Μάστορες τα φώτα σας!!

Επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση.. με το 10βολτο θα μπορω να χρησιμοποιω το τρυπανι για pocket holes που ειναι 10αρι ή θα κανω 5 τρυπες και θα τα φτυνει??

Λοιπον μιλουσα με ενα κολητο κια παιδικο μου φιλο καπετανιο που ξεμπαρκαρε τωρα και ειναι να παρει μια mercendes και πηρε μια προσφορα για γκαραζ στο σπιτι στη σαμο
κοιλοδοκοι 10×10 ο σκελετος τσιμεντοσανιδα το πετσωμα περιμετρικα και απο πανω ασφαλτικο κεραμιδη .οταν μου ειπε τιμη επεσα απ την καρεκλα .6000 !! Εχετε προτασεις για το παραπανω γκαρα ωστε να του προτεινω κατι αλλο ;
το γκαραζ θα εινα 6μ μηκος επι 4 πλατος!

Επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση.. με το 10βολτο θα μπορω να χρησιμοποιω το τρυπανι για pocket holes που ειναι 10αρι ή θα κανω 5 τρυπες και θα τα φτυνει??

Αναλογα πόσες τρύπες θέλεις νά ανοίξεις Βαγγέλη,αν θέλεις 100-150 τρύπες θα σέ βγάζουν και οι δύο μπαταρίες
τις 5 τρύπες τίς έχει γιά κολατσιό δέν θα καταλαβαίνει τίποτα.Αλλα όσο παιρνούν τά χρόνια οι 100-150 τρύπες θα μειώνονται όπως είναι φυσικό.

Vagos αυτό που λες το έχει άνετα +ότι με δύο μπαταρίες μέχρι να αδειασεις την δεύτερη θα έχει φορτισει η πρώτη

Λοιπον μιλουσα με ενα κολητο κια παιδικο μου φιλο καπετανιο που ξεμπαρκαρε τωρα και ειναι να παρει μια mercendes και πηρε μια προσφορα για γκαραζ στο σπιτι στη σαμο
κοιλοδοκοι 10×10 ο σκελετος τσιμεντοσανιδα το πετσωμα περιμετρικα και απο πανω ασφαλτικο κεραμιδη .οταν μου ειπε τιμη επεσα απ την καρεκλα .6000 !! Εχετε προτασεις για το παραπανω γκαρα ωστε να του προτεινω κατι αλλο ;
νομίζω εάν το κάνει χτιστό θα του στοιχίσει φτηνότερα.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

νομίζω εάν το κάνει χτιστό θα του στοιχίσει φτηνότερα.

+1
Χτιστό Βασίλη μέ άλφα-μπλόκ περιμετρικά,καί στέγη πάνελ πολυουρεθάνης οροφής.

Αναλογα πόσες τρύπες θέλεις νά ανοίξεις Βαγγέλη,αν θέλεις 100-150 τρύπες θα σέ βγάζουν και οι δύο μπαταρίες
τις 5 τρύπες τίς έχει γιά κολατσιό δέν θα καταλαβαίνει τίποτα.Αλλα όσο παιρνούν τά χρόνια οι 100-150 τρύπες θα μειώνονται όπως είναι φυσικό.
100 Ειναι πολλες αλλα καταλαβαινω τι λες!!γλυκοκοιταζω και το gsb18v που το εχω βρει 220 με τρεις μπαταριες
1,5 και ειμαι σε διλημα!

Αυτο ομως θελει θεμελια απο μπετο για να πιασουν οι κοιλοδοκοι. Συν οτι το ασφαλτικο ειναι ποιο ακριβο κεραμιδι.
Οποτε νομιζω δικαιος φτανει εκει η τιμη, χωρις να ξερω αν ειναι καλη ή ακριβη.

Αν λες το 18 Li plus το έχω. Καλύτερα να προτιμήσεις με δύο μπαταρίες 2ah και l boxx παρα τρεις 1,5 και υφασνατινη θήκη.

Το 18 δεν έχει καμία σχέση με το 10.8 σε δύναμη. Το 18 είναι τέρας μπροστά στο 10.8 παρόλα αυτά σε απλές δουλειές προτιμώ το 10.8 ως πιο μικρό βολικό και πιο ελαφρύ (και μην ξεχνάμε ότι το 18 έχει και διπλή τιμή)

Γενικά αν δεν χρειάζεσαι την κρουση και δεν τρύπας λαμαρινες φ10 πολύ συχνά τότε πάρε το 10.8.

100 Ειναι πολλες αλλα καταλαβαινω τι λες!!γλυκοκοιταζω και το gsb18v που το εχω βρει 220 με τρεις μπαταριες
1,5 και ειμαι σε διλημα!

Πολύ καλή τιμή,τό μόνο μείον τό βάρος που κουράζει σέ πολύωρη χρήση για τα 18 βολτα.
Ζυγισε τα καλά τά πράγματα καί αποφάσισε τό καλύτερο γιά σένα.

Αν λες το 18 Li plus το έχω. Καλύτερα να προτιμήσεις με δύο μπαταρίες 2ah και l boxx παρα τρεις 1,5 και υφασνατινη θήκη.

Το 18 δεν έχει καμία σχέση με το 10.8 σε δύναμη. Το 18 είναι τέρας μπροστά στο 10.8 παρόλα αυτά σε απλές δουλειές προτιμώ το 10.8 ως πιο μικρό βολικό και πιο ελαφρύ (και μην ξεχνάμε ότι το 18 έχει και διπλή τιμή)

Γενικά αν δεν χρειάζεσαι την κρουση και δεν τρύπας λαμαρινες φ10 πολύ συχνά τότε πάρε το 10.8.
90% το θελω για εργασιες σε ξυλο.οποτε με βλεπω να πηγαινω μαλλον στο δεκαβολτο.

Ναι νεκ στην τιμη ειναι και πλακα 4 κ.μ μπετο ως δαπεδο -βαση -θεμελια για 6 κοιλοδοκους!

90% το θελω για εργασιες σε ξυλο.οποτε με βλεπω να πηγαινω μαλλον στο δεκαβολτο.
Αν δεν εισαι επαγγελματιας, τοτε το βλεπω δυσκολο να αδειασεις 1 μπαταρια ~100 τρυπες σε 1 ωρα και καπακι να βαλεις την δευετρη μπαταρια.Το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανεις διαλειμμα για κανα καφε και να ξεκουρασεις το χερι σου. Ας πουμε λοιπον οτι αδειασες και τις 2 μπαταριες σε μια μερα. Ποσες φορες θα το ξανακανεις αυτο ως ερασιτεχνης? Σε 5 χρονια θα εχεις 2 χαλασμενες μπαταριες για δουλεια που θα μπορουσες να ειχες κανει με μια.
Εγω ειμαι υπερ της μιας μπαταριας που αν ποτε σπανια χρειαστει θα την φορτισω 2 και 3 φορες σε μια μερα και αν χαλασει τοτε να παρω την δευτερη. Γιατι αν ξεκινησεις με 2 τοτε η δευετρη και ποτε να μην δουλεψει που λεει ο λογος σε 5 χρονια θα εχει πεσει κατω απο το 50%.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ναι νεκ στην τιμη ειναι και πλακα 4 κ.μ μπετο ως δαπεδο -βαση -θεμελια για 6 κοιλοδοκους!

4 κυβικά μπετό για 24 τ.μ. επιφάνεια μου φαίνονται πολλά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

4 κυβικά μπετό για 24 τ.μ. επιφάνεια μου φαίνονται πολλά

Sent from my iPhone using Tapatalk
15 πόντοι πλάκα ειναι. Με πλέγμα φαντάζομαι.
Αν και στα πεδιλα μπορεί να ειναι ποιο βαθεια.

Πριονοκορδέλες ξύλου διαφόρων διαστάσεων και σε όλα τα μεγέθη.
Κατάλληλες για ξυλουργούς και ερασιτέχνες επιπλοποιούς.

http://www.e-unicut.com/site/search/Ξυλουργικά-Μηχανήματα/Πριονοκορδέλες-Ξύλου?catId=0704&extLang=

Γνωρίζει κανείς τι "μερος του λόγου" είναι αυτές?

Η μικρούλα SBH 260 μου κλείνει το μάτι σιγά - σιγά.
http://www.e-unicut.com/site/product/Πριονοκορδέλα-Ξύλου-SBH-260?prdId=11-4001&extLang=

Παππού δεν ξέρω τι είναι πάντως αν έχεις τριφασικο ρεύμα να βρούμε μια επαγγελματική τριφασικη 60αρα. Τις σκοτωνουν