Μου κανει εντυπωση που βρηκες και 1 μετρο. Η μικροτερη νομιζω ειναι 1.5 μετρο.Παίδες, βέργες Dexion, μικρότερες του 1 μέτρου (30-40 cm) υπάρχει περίπτωση να βρω έτοιμες ή αναγκαστικά θα πάρω μεγαλύτερη και θα πάω σε σιδερά να την κόψει;
![]()
Παίδες, βέργες Dexion, μικρότερες του 1 μέτρου (30-40 cm) υπάρχει περίπτωση να βρω έτοιμες ή αναγκαστικά θα πάρω μεγαλύτερη και θα πάω σε σιδερά να την κόψει;
Με ενα γωνιακο τροχο και δισκο ινοξ θα τις κοψεις και εκει που θες και πανεύκολα!
Θερμοστατη γιατι; Αυτος λειτουργει απ'οσο εχω ελεγξει. Οταν πιανει τη θερμοκρασια που πρεπει, το φωτακι τπυ θερμοσιφωνα σβηνει.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να προσθέσω επιπλέον ότι κατά την αγορά ενός αξονικού τριβείου, πέρα από την προμήθεια σε 1-2 σετ ανταλλακτικά γυαλόχαρτα (για την μείωση του κόστους των μεταφορικών από επόμενη αγορά), χρήσιμο θα είναι ο αγοραστής να προμηθευτεί & ένα "λάστιχο-κρεπ" καθαρισμού για τα γυαλόχαρτα, αν δεν έχει ήδη πάρει.
http://generaltoolstore.com/abbrasi...nding-belt-sander-cleaner-de-clog-47565-p.asp
Λόγω των μικρών διαμέτρων τα γυαλόχαρτα θέλουν συχνό καθάρισμα με το λάστιχο αυτό για να έχουν συνεχώς καλή απόδοση.
Tip:Επίσης εγώ "τουμπάρω" συχνά - πυκνά το γυαλόχαρτο για την ομοιόμορφη φθορά του, γιατί συνήθως φθείρεται πιο πολύ η κάτω μεριά του, αυτή που είναι κοντά στην πλάκα-βάση εργασίας.
Μάστορες τα φώτα σας ....
Έχει κατασκευάσει κανείς σήτα για μπαλκονόπορτα από ξύλο;;;
Η μπαλκονόπορτα είναι διπλή ξύλινη παλαιού τύπου με παντζούρια και ξύλινο πλαίσιο, οπότε προφανώς η κατασκευή θα ανοίγει προς τα έξω.
Δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω φωτο της μπαλκονόπορτας, γιατί το σπίτι βρίσκεται στο χωριό.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ΠΛΙΖ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.