Καλυτερα ...Εγώ πάντως την φωτογραφία δεν την βλέπω......
Απλά τον έχουν πάρει για να κανει πολλές εργασίες δουλευει μηνες. Σε εμένα έριξε μπετο απλα στο κηπο αλλά δε θα κανει κατι αλλο. Δεν τον ήθελα αλλα λογω πιέσεων και καθως θα ηθελε διπλασια χρηματα αλλος το δεχτηκα. Θα δειξει ποσο καλη ειναι η δουλειά του. Απλα επειδη ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεις μάστορα ειναι αναγκαστική επιλογη για να τελειώνουν γρηγορα και οικονομικά.Συγνώμη αλλά ο συγκεκριμένος ΔΕΝ είναι μάστορας.
Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο αλλά σοβάτισμα δε γνωρίζει και δεν θέλει να μάθει.
Και εσύ να το έκανες είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες καλύτερο.
Αυτή η "δουλειά" είναι για να τη βγάλει φωτογραφία και να γελάει με τους φίλους του για την απάτη του.
Ούτε δωρεάν δε θα το δεχόμουν γιατί μπορεί να θέλει περισσότερη δουλειά για να φτιάξει.
Ορίστε, ο άνθρωπος τυφλώθηκε από την εκτυφλωτική ομορφιά του μαστορέματος...Εγώ πάντως την φωτογραφία δεν την βλέπω......
Τωρα που το ξαναβλεπω, μηπως να τον φωναξεις για να φτιαξει και το πανω κομματι του τοιχου, οπως το κατω?Γενικά πιστευω πως έτσι θα μεινει ισως να αλλαξει το φως για να μη φαινεται το βραδυ καθως το πρωι δε φαινεται θα ελεγα καθως εχει κοστος η επιδιορθωση και δε ξερω ποση διαθεση εχουν να το φτιάξουν καθως ειναι ταλαιπωρια. Απλά ηθελα να ξέρω τις λύσεις που υπάρχουν εαν γινει μελλοντικά η και τωρα. Λενε πως με τριψιμο θα στρωσει αλλα το θεωρω αδυνατο εκτος αν τριβεις κανενα μηνα.
Η μόνη εργασία που έχει κάνει είναι το μπετό που δε με νοιάζει και τόσο γιατί από ότι βλέπω δε θα πάθει κάτι και όταν είναι η ώρα να γίνει θα το φτιάξω. Γενικά εχω δώσει πολλά λεφτά να φτιαξω το σπίτι έως ένα σημείο και εχω σταματήσει τις εργασίες εδώ και μήνες καθώς δε θέλω να διαθέσω αλλά χρήματα για κάμποσο καιρο καθώς δε μου περισσευουν.Επειδή το οικόπεδο ήταν σε άθλια κατάσταση ήθελε να το φτιάξει ο πεθερός να έχει μπετό στο πάρκινγκ και του έκανα τη χάρη. Έχω πολλά προβλήματα αυτό το καιρό και ασχολούμαι ελάχιστα με τέτοια θέματα.Θα προτεινα να μην παιζουμε με τον πονο του Παρη
Ο μαστορας απλα δεν ειναι μαστορας και ειναι εις γνωση του Παρη γιατι ο πεθερος εχει βαρυνουσα αποψη...
Λοιπών μάστορια σε σπίτι που θα βάφει πρώτη φορά, το σπίτι είναι σοβαρισμενο με σοβά μηχανής που βγαίνει Λείος σαν χαρτί. Τι προτείνεται για αστάρι και χρώμα? Κάτι vfm!!! Το χρώμα θα είναι λευκό!!
Δηλαδή με το 10κιλο με αραιοση 300% βγάζω 300 κιλά υλικό ασταρωματος?![]()
Vitex Primer 100% Ακρυλικό Αστάρι Νερού Ημιδιάφανο Κατάλληλο για Τοιχοποιία 10lt
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Vitex Primer 100% Ακρυλικό Αστάρι Νερού Ημιδιάφανο Κατάλληλο για Τοιχοποιία 10lt. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Αραίωση 300%
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.