Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

4 κυβικά μπετό για 24 τ.μ. επιφάνεια μου φαίνονται πολλά

Sent from my iPhone using Tapatalk
Υπολογιζει να κανει την πλακα 17cm...

Πεδιλα στους κοιλοδοκους?
Θα τους βιδωσει με βασεις...γιατι δεν ξερει απ την αρχη που τους θελει.

Βασιλη,επειδη φτιαξαμε ένα τετοιο στο χωριο το καλοκαιρι με ένα φιλο,θα σου προτεινα τσιγκο κεραμυδί για πανω,αλλα και γύρω-γύρω..22ευρω το κομματι,3mx0,9 περιπου
Η τσιμεντοσανιδα σπαει και το yton θελει σοβάτισμα.
Πλακα 10αρα με 10αρι πλεγμα και μερικα 14αρια κολωνοσιδερα καθετα.

Η πορτα είναι το θεμα,πως και τι θα κανει...

Πανο η πορτα θα ειναι ετοιμη αυτοματη με μηχανισμο 600 ευρω! Οι κοιλοδοκοι θα ειναι φυτευτη σε πεδιλα.

Στα 600,απλο ρολο με μοτερ πρεπει να είναι.
Ας παρει και άλλες προσφορες και μετα εξαρτάται απ το τι θελει ο ανθρωπος να φτιαξει και τι χωρο εχει.

Αν ημουν πανω,θα σου εβαζα φωτο από δυο,να επαιρνες μια ιδεα.Το ένα το δικο μου,το εφτιαξα με τσιγκο και κορμους πευκων και το άλλο,το ξενο,με πετρα πισω και τσιγκο πανω.
Δεξια-αριστερα υπαρχει τοιχος.

Πανο ευχαριστω .θα βαλει ακριβο αμαξι μεσα και θελει κατι καλο απλα νομιζω οτι ο μαστορας τσιμπαει λιγο .σκεψου του ειπε οτι τομοτερ θα ειναι βαρεος τυπου.εμενα μου φαινοντε πολλα και του ειπα κατσε ν α το συζητησω με τα μαστορια στο φορουμ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χωρος υπαρχει απλετος απλα επειδη το σπιτι του ειναι μια ωραια μεζονετα θελει κατι ωραιο .

Οκ τοτε.

Το ρολο βγαζει προβλήματα στους οδηγούς και σπανε τα λαμακια στήριξης του στην σωληνα η οποια περιχει το μοτερ.
Τα μοτερ σωλήνας(ρολου)μετριωνται με Nm.

Πολύ καλυτερη είναι η γκαραζοπορτα οροφης,δηλ μερικα φυλα που συρταρωνουν προς το ταβανι.

Δεν έχω συναντήσει ξανά μάστορα να βάζει τους κοιλοδοκούς φυτευτούς σε πέδιλο....ζημιά θα κάνει και όχι καλό....από ότι έχω δει οι κοιλοδοκοί είναι βιδωμένοι με βάσεις

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Λοιπον μιλουσα με ενα κολητο κια παιδικο μου φιλο καπετανιο που ξεμπαρκαρε τωρα και ειναι να παρει μια mercendes και πηρε μια προσφορα για γκαραζ στο σπιτι στη σαμο
κοιλοδοκοι 10×10 ο σκελετος τσιμεντοσανιδα το πετσωμα περιμετρικα και απο πανω ασφαλτικο κεραμιδη .οταν μου ειπε τιμη επεσα απ την καρεκλα .6000 !! Εχετε προτασεις για το παραπανω γκαρα ωστε να του προτεινω κατι αλλο ;
το γκαραζ θα εινα 6μ μηκος επι 4 πλατος!

Να τα δωσει σε ενα μαστορα που ριχνει μπετα να φτιαξει κατι που δεν θα πεσει πανω στο μερτσεντε να το καταστρεψει.

Παρά πολύ καλή προσφορά!!!
Αν ήταν και GSB θα ήταν αχτυπητη!!! Αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Κυριακο το gbs ειναι!στο καταστημα βιδα κατσαβιδι.jks13 εχεις ενα δικιο θα ελεγα αλλα στα περισσοτερα δραπανοκατσαβιδα η δευτερη μπαταρια που δινουν συνηθως βγαινει πιο φτηνα απο να την αγορασεις μετα!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Λοιπον, μεχρι τωρα εχω (ειχα) ενα δραπανοκατσαβιδο Black & Decker HP146F4LK και ημουν πολυ ικανοποιημενος για την δουλεια που εκανα, δηλαδη περιστασιακα βιδωματα σε διαφορες κατασκευες αλλα και τρυπηματα.
http://www.skroutz.gr/s/271069/Black-Decker-HP146F4LK.html
το εχω 6 χρονια και πλεον η μπαταρια του χαλασε αποτομα. Βιδωνει καμμια 10αρια βιδες και φορτιζει σε 5 λεπτα.
Ψαχνωντας για μπαταρια δεν βρηκα πολλες επιλογες, (δυο) με τιμη κοντα στα 65 ευρω.

Σκεφτομαι λοιπον να παω σε κατι αρκετα πιο πανω και μιας και ειμαι fun των bosch λεω να παρω κατι να μου μεινει και να το αφησω και στα παιδια μου να το εχουν για σφυρι σε 20 χρονια.
http://www.skroutz.gr/s/9422022/Bosch-GSB-18-VE-EC.html
να παω σε κρουστικο γιατι δεν εχω αλλο τρυπανι και δανειζομαι απο τον πεθερο για καμμια τρυπα στον τοιχο.

Για την χρηση που το θελω εγω ομως δεν χρειαζομαι 2 αλλα ουτε και 1 μπαταρια 5 ΑΗ, γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να αδειασω ουτε 2ah σε μια χρηση. Αρα σε 5 χρονια θα εχω 2 πανακριβες αχρηστες μπαταριες.
Σκεφτομαι λοιπον να παρω απο Ελλαδα το bare tool με την θηκη κοντα στα 190οŸ‚
και εχω βρει τον φορτιστη του GAL 1880 CV απο Amazon στα 50οŸ‚ μαζι με μεταφορικα.
και μπαταρια GBA 18V 4.0ΑΗ περιπου 75οŸ‚ με μεταφορικα απο ebay.

συνολο 315οŸ‚ και η διαφορα μου απο το "πακετο" θα ειναι 260οŸ‚ μειον για μια μπαταρια 5.0 ΑΗ.

Τι λετε αξιζει? Ξερω οτι υπαρχουν πιο οικονομικες περιπτωσεις παλι σε bosch, αλλα το συγκεκριμενο θα δουλεψει για τα παντα και παντου χωρις δευτερο εργαλειο για τρυπημα.

Πουλάω το GSB 18V VE-2-LI 85Nm με μπαταρία 6ah εντός εγγύησης, φορτιστή AL1860 σε L-Boxx σε άριστη κατάσταση (σαν καινούργιο) στα 200 ευρώ.

gsb-18-ve-2-li-34754.jpg

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πουλάω το GSB 18V VE-2-LI 85Nm με μπαταρία 6ah εντός εγγύησης, φορτιστή AL1860 σε L-Boxx σε άριστη κατάσταση (σαν καινούργιο) στα 200 ευρώ.

gsb-18-ve-2-li-34754.jpg

Για σκότωμα είσαι, δεν είπες τίποτα τόσο καιρό!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με ενδιαφέρει!
Μήπως αντί της 6άρα έχεις δυνατότητα να το δώσεις με δύο μικρότερες? Τριαρες πχ?

Εσύ πάρε κανένα dewalt και άσε τις μπλεδιές!!!

Ερώτηση!

Κάτω απο τα ντουλάπια της κουζίνας, μετά απο αποτυχημένη προσπάθεια για led panel Φ80 με <2 εκατοστά ύψος που καίγονται λόγω θερμότητας που δεν αποβάλλεται,
μου έχουν μείνει 3 τρύπες.
Οι δύο στα 2.5 μέτρα των ντουλαπιών και άλλη μία σε ένα 30εκ ντουλαπάκι.

Έχω φάει τον κόσμο (Ελλάδα και εξωτερικό) να βρώ κάτι
1) να καλύψει τις τρύπες Φ80
2) να υπάρχει και σε μήκος <30 εκατοστών
3) να είναι όμορφο αφού μιλάμε για νέο σπίτι και θα φαίνονται απο το σαλόνι (ιδανικό ύψος <2εκατοστά)

Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι led profil με μικρό ύψος <<2 εκατοστά και τουλάχιστον 35 εκατοστά πλάτος ώστε να βάλω δύο μαζι.
Όλες οι τρύπες έχουν ξεχωριστεί γραμμή οπότε βάζω ότι βρώ.

Δέχομαι οποιοδήποτε ιδέα σας κατέβει!

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τι θέλεις.
Και φ80 και 30 εκ μήκος δε μου κάνει.
Δεν βγάζεις καμία φώτο?

Μαλλον εννωει πως αν δεν βρει κατι για την τρυπα φ80, να βαλει κατι μακρουλο φωτιστικο να την καλυψει.

Καταρχάς ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Έβγαλα δύο φωτογραφίες και συνειδητοποίησα ότι το μικρό ντουλάπι είναι <<15 εκατοστά (μπερδεύτηκα με το 30άρι απο κάτω).

Να ξεκαθαρίσω ότι ψάχνω φωτιστικό.
Σαν έσχατη λύση βέβαια, που δεν την είχα σκεφτεί, θα μπορούσα να βάλω "τάπες" και να βάλω led profil πολύ πιο στενό πχ.
http://profilled.gr/profilled/34-προφίλ-αλουμινίου-led-wide-ανοδιωμένο.html

IMG_20161014_230036.jpgIMG_20161014_230109.jpg