Μάστορες τα φώτα σας!!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Παιδιά ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να σχεδιάζετε τις κατασκευές?

Αν εννοείς κάτι 3d απο την αρχή δεν ξέρω , αν θές να κάνεις το σχέδιο απο κάτι που είδες στο internet με την γνωστή τεχνική ''clopy paste '' δηλαδή να κάνεις τις γραμμές τότε αυτό θα σε βοηθήσει πιστεύω ,απλά βάζεις την φώτο στο πρόγραμμα , κάνεις τις γραμές όπως λέει απο το 00:50 και μέτα και μετα επιλέγεις την αρχική εικόνα και πατάς delete με αποτέλεσμα να μείνει το σχέδιο με τις γραμμές , τις περισσότερες κατασκευές μου τις κάνω έτσι και με την ταπεινή ''ζωγραφική '' των windows.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Ξεκίνησα ένα πρότζεκτ για ναχρησιμοποιήσω και τα νέο σετάκι bosch 12v. Έκανα όλες τις ενώσεις με το σύστημα της wolfcraft.
Ερώτηση: Μιας και θέλω να αλλάξω το χρώμα με βερνίκι νερού και να στοκάρω τις τρύπες, ποια είναι η σειρά; Πρώτα βάφω και μετά στοκαρω με το στόκο ίδιο με την απόχρωση του βερνικιού ή το αντίστροφο; Το σχέδιο btw είναι της γυναίκας μου.

Attachments

• IMG_20180424_172633.jpg
    IMG_20180424_172633.jpg
    76.6 KB · Views: 117
  • IMG_20180424_172702.jpg
    IMG_20180424_172702.jpg
    91.4 KB · Views: 116
  • IMG_20180424_172648.jpg
    IMG_20180424_172648.jpg
    41.6 KB · Views: 116
Βρε κουζουλε τις τρυπες επρεπε να τις κανεις αναποδα στις κατω του υψους του ματιου!!!

Στοκαρεις πριν το βερνικι.
Αν θες στοκαρεις με ξυλοκολλα αναμεμειγμενη με σκονξ του ιδιου ξυλου και θα εχεις ενα πολυ κοντικο αποτελεσμα!!!!

Πρώτα στοκάρεις φυσικά,αλλά γιατί δεν τρύπησες απο την άλλη πλευρά;Θα φαίνονται..

Βρε κουζουλε τις τρυπες επρεπε να τις κανεις αναποδα στις κατω του υψους του ματιου!!!

Στοκαρεις πριν το βερνικι.
Αν θες στοκαρεις με ξυλοκολλα αναμεμειγμενη με σκονξ του ιδιου ξυλου και θα εχεις ενα πολυ κοντικο αποτελεσμα!!!!

Στην προηγ. φωτό ήταν γυρισμένο. Έτσι θα είναι και θα μπουν και 4 ντουλαπόφυλλα. Πάλι είναι λάθος; Δεν κατάλαβα που έπρεπε να τρυπήσω; :bigcry:

Attachments

• IMG_20180424_194007.jpg
    IMG_20180424_194007.jpg
    98 KB · Views: 103
Εγώ φίλτατε για τέτοια κατασκευή το συγκεκριμμένο σύστημα δε θα το χρησιμοποιούσα..Ξυλόβιδες ή καβίλιες,έτσι θα ταλαιπωρηθείς πολύ να το κάνεις να μη φαίνεται,που θα φαίνεται δηλαδή.Περιμένω με ενδιαφέρον τελικές φωτογραφίες,καλή συνέχεια!

Οντως καβιλιες ήθελε εστω και με ξευρυπημα ολικο για ευκολια!
Το μονο που θα ειχες οπτικα θα ηταν 4 στρογγυλες ταπες επιπεδες.

Δεν πειραζει ομως!!!!
Την επομενη φορα!

Υπάρχουν τάπες γι' αυτή τη δουλειά, στην ουσία είναι φαλτσοκομένες καβίλιες αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τις βρείς στην Ελλάδα.
Μπορείς βέβαια να φτιάξεις και μόνος σου.

Τέτοιες κατασκευές μονο με καβιλιες και κάθετες βιδες . Ακόμα και μονο με κάθετες βιδες να το έκανες (αν δεν έχεις την άνεση της τοποθέτησης καβιλιων) θα είχες λιγότερο στοκαρισμα απο την "αμερικανογιουτιουμπια" των poket holes .

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη. Αυτό θα κάνω αλλά είχα αμφιβολία αν βάφεται ο ξυλόστοκος. Το στοκάρισμα το έχω μιας και έχω σπατουλάρει χιλιόμετρα στη ζωή μου! :drummer:

Βεβαιως και βαφεται ο ξυλοστοκος. Τωρα αναλογα την μπογια, ειναι πιθανον να αφησει καποιο ιχνος, αλλα δεν γινεται διαφορετικα.
Μπορεις να κανεις δοκιμες σε ενα ρεταλι για να δεις το τελικο αποτελεσμα.

Καλημέρες κύριοι. Ερώτησις υδραυλικής φύσεως...
Όταν ανάβω τον θερμοσίφωνα, μόλις ανεβαίνει η θερμοκρασία του νερού, αρχίζει να στάζει από την τρύπα της βαλβίδας (;) που φαίνεται στη φωτογραφία. Παλιότερα το παρουσίαζε όταν το νερό είχε φτάσει πλέον σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία, οπότε τον έσβηνα και είχα αρκετό για καυτό μπάνιο. Σταδιακά όμως το παρουσιάζει από πολύ νωρίς σε φάση που το νερό είναι μόλις χλιαρό. Ανοίγοντας λίγο τη βρύση στο ζεστό, ανακουφίζεται το σύστημα και σταματάει για λίγα λεπτά, αλλά μετά πάλι το ίδιο. Μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία θα πρέπει κάθε 3 λεπτά να κάνω αυτή την κίνηση με τη βρύση, πράγμα εκνευριστικό. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να το φτιάξω, ή φωνάζω υδραυλικό να τα ξηλώσει όλα; :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk