Δύο βίδες βρήκα και ήταν πεντακάθαρες και όταν τις έβγαλα και όταν τις έβαλα γιατί μάλλον είχε ξαναγίνει καθαρισμός πέρυσι.
Η μία κρατάει τη βελόνα του γκαζιού στο ρελαντί πόσο να κάτσει κάτω (και την τρύπα του αέρα μαζί)
και η άλλη πηγαίνει ανάμεσα στο καζανάκι και το τούνελ απο πάνω που περνάει ο αέρας που λογικά ρυθμίζει το μείγμα.
Δοκίμασα απο τέρμα βιδωμένη αργά αργά μέχρι τέρμα ξεβιδωμένη να ανοιγκοκλείνω το γκάζι αλλά τίποτα.
Πάντα την ίδια συμπεριφορά. Μετά τις πχ. 2000 στροφές (τυχαίο σταθερό νούμερο) κάνει σκασίματα.
Φοβάμαι ότι κάπου αλλού είναι το πρόβλημα οπότε μήν ασχολείστε άλλο.
Θα το πάρει ο μηχανικός και θα σας πώ μετά
Τον αέρα ξέρω να το ρυθμίζω.
Στο παπάκι crypton r το είχα πάει στο συνεργείο και μου το έκανε άχρηστο οπότε είχα κάτσει και το έφτιαξα τέλεια.
Απο τη μυρωδιά της εξάτμισης καταλαβαίνω αν πετάει και άκαυστη βενζίνη , απο τα μπερδέματα και αν με απότομο άνοιγμα του γκαζιού (μέχρι ένα σημείο όχι υπερβολές) μπουκώνει ή ανεβάζει στροφές κανονικά όπως και τα σκασίματα όταν δουλεύει μηχανόφρενο.
Με δίχρονο δεν είχα ξαναασχοληθεί και είπα να λερωθώ χτές βράδυ με προβολέα στον κήπο μέχρι να βγάλω το καρμπυρατέρ να πάω στο εργαστήρι μου!
Δε το φτιάξαμε αλλά πέρασα ωραία γιατί έκανα κάτι που μου αρέσει οπότε όλα καλά
Σας υπερ-ευχαριστώ όλους.
Κάποια γνώμη για νέο κινητήρα?
Να έχω μία ιδέα να μπορώ να συζητήσω με το μηχανικό.