Μάστορες τα φώτα σας!!

Έχει κολλήσει το ρουμπινέ επάνω στον μηχανισμό από τα άλατα.
Πρώτα από όλα βγάλε την βίδα...μετά ρίξε μέσα λίγο WD-40 και κατόπιν με ελαφρά χτυπήματα με ματσόλα λαστιχένια και προς τα κάτω αλλά κυρίως προς τα επάνω θα πρέπει να ξεκολλήσει. Βγαίνει και με εξολκέα αν τον προσαρμόσεις κατάλληλα.
Αν δοκιμάσεις να το στρίψεις περισσότερο ενώ είναι τέρμα ανοικτό μπορεί να σου κόψει τον άξονα του μηχανισμού που είναι ορειχάλκινος.
Πάντως να ξέρεις ότι προς τα επάνω βγαίνει με οποιονδήποτε ήρεμο τρόπο μην το γεμίσεις γρατσουνιές.

Έχει κολλήσει το ρουμπινέ επάνω στον μηχανισμό από τα άλατα.
Πρώτα από όλα βγάλε την βίδα...μετά ρίξε μέσα λίγο WD-40 και κατόπιν με ελαφρά χτυπήματα με ματσόλα λαστιχένια και προς τα κάτω αλλά κυρίως προς τα επάνω θα πρέπει να ξεκολλήσει.

αν καταλαβα καλα, εχει κολλησει το χερουλι γυρω απο το "ποτηρακι" που εχει την βιδα?

ή μαλλον "ποτηρακι" και χερουλι ειναι μαζι και κουμπωνουν πανω στον μηχανισμο που ειναι απο κατω, και μετα απλα η βιδα ασφαλιζει?

NTQ4NDE2.jpg

Κάπως έτσι πρέπει να είναι ... στην δεξιά πλευρά που είναι το οδοντωτό κουμπώνει το χερούλι.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

αν καταλαβα καλα, εχει κολλησει το χερουλι γυρω απο το "ποτηρακι" που εχει την βιδα?

ή μαλλον "ποτηρακι" και χερουλι ειναι μαζι και κουμπωνουν πανω στον μηχανισμο που ειναι απο κατω, και μετα απλα η βιδα ασφαλιζει?

Ετσι.
Αλλα κολλησε απο αλατα μαλλον οπως προηπωθηκε.
Αλλα ισως και η λαβη να ειναι εκκεντρη η θεση που πρεπει να παρει για να βγει. Πρωτα προεχει ομως να ξεκολλησει.

Παιδια, ισως να μην ειναι το πιο καταλληλο νημα, αλλα χρειαζομαι βοηθεια:
Χρειαζομαι μια "κρυφη" καμερα, καταγραφης, ειτε τουλαχιστον 12 συνεχομενες ωρες, ειτε με ανιχνευτη κινησης. Δε με νοιαζει να εχει real-time συνδεση με pc, αρκει να καταγραφει σε καρτα sd.
Οχι απο αυτες που μοιαζουν με κατι αλλο (λαμπες κτλ), απλως μικρη, να κρυβεται ευκολα και να μην κανει μπαμ, με φωτακια και τετοια. Και ποιοτητα εικονας ας μην ειναι και τελεια (π.χ. 1080, ή και χαμηλοτερα).
Ιδανικα να μην ξεφευγουμε σε τιμη.
Ευχαριστω.

Ναι, υπαρχει πολυ πραγμα, για αυτο και εχω μπερδευτει και ψαχνω καποιον να μου πει κατι συγκεκριμενο και δοκιμασμενο.
Αλλα, βλεπεις, π.χ. ολα αυτα που εβαλες ειναι η κατηγορια που ΔΕΝ μου κανει: αυτα που φαινονται σαν κατι αλλο (λαμπες, κορνιζες, ρολογια κτλ).

Γτ ομως οχι?
Αν ειναι φανερη για αποτρεπτικους σκοπους βαλε και μια Demo.

Γιατι αυτο ειναι που χρειαζομαι :)

Οχι φανερη, οχι "καμουφλαρισμενη".
Μια μικρη, ευκολη να κρυφτει, χωρις καλωδια, με δυνατοτητα καποιες ωρες εγγραφης ή ανιχνευτη κινησης.

Άγγελε συγγνώμη κι όλας αλλά τα παραπανω είναι αντικείμενα που δεν δίνουν στόχο....σκοπος τους ειναι το καμουφλαζ....νομιζω οι περισσοτεροι ετσι θα κινιοντουσαν...οπότε σωστά τα προτυνει ο Κυρ....Τώρα εάν εσύ το βλέπεις με άλλο ματι είναι άλλη υπόθεση...
Το ρολόι Κυριάκο το θεωρώ γενικά πολύ καλή περίπτωση...

Καταλαβαινω πως το εννοειτε, Κωστη.
Αν μπει καποιος (π.χ. κλεφτης ασχετος) σε ενα χωρο και μεταξυ αλλων πραγματων δει κι ενα ρολοι τοιχου, το πιο πιθανο δεν θα το ψαξει.
Αν μπει καποιος σε ενα χωρο που μπαινει συχνα και δει ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ρολοι, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το ψαξει, ειδικα αν εχει λερωμενη τη φωλια του. Και αν τα ψαξεις αυτα, συνηθως φαινεται η τρυπιτσα της καμερας.
Τελοσπαντων, εγω ψαχνω καποια αξιοπιστη μικρη καμερουλα με καρτα sd.

Αν μπει καποιος σε ενα χωρο που μπαινει συχνα και δει ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ρολοι, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το ψαξει, ειδικα αν εχει λερωμενη τη φωλια του. Και αν τα ψαξεις αυτα, συνηθως φαινεται η τρυπιτσα της καμερας.
Τελοσπαντων, εγω ψαχνω καποια αξιοπιστη μικρη καμερουλα με καρτα sd.
Ρε συ τους δικούς σου θες να τσεκάρεις...!!!χαχαχαχα...!!!
Πλάκα κάνω φυσικά..

Ρε συ τους δικούς σου θες να τσεκάρεις...!!!χαχαχαχα...!!!
Πλάκα κάνω φυσικά..

Ε, στους ιδιους χωρους με εσενα, δεν ειναι μονο "δικοι σου" οσοι μπαινουνε...
Εχει κανεις, τελικα, να προτεινει κατι; :)

Αρα ρε φιλε θα τον δεις αμεσα αυτόν που ψαχουλευει το ρολοι.
Νομιζω το τελευταιο εχει και streaming σε κινητό.

Φαγωθηκες 😛
Δεν θελω να "τον δω". Θελω να δω τι κανει.

Παει, μου το ********* το ερωτημα. Σωνει και ντε να θελω ρολοι 😛

Μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα ...
ο Αγγελος δεν θελει καμερα ρολοι, κορνιζα κλπ.
το καταλαβατεεεεεε

Αγγελε, παρε μια active καμερα (με wifi) να την προσαρμοσεις σε ενα βιβλιο, σε καποιο διακοσμητικο κλπ.

Δε με νοιαζει το wifi (ειδικα αν ανεβαζει την τιμη).
Με νοιαζει να ειναι μικρη και να εχει μπολικες ωρες καταγραφης ή/και ανιχνευτη κινησης.
Αν καποιος ξερει κατι αξιοπιστο σε λογικη τιμη...