Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!
Χειροκροτω και με τα τρια χερια!:FSGSFGS4:
Αυτη ειναι η αληθεια και ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Οχι αλλα μπαταριας, δεν αντεχω!:bigcry:
Η λυση στο προβλημα σου!

http://catalogue.facom.com/en/categ...e-impact-wrench-+-13mm-drill-driver-5-0ah-kit
Στο τριτο βιντεο με το συγκριτικο εγω αλλα βλεπω.
Ενα brushed bosch με 4αρα μπαταρια να βγαινει στα ισια με τα brushless νεας γενιας των αλλων.
Και εξηγω, 88 τρυπες το bosch με 4αρα = 88χ1.25 = 110 με 5αρα τουλαχιστον.
Με brushed μοτερ υπερεχει απο τους υπολοιπους 5 και υπολειπεται 7-8 τρυπες απο το dewalt-metabo αλλα ειναι και 100 ευρω φτηνοτερο.
(οταν βιδωσω 110 βιδες με το bosch και μεινω θα πω "οχι ρε, δεν εδινα αλλα 100 ευρουλακια να μπορω να βιδωσω ακομα 8?", και μετα θα παω να το φορτισω για 60 δευτερολεπτα να βιδωσω τις υπολοιπες)
Αυτα τα τεστ ειναι απολυτως βλακωδη γιατι κανεναν δεν απασχολει αν θα βιδωσει 5-10 βιδες παραπανω στις 100 πριν φορτισει ή 20 τρυπες στις 500ες..
Ασε που αν παρεις 3 ιδια ακριβως εργαλεια θα βγαλεις 5-10 τρυπες διαφορα στο καθενα σε καθε τεστ.
Αν εισαι αναμεσα σε 3-4 επωνυμα που εγω θεωρω ισαξια να παρεις αυτο που ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ για να εισαι ευχαριστημενος. Και αν ειναι ακριβοτερο να ξερεις οτι εδωσες κατι παραπανω για να παρεις ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Αν βεβαια βρεις προσφορα γιατι οχι να παρεις κατι καλο με λιγοτερα λεφτα και ας ειναι και dewalt (χαχαχα) που λεει ο λογος.
Χειροκροτω και με τα τρια χερια!:FSGSFGS4:
Αυτη ειναι η αληθεια και ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Δεν έχεις δίκιο αλλά αν δεν αποκτήσεις ένα δεν βλέπω πως μπορώ να σε πείσω.
Οχι αλλα μπαταριας, δεν αντεχω!:bigcry:
εδώ και 10 μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη για ένα σετάκι και όσο πάω μπλέκομαι παραπανω...και θα χρειαστώ την βοήθειά σας.
τα κόκκινα τα θεωρώ σαν καλύτερα όλων ειδικά τα τελευταία μοντέλα με την 5ετή εγγύηση, δεν ξέρω όμως εάν ισχύει στην Ελλάδα εάν έχει αγοραστεί από Ευρώπη.
ακριβώς διπλά αλλά ελάχιστα πιο πίσω θεωρώ τα ταλασί .
μετά κατά την άποψη μου έχω τα κίτρινα, αν και σε δοκιμές τα πάνε καλά είναι μία γενιά πίσω γενικά.
και τελευταία τα μπλε, αν και τα είχα μπροστά κυρίως λόγω αυτών που λέει ο Νεκτάριος, άλλαξα άποψη από βίντεο δοκιμών βλέποντας ότι υστερούν σε σχέση με τα μακίτα και τα κόκκινα, σε αντοχή σε δύναμη και είναι μεγάλα σε σχέση ας πούμε με το παλμικό μακίτα...
έχω μπερδευτεί λέμε....
Η λυση στο προβλημα σου!

http://catalogue.facom.com/en/categ...e-impact-wrench-+-13mm-drill-driver-5-0ah-kit