Μάστορες τα φώτα σας!!

Για αυτό δεν πειράζουμε κατά κανόνα τα εργαλεία. Μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει ο κατασκευαστής. Να σημειώσω ότι - όχι σε σαράβαλο εικοσαετίας- πέφτει Κ η μεταπωλητικη αξία με κάθε μερεμέτι που κάνει ο μάστορας της γειτονιάς.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάστορες καλησπέρα,

Είμαι στο ψαξιμο για αγορα αεροσυμπιεστη με αεροφυλακιο 100lt και τιμη το πολυ στο 500αρικο. Για τους toros της unimac εχω ακουσει καλα λογια αλλα περιμενω προταση σας αν υπαρχει κατι πιο αξιολογο σε μαρκα. Επισης να κινηθω σε μονομπλοκ ή με κεφαλη και ιμαντα??? Δυστυχως οπως και σε πολλα αλλα τεχνικα θεματα ετσι και σε αυτο δεν εχω μυρωδια.

Μάστορες καλησπέρα,

Είμαι στο ψαξιμο για αγορα αεροσυμπιεστη με αεροφυλακιο 100lt και τιμη το πολυ στο 500αρικο. Για τους toros της unimac εχω ακουσει καλα λογια αλλα περιμενω προταση σας αν υπαρχει κατι πιο αξιολογο σε μαρκα. Επισης να κινηθω σε μονομπλοκ ή με κεφαλη και ιμαντα??? Δυστυχως οπως και σε πολλα αλλα τεχνικα θεματα ετσι και σε αυτο δεν εχω μυρωδια.

Με ιμαντα θεωρουνται πιο αξιοπιστα και νομιζω ειναι και πιο αθορυβα.
Αν σκοπευεις και να βαφεις με αυτο θα σου προτεινα να παρεχει τουλαχιστον 300-400lt/min αερα.

Last edited:
Προτεινω toros με ιμαντα.
Αν δεν βαψεις αυτοκινητο μια χαρα ειναι τα 100lt, ομως δεν ξερω πως θα ανταποκριθουν τα περιστροφικα αεροεργαλεια γιατι εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις.

Καλησπερα , δεν ξερω αν ειναι σωστο το μερος για την ερωτηση μου .

Υπαρχει περιπτωση να βρω ενα τετοιο τρυπανι , στα 19 χιλιοστα ? Καποιο παραπλησιο μεγεθος (18.5 εως 19.5mm πχ) μου κανει .

Edit : Μολις τωρα φιλος μου εστειλε αυτο που μαλλον ειναι αυτο που ζηταω : http://www.toolplanet.gr/prod/557/4...LOBAL HSS 19mm ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ 12,5mm

Καλησπερα , δεν ξερω αν ειναι σωστο το μερος για την ερωτηση μου .

Υπαρχει περιπτωση να βρω ενα τετοιο τρυπανι , στα 19 χιλιοστα ? Καποιο παραπλησιο μεγεθος (18.5 εως 19.5mm πχ) μου κανει .

Edit : Μολις τωρα φιλος μου εστειλε αυτο που μαλλον ειναι αυτο που ζηταω : http://www.toolplanet.gr/prod/557/4...LOBAL HSS 19mm ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ 12,5mm

http://e-metallon.gr/trypania-apla/1227-tripania-hss-tornirista-19mm.html

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ναι για μεταλλο προορίζεται .

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας !

Υπενθύμιση! μην πας αμέσως σε μεγάλες διαμέτρους τρύπες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά στο δράπανο (να καεί).

Είναι "λύση ανάγκης" να χρησιμοποιούμε τόσο μεγάλο σε "Φ" τρυπάνι, σε μικρότερο τσοκ.

Ευχαριστώ , εξωτερικό την έχω δει και στο ebay

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπάρχει καλο ροποκλειδο στα 60-80 ευρω ?

Μια φιλη εχει ενα τραπεζι 6 ατομων, με γυαλινη επιφανεια που στηριζεται με περιεργο τροπο σε 2 ζευγη ποδια.
Απο την ενωση του καθε ζευγους ποδιων, προεξεχει ενας μεταλλικος κυλινδρος περιπου Φ40 - 50, και επανω στον κυλινδρο αυτο ειναι κολημενη η επιφανεια του τζαμιου.
Η ερωτηση ειναι η εξης.
Επειδη ο ενας κυλινδρος εχει ξεκολησει απο το τζαμι, τι κολλα πρεπει να χρησιμοποιηθει ωστε και να κολησει με ασφαλεια, και να ειναι διαφανο και να μην φαινεται, και να μην προκαλεσει ζημια στο τζαμι;
Το μυαλο μου εμενα πηγε σε κατι γνησιες κολλες που εδινε η VW για να κολλαει η βαση του καθρεπτη στο παρ-πριζ, η οποια ηταν τοσο δυνατη (και ακριβη) που μολις στεγνωνε και ζοριζες την βαση, δεν ξεκολαγε αλλα εφευγε κοματι (φλυδα) τζαμιου. Θυμαμαι τοτε, οτι οποια αλλη κολλα ειχαν δοκιμασει εκτος απο τη συγκεκριμενη, ειχε καταληξει σε αποτυχια.
Υπαρχει κατι αντιστοιχο που να χρησιμοποιειτε στην δουλεια σας η να εχετε χρησιμοποιησει με επιτυχια για παρομοιο σκοπο;