: :ernaehrung004: αν δειτε το επομενο διαστημα διαταραχες στο μαγνητικο πεδιο της γης, εγω θα φταιω. Ειπα να μεταφερω μερικους μαγνητες απο την Ασια, στην Ευρωπη...βαρεθηκα να αραδιασω διπλα διπλα ολα μου τα μαγνητακια)
Κώστα, να κοιτάξω για 4 ή 6 χιλιοστά? Ξέρεις πόσο βγαίνει χοντρικά το τετραγωνικό; (συγκριτικά, το 6άρι κ/π θαλάσσης έχει 11,90 /μ2 στο Leroy- δεν έχει άλλα λεπτά κ/π)Λεπτό mdf ή λεπτή μελαμίνη.
Κυριάκο, είναι για πλάτη βιβλιοθήκης/ραφιέρας, όχι πάγκου. Ο σκοπός της είναι να μην πέφτουν τα πράγματα από το πίσω μέρος του ραφιού στο κενό μεταξύ ραφιέρας-τοίχου. Δεν θα κρεμάσω εργαλεία.Οτι θελεις μπορεις να βαλεις απλα να ξερεις πως στο μασιφ ξυλο και στο κοντρα πλακε οι γαντζοι αναρτησης των εργαλειων θα εχουν καλυτερο πιασιμο σε σχεση με μελαμινη και mdf και λοιπες μοριοσανιδες.
Κώστα, να κοιτάξω για 4 ή 6 χιλιοστά? Ξέρεις πόσο βγαίνει χοντρικά το τετραγωνικό; (συγκριτικά, το 6άρι κ/π θαλάσσης έχει 11,90 /μ2 στο Leroy- δεν έχει άλλα λεπτά κ/π)
Κυριάκο, είναι για πλάτη βιβλιοθήκης/ραφιέρας, όχι πάγκου. Ο σκοπός της είναι να μην πέφτουν τα πράγματα από το πίσω μέρος του ραφιού στο κενό μεταξύ ραφιέρας-τοίχου. Δεν θα κρεμάσω εργαλεία.
Κώστα, να κοιτάξω για 4 ή 6 χιλιοστά? Ξέρεις πόσο βγαίνει χοντρικά το τετραγωνικό; (συγκριτικά, το 6άρι κ/π θαλάσσης έχει 11,90 /μ2 στο Leroy- δεν έχει άλλα λεπτά κ/π)
Κυριάκο, είναι για πλάτη βιβλιοθήκης/ραφιέρας, όχι πάγκου. Ο σκοπός της είναι να μην πέφτουν τα πράγματα από το πίσω μέρος του ραφιού στο κενό μεταξύ ραφιέρας-τοίχου. Δεν θα κρεμάσω εργαλεία.
Υπάρχουν αντάπτορες που κάνουν τα καρυδάκια 1/2" να μπαίνουν σε καστάνια 3/8"; Έχω ένα δυναμόκλειδο 3/8" και θέλω να χρησιμοποιήσω με αυτό 32άρι καρυδάκι που έχω σε 1/2" (δε νομίζω να βγαίνει σε 3/8" τόσο μεγάλο καρυδάκι!)...
Άλλη λύση αγορά ροπόκλειδου 1/2 αλλά σίγουρα όχι ιδιαίτερα οικονομική και δεν ξέρω και αν βγαίνουν τέτοια ροπόκλειδα για χαμηλές ροπές (5-40 Nm).
Εκτος απο το προγραμμα sketchup υπαρχει κανενα αλλο; η καρτα γραφικων δεν σηκωνει τετοιο προγραμμα σε μενα.
Υπάρχουν αντάπτορες που κάνουν τα καρυδάκια 1/2" να μπαίνουν σε καστάνια 3/8"; Έχω ένα δυναμόκλειδο 3/8" και θέλω να χρησιμοποιήσω με αυτό 32άρι καρυδάκι που έχω σε 1/2" (δε νομίζω να βγαίνει σε 3/8" τόσο μεγάλο καρυδάκι!)...
Άλλη λύση αγορά ροπόκλειδου 1/2 αλλά σίγουρα όχι ιδιαίτερα οικονομική και δεν ξέρω και αν βγαίνουν τέτοια ροπόκλειδα για χαμηλές ροπές (5-40 Nm).
Ευχαριστώ Νεκτάριε&Δημήτρη
Το ροπόκλειδο που έχω είναι 20-100 NM και το παξιμάδι που θέλω να σφίξω θέλει 25 Nm, οπότε είμαστε ΟΚ πιστεύω.
Στις οδηγίες του ροπόκλειδου έχω δει ότι δεν πρέπει να μπαίνουν προεκτάσεις που αλλάζουν το μήκος του μοχλού........π.χ. γωνιακοί, λοξοί κλπ. Αντιθέτως με αντάπτορες/προεκτάσεις που είναι στην ευθεία του κουμπώματος, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα αφού δε μεταβάλλεται το μήκος του μοχλού και άρα η ροπή που "μεταβιβάζεται" παραμένει ίδια...
Παίζει να έχουμε το ίδιο εργαλείο! Proxon MicroClick 100 εδώ (3/8", 20-100 Nm). Θυμάμαι ότι έχει μια σημείωση για τα επιπλέον εξαρτήματα, δεν θυμόμουν ότι έλεγε και ειδικά για τους αντάπτορες! Θα το δω μόλις μπορέσω!
Ίσως η καλύτερη λύση να είναι απλά να το σφίξω με το χέρι, 25 Nm δεν είναι και πολλά άλλωστε! Απλά έλεγα μια που έχω το εργαλείο εύκαιρο να το δοκιμάσω..μικρή ροπή άρα λογικά δεν θα πάθει τίποτα ακόμη και με τον αντάπτορα.
Ροπόκλειδο 1/2" για μικρές ροπές δε νομίζω να βρίσκει κανείς εύκολα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.