Ξέρετε κανένα φτηνό οδηγό τρυπήματος για στηρίγματα-τακάκια ραφιών Φ5mm;
Για να κρατάω ίσες αποστάσεις.
Είναι λίγο ακριβός, αλλά κάνει καλή δουλειά
https://www.ikea.gr/proioda/kouzina/pomola-heroulia/fixa-odigos-trypimatos/90323393
Αντικεραυνικα στον πίνακα. Ει δυνατόν ξεχωριστή ασφάλεια για κάθε συσκευή (κουζίνα, πλυντήρια, av κλπ), ουδέτερος να πηγαίνει στους διακόπτες. Lan, όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα (κάμερες, τηλεοράσεις pc τηλέφωνα). Ρώτησε στην εταιρία με τους διακόπτες που θα επιλέξεις, για σύστημα bus (αν μπορείς να πας σε vimar, θα ήταν το καλύτερο) . Σκέψου αυτοματισμού που θα ήθελες, με ανοιχτό πρωτόκολλο ή επώνυμη λύση από τον κατασκευαστή.
Τις θέσεις των πριζών και διακοπτών τις ορίζει ο αρχιτέκτονας ή ο διακοσμητής όχι η πεθερά μας!! .
Υπομονή και καλή σχεδίαση.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία, θα πάρω μερικούς.
Ευχαριστώ....το ethernet είναι πολύ βασικο πλέον.Τωρα με το κομμάτι των αυτοματισμών δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα....ίσως θέλει και αυτό ψάξιμο.Αντικεραυνικα στον πίνακα. Ει δυνατόν ξεχωριστή ασφάλεια για κάθε συσκευή (κουζίνα, πλυντήρια, av κλπ), ουδέτερος να πηγαίνει στους διακόπτες. Lan, όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα (κάμερες, τηλεοράσεις pc τηλέφωνα). Ρώτησε στην εταιρία με τους διακόπτες που θα επιλέξεις, για σύστημα bus (αν μπορείς να πας σε vimar, θα ήταν το καλύτερο) . Σκέψου αυτοματισμού που θα ήθελες, με ανοιχτό πρωτόκολλο ή επώνυμη λύση από τον κατασκευαστή.
Τις θέσεις των πριζών και διακοπτών τις ορίζει ο αρχιτέκτονας ή ο διακοσμητής όχι η πεθερά μας!! .
Υπομονή και καλή σχεδίαση.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω πολλές ερωτήσεις και θα σας πρήξω λίγο μέχρι να τελειώσουν.
Η σέγα για να κόβει καθαρά είναι μόνο θέμα πριονιού ή οι φτηνές σέγες έχουν τζόγους και ποτέ δεν θα κόψουν τόσο καθαρά όσο μια καλή σέγα;
Μια πρόταση είναι όπως στρίβεις από Κωνσταντινουπόλεως για λεωφόρο Αθηνών, στα 300 μέτρα στο δεξί σου χέρι. Και 200 μέτρα πριν το φανάρι της Σπύρου Πάτση.καλησπερα ψαχνω αυτο το λαστιχο που εχουν γυρω γυρω αυτες οι καρεκλες γνωριζεται που μπορω να βρω?
Μια πρόταση είναι όπως στρίβεις από Κωνσταντινουπόλεως για λεωφόρο Αθηνών, στα 300 μέτρα στο δεξί σου χέρι. Και 200 μέτρα πριν το φανάρι της Σπύρου Πάτση.
...να πάρεις σέγα με πρόωση...
Φίλε καλησπέρα. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει με την σέγα, αλλά αν είσαι στο ψάξιμο, να φροντίσεις να πάρεις σέγα με πρόωση. Ξέχνα τις απλές. Είναι για κανά κοντρα πλακεδάκι. Ετσι και πας να κόψεις κάνα 22άρι νοβοπάν, θα θέλεις δύο να σπρώχνουν.
καλησπερα ψαχνω αυτο το λαστιχο που εχουν γυρω γυρω αυτες οι καρεκλες γνωριζεται που μπορω να βρω?
Γιάννη δεν ξέρω τι εννοείς πρόωση, αυτό που δείχνεις όμως είναι απλά ένας οδηγός που κρατάει και κόντρα. Δεν σπρώχνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.