Επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση.. με το 10βολτο θα μπορω να χρησιμοποιω το τρυπανι για pocket holes που ειναι 10αρι ή θα κανω 5 τρυπες και θα τα φτυνει??
νομίζω εάν το κάνει χτιστό θα του στοιχίσει φτηνότερα.Λοιπον μιλουσα με ενα κολητο κια παιδικο μου φιλο καπετανιο που ξεμπαρκαρε τωρα και ειναι να παρει μια mercendes και πηρε μια προσφορα για γκαραζ στο σπιτι στη σαμο
κοιλοδοκοι 10×10 ο σκελετος τσιμεντοσανιδα το πετσωμα περιμετρικα και απο πανω ασφαλτικο κεραμιδη .οταν μου ειπε τιμη επεσα απ την καρεκλα .6000 !! Εχετε προτασεις για το παραπανω γκαρα ωστε να του προτεινω κατι αλλο ;
το γκαραζ θα εινα 6μ μηκος επι 4 πλατος!
νομίζω εάν το κάνει χτιστό θα του στοιχίσει φτηνότερα.
100 Ειναι πολλες αλλα καταλαβαινω τι λες!!γλυκοκοιταζω και το gsb18v που το εχω βρει 220 με τρεις μπαταριεςΑναλογα πόσες τρύπες θέλεις νά ανοίξεις Βαγγέλη,αν θέλεις 100-150 τρύπες θα σέ βγάζουν και οι δύο μπαταρίες
τις 5 τρύπες τίς έχει γιά κολατσιό δέν θα καταλαβαίνει τίποτα.Αλλα όσο παιρνούν τά χρόνια οι 100-150 τρύπες θα μειώνονται όπως είναι φυσικό.
Λοιπον μιλουσα με ενα κολητο κια παιδικο μου φιλο καπετανιο που ξεμπαρκαρε τωρα και ειναι να παρει μια mercendes και πηρε μια προσφορα για γκαραζ στο σπιτι στη σαμο
κοιλοδοκοι 10×10 ο σκελετος τσιμεντοσανιδα το πετσωμα περιμετρικα και απο πανω ασφαλτικο κεραμιδη .οταν μου ειπε τιμη επεσα απ την καρεκλα .6000 !! Εχετε προτασεις για το παραπανω γκαρα ωστε να του προτεινω κατι αλλο ;
το γκαραζ θα εινα 6μ μηκος επι 4 πλατος!
100 Ειναι πολλες αλλα καταλαβαινω τι λες!!γλυκοκοιταζω και το gsb18v που το εχω βρει 220 με τρεις μπαταριες
1,5 και ειμαι σε διλημα!
90% το θελω για εργασιες σε ξυλο.οποτε με βλεπω να πηγαινω μαλλον στο δεκαβολτο.Αν λες το 18 Li plus το έχω. Καλύτερα να προτιμήσεις με δύο μπαταρίες 2ah και l boxx παρα τρεις 1,5 και υφασνατινη θήκη.
Το 18 δεν έχει καμία σχέση με το 10.8 σε δύναμη. Το 18 είναι τέρας μπροστά στο 10.8 παρόλα αυτά σε απλές δουλειές προτιμώ το 10.8 ως πιο μικρό βολικό και πιο ελαφρύ (και μην ξεχνάμε ότι το 18 έχει και διπλή τιμή)
Γενικά αν δεν χρειάζεσαι την κρουση και δεν τρύπας λαμαρινες φ10 πολύ συχνά τότε πάρε το 10.8.
Αν δεν εισαι επαγγελματιας, τοτε το βλεπω δυσκολο να αδειασεις 1 μπαταρια ~100 τρυπες σε 1 ωρα και καπακι να βαλεις την δευετρη μπαταρια.Το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανεις διαλειμμα για κανα καφε και να ξεκουρασεις το χερι σου. Ας πουμε λοιπον οτι αδειασες και τις 2 μπαταριες σε μια μερα. Ποσες φορες θα το ξανακανεις αυτο ως ερασιτεχνης? Σε 5 χρονια θα εχεις 2 χαλασμενες μπαταριες για δουλεια που θα μπορουσες να ειχες κανει με μια.90% το θελω για εργασιες σε ξυλο.οποτε με βλεπω να πηγαινω μαλλον στο δεκαβολτο.
Ναι νεκ στην τιμη ειναι και πλακα 4 κ.μ μπετο ως δαπεδο -βαση -θεμελια για 6 κοιλοδοκους!
15 πόντοι πλάκα ειναι. Με πλέγμα φαντάζομαι.4 κυβικά μπετό για 24 τ.μ. επιφάνεια μου φαίνονται πολλά
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.