tzoutzis
AVClub Addicted Member
- 18 February 2016
- 2,509
Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!
Γιατι δεν παίρνεις φύλλο/α κόντρα πλακέ και να κόψεις το κάθε ενα κομμάτι με πατρόν πανω στο φύλλο ;
Έτσι το κόβεις απ ευθείας καμπυλωτό και ξεμπερδεύεις. Το Κ/Π εχει αρκετή ισχύ λόγω της δομής του. Όσο πιο πολλα φύλλα εχει τόσο πιο δυνατό.
Εχω κόψει έτσι ποδόσταμο βαρκας.
Τέσσερα ίδια τεμάχια κολλημένα μεταξύ τους με εποξικη κόλλα.
Σαν μπετό έγινε.
Λίγο τριμαρισμα μετά για να έρθουν όλα πρόσωπο και καθάρισες.
Εχω δει βίντεο με παρόμοια καρέκλα που δίπλωνε κιόλας.
Sent from my iPad using Tapatalk
Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι το πλέξιμο των δύο κάτω και πίσω κομματιών έδρασης. Και γενικά το πλέξιμο των επιφανειών μεταξύ τους. Η παραμικρή ατέλεια θα βγάζει μάτι. Σκέφτηκα την χρήση παράλληλων λουρίδων κόντρα πλακέ πάχους 6 χιλ. (3 ή 4 η μία πάνω στην άλλη, συνολικό πάχος 18-24 χιλ. ) και πλάτους 18-20 χιλ. περίπου σαν κι αυτές της φωτογραφίας. Κουρμπάρονται εύκολα μια-μια και με χρήση κόλλας πολυουρεθάνης (για εξωτερικό χώρο) και πιθανώς κρυφών μικρών καρφιών να κρατάνε το επιθυμητό σχήμα. Όπως και να έχει μου φαίνεται μανίκι η κατασκευή :AFADF0:
![]()
Γιατι δεν παίρνεις φύλλο/α κόντρα πλακέ και να κόψεις το κάθε ενα κομμάτι με πατρόν πανω στο φύλλο ;
Έτσι το κόβεις απ ευθείας καμπυλωτό και ξεμπερδεύεις. Το Κ/Π εχει αρκετή ισχύ λόγω της δομής του. Όσο πιο πολλα φύλλα εχει τόσο πιο δυνατό.
Εχω κόψει έτσι ποδόσταμο βαρκας.
Τέσσερα ίδια τεμάχια κολλημένα μεταξύ τους με εποξικη κόλλα.
Σαν μπετό έγινε.
Λίγο τριμαρισμα μετά για να έρθουν όλα πρόσωπο και καθάρισες.
Εχω δει βίντεο με παρόμοια καρέκλα που δίπλωνε κιόλας.
Sent from my iPad using Tapatalk