Παιδια, ισως να μην ειναι το πιο καταλληλο νημα, αλλα χρειαζομαι βοηθεια:
Χρειαζομαι μια "κρυφη" καμερα, καταγραφης, ειτε τουλαχιστον 12 συνεχομενες ωρες, ειτε με ανιχνευτη κινησης. Δε με νοιαζει να εχει real-time συνδεση με pc, αρκει να καταγραφει σε καρτα sd.
Οχι απο αυτες που μοιαζουν με κατι αλλο (λαμπες κτλ), απλως μικρη, να κρυβεται ευκολα και να μην κανει μπαμ, με φωτακια και τετοια. Και ποιοτητα εικονας ας μην ειναι και τελεια (π.χ. 1080, ή και χαμηλοτερα).
Ιδανικα να μην ξεφευγουμε σε τιμη.
Ευχαριστω.
Καποτε ειχα μια τέτοια καμερα μικρη ενσωματωμένη σε στικακι, δεν ξερω αν σε ενδιαφέρει κατι τετοιοΣαταναδες!
Ο Χιωτης, προφανως, εχει ηδη βαλει καμερα σπιτι μου, αλλιως πως ξερει οτι εχω τετοια περικεφαλαια κρεμασμενη στον τοιχο;;;
Αρα, συνοψιζοντας, παιρνω το ρολοι, το βαζω μεσα στην περικεφαλαια μου, μετα τη φοραω στο κεφαλι, μπαινω μεσα στη ντουλαπα ευθυγραμιζοντας κλειδαρια, ματι περικεφαλαιας, ρολοι και τον πιανω στα πρασα. Του ριχνω και ενα μπερνταχι, χωρις να ανησυχω για αντιποινα, λογω περικεφαλαιας.
Να 'στε καλα, μαστορια
Υ.Γ. Αν εχει μεινει κανας σοβαρος ανθρωπος εδωμεσα και εχει κανα λινκ ας μου στειλει...
Ζητάς κάτι τέτοιο δηλαδή
https://www.skroutz.gr/s/13596216/Super-Mini-DV-Full-HD-1080p-με-Ανίχνευση-Κίνησης-SQ8.html
https://www.skroutz.gr/s/18479937/Super-Mini-DV-Full-HD-1080p-με-Ανίχνευση-Κίνησης-SQ10.html
Με αμφίβολα όμως αποτελέσματα αν διαβάσεις τα σχόλια...
Δες και τις υπόλοιπες "mini camera's"
https://www.skroutz.gr/c/301/syskev...er_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=30.001
Ψαξε και για την μαρκα feteira. Για κορυφαιες λιμες να ξερεις πας σε τριψηφια νουμερα...Καλησπέρα.
Επειδή θέλω να αγοράσω μια καλή λίμα για ακόνισμα της μύτης ανοξείδωτης βέργας, θα ήθελα να ρωτήσω εκτός των Nicholson ποιες άλλες φίρμες κατασκευάζουν λίμες που να αντέχουν στο χρόνο και να έχουν πραγματικά υψηλή σκληρότητα. Να είναι δηλαδή φτιαγμένες από καλά κράματα και με την κατάλληλη θερμική κατεργασία ώστε να μην το πάρω το εργαλείο και μου βγει "μιας χρήσης".
Π.χ., οι Bahco και Beta που είναι γνωστές για την ποιότητα των προϊόντων τους, μια και λίμες από αυτές τις εταιρίες μπορώ να βρω εύκολα σε καταστήματα κοντά μου, φτιάχνουν λίμες που μπορούν να θεωρηθούν εφάμιλλες των Nicholson? Ή και οποιασδήποτε άλλης κατασκευάστριας εργαλείων εφόσον μείνατε ευχαριστημένοι από αυτήν...
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψαξε και για την μαρκα feteira. Για κορυφαιες λιμες να ξερεις πας σε τριψηφια νουμερα...
τι θα ακονισεις, τρικοπη βεργα ψαροντουφεκου?
γιατι να ψαχνεσαι με αλλες μαρκες, Νicholson και παλι Νicholson
...
Πράγματι Σώφρον, για τρίκοπη τη θέλω, οπότε μια 25άρα ή 30άρα πλακέ μονής κοπής νομίζω είναι ιδανική. Ο λόγος που κοιτάζω κι εκτός Nicholson έχει να κάνει με το ότι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους, ενώ κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν είναι πλέον made in USA και φτιάχνονται Μεξικό ή λατινική Αμερική με αποτέλεσμα να έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο πάντως αυτό...
Εγω την εχω χρονια μια πλακε νουμερο 2 και δεν εχει την παραμικρη φθορα.Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δεν την ήξερα καθόλου την εταιρία κι απ' ό,τι βλέπω είναι πορτογαλική. Κοιτώντας στο skroutz για tome feteira βλέπω είναι πολύ φθηνές.
Για τη χρήση που τη θέλω τη λίμα βέβαια (μη επαγγελματική) πάμε το πολύ μέχρι διψήφιο κι με το πρώτο ψηφίο να είναι το πολύ 2.
Πράγματι Σώφρον, για τρίκοπη τη θέλω, οπότε μια 25άρα ή 30άρα πλακέ μονής κοπής νομίζω είναι ιδανική. Ο λόγος που κοιτάζω κι εκτός Nicholson έχει να κάνει με το ότι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους, ενώ κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν είναι πλέον made in USA και φτιάχνονται Μεξικό ή λατινική Αμερική με αποτέλεσμα να έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο πάντως αυτό...
εδω που τα λεμε, για τετοια χρηση (μια στο τοσο) οποια μαρκα και να περεις δεν θα εχεις προβλημα .
επισης θα κανεις πολυ καλη δουλεια εαν χρησιμοποιησεις ενα ξυλινο τακο με γυαλοχαρτο νερου 200 grid και πανω.
Εγω την εχω χρονια μια πλακε νουμερο 2 και δεν εχει την παραμικρη φθορα.
Πολυ καλες ειναι και οι Ελβετικες Vallorbe. Τις χρησιμοποιουν οσοι κανουν χειροποιητα κοσμηματα . Σαν τιμη πρεπει να παιζουν στα 30 ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.