Καλησπερα μαστορες.
Θελω να βαψω ενα μεταλλικο πομολο (γυμνο μεταλλο) με το χρυσο χρωμα αριστερα στη φωτο. Περασα πρωτα το ασταρι δεξια και μετα (πανω απο 24 ωρες αργοτερα) πηγα να περασω το χρωμα.
Ωστοσο, σχεδον αμεσως "εσπασε" το ασταρι και μετα απο λιγο διαλυθηκε.
Γιατι μπορει να εγινε αυτο, και το κυριοτερο, πώς να βαψω με το χρωμα; Να μην ασταρωσω καθολου; Να δοκιμασω καποιο αλλο ασταρι, π.χ. ενα σπρει που εχω;
View attachment 184986
View attachment 184985
Και μετα ενα διαφανο spray(T)Πέρνα το και με μια πανόβουρτσα, όταν στεγνώσει καλά, και θα λαμποκοπάει.
Με προσοχή όμως, ελαφρά, μη βγάλεις και τη μπογιά…
Κωστή ευχαριστώ πολύ!Niko εδω εισαι...
![]()
Durostick Όξινο καθαριστικό πλακιδίων Υγρό 1000ml
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Durostick Όξινο καθαριστικό πλακιδίων Υγρό 1000ml. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Βαζεις οπως ειναι το υλικο και το αφηνεις να δρασει 5 λεπτα....
Επειδη η επιφανεια εινα σαγρε θα χρειστειες βουρτσα για να καθαρισεις....
Εαν δεν φυγει τελειος επαναλαμβανεις ξανα..
Οπου και εαν χρειαστηκε με την δευτερη φορα τελειωσα εγω....ακομη και σε σκαπιτσαριστο μαρμαρο κανει δουλεια..
Για πείτε καμία ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί αυτό. Ίσως ασημοκόλληση;
View attachment 185117
Νικόλα αυτό θέλει οπωσδήποτε μάσκα όσο γίνεται καλύτερη αλλιώς θα το καταλάβεις στα πνευμόνια ...Κωστή ευχαριστώ πολύ!
Νικόλα δεν είναι ιδιαίτερα βλαβερό όσο φαινεται...Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μεγάλης δυσοσμίας αλλά καλό είναι να παιρνεις τα μέτρα σου...Νικόλα αυτό θέλει οπωσδήποτε μάσκα όσο γίνεται καλύτερη αλλιώς θα το καταλάβεις στα πνευμόνια ...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.