Μάστορες τα φώτα σας!!

Για τις δικες μου λεμε; Γιατι μπερδευτηκα.
Μακαρι να ηταν 25 , κι ας ηταν κι απο το γιουσουρουμ.
Κανα 100αρι πρεπει να ειχαν παει.

Έχω μια καρέκλα γραφείου που θέλει καινούριο αμορτισέρ.
Το παλιό της είναι αυτό: (είναι στο μεγαλύτερο μήκος του, έχω πατήσει το κουμπί)
amortiser_kareklas_grafeiou.jpg

Πώς θα διαλέξω το καινούριο ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα έχει τις ίδιες διαστάσεις και θα ταιριάζει;

Στο σκρουτζ βρίσκω κάποια που γράφουν 35 cm.
Να είναι κάποιο από αυτά;
Και το δικό μου έχει περίπου 35 εκατοστά μήκος (34,5 για την ακρίβεια).

(λέω να πάρω αυτό)

Μακαρι να κανεις δουλεια.
Και, αν μπορεις, βαλε καμια φωτο απο μονταρισμα-ξεμονταρισμα.
Εχω θεμα με αντιστοιχο αμορτισερ (χαμηλωνει μονο του, οποτε του ερθει, με 5-6 "σκαλοπατακια").

Αν δεν σε ενδιαφέρει να φαίνεται όμορφο...
Σωλήνας PVC και δεν κατεβαίνει καθόλου

ff59e6bbff769a931664b2a4413cf8ef.jpg

Και εγω νομιζω θα ταιριαζει μια χαρα...αρκει η διαμετρος οπης πανω και κατω να ειναι ιδια...

Παναγιωτη τι τρελη πατεντουλα εχεις κανει....!!!!

Κάπου το είχα δει δεν θυμάμαι που.

Έπεφτε συνέχεια η καρέκλα οπότε την "κλείδωσα" πστο μέγιστο. Φ 25 αν θυμάμαι καλά είχα κι έκοψα ένα κομμάτι

Δεν έχει λαμάκια. Είναι ο μηχανισμός που γυαλίζει.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δημήτρη εδώ την έχουν όλα τα μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας και χρώματα., εκεί όχι;
Δεν την έχω δει . Δεν ψωνίζω και απο τοπικά μικρά μαγαζιά. Εφτασα να κάνω παραμονή Χριστουγέννων 150 χιλιόμετρα για να βρω σπιραλ καυστήρα πετρελαίου γιατί τα τοπικά πετούσαν χαρταετό. Γνωρίζεις αν υπάρχει leroy ή praktiker ;

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν την έχω δει . Δεν ψωνίζω και απο τοπικά μικρά μαγαζιά. Εφτασα να κάνω παραμονή Χριστουγέννων 150 χιλιόμετρα για να βρω σπιραλ καυστήρα πετρελαίου γιατί τα τοπικά πετούσαν χαρταετό. Γνωρίζεις αν υπάρχει leroy ή praktiker ;

Δεν έχω ιδέα Δημήτρη.. Σε είδη γυψοσανίδας που λέει και ο Κυρ σίγουρα επίσης.

Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τέτοια ταινία; Ειναι σαν γάζα για να παίρνει αέρα και να στεγνώνει η κολλα .
22a74abe97c5f2e2d5685d7683a000c8.jpg

Τελικα βλεποντας καλυτερα την φωτο νομιζω οτι ειναι αυτη...της 3Μ...πολυ καλο προιον δεν το ηξερα..αμα βρω θα παρω και εγω μια...

https://astypaliotis.gr/el/-/335-3m-scotch-8956-utility-filament-tape.html

http://m5biadesivi.com/413-large_default/nastro-3m-filament-8956-trasparente.jpg

...δεν νομιζω να την βρει σε ειδη γυψοσανιδας...αλλα ας ρωτησει...