένο κοινό με συναισθηματικούς δεσμούς, με γνώση στην fictional ιστορία, τους ήρωες και το backround story. Εφόσον δε καταλαβαίνει τι βλέπει και δεν κάνει και καμμια σοβαρή ανάλυση για τα υπόλοιπα cast, ερμηνιες, ήχητικη υποκρουση, ενδυμασίες κλπ κλπ η κριτική του πάει κουβά.

"Εμμμ πήγα να δώσω εξετάσεις Ιστορία σήμερα, αν και είμαι καλός όμως στα μαθηματικά, τα αρχαία και την φυσική κλπ, δεν έχω ανοίξει ποτέ βιβλίο ιστορίας.
Τα θέματα λοιπον κρίνω οτι ήταν πολύ δύσκολα με παγίδες, αναγκαστικά έδωσα λευκή κόλλα!"

To 75% του rotten ακούγεται συγκρατημένο και ρεαλιστικό.

Δεν εχω δει πολυ καλυτερες κριτικες παντως ακομα και απο ξενα σοβαρα sites

Kαι αυτο δεν πηγαζει απο την εμπαθεια ή την ανεπαρκεια καποιων ή την μη συνδεση τους με την ιστορια αλλα απο το εξ'αρχης αδυναμο και παιδικο στορυ . Ακομα και της πρωτης ταινιας και του animation.

Θα επανερθω οταν το δω γιατι ειμαι περιεργος.

δεν εχω κουκλακια :p
..και αυτό πάλι που πρέπει να έχω ‘άποψη για όλα’ επίσης μας ξεπερνάει..
Καλά του τα λέτε…
Θα πάμε να το δούμε και αν μας αρέσει απλά θα αδιαφορήσουμε για την κριτική του οποιοδήποτε.. ‘ειδήμονα’