Μάστορες τα φώτα σας!!

Ψάχνοντας βρήκα αυτόν.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αλλά και πάλι δεν τον βλέπω να κάνει δουλειά....
Για να σου δωσω να καταλάβεις εγώ έχω αυτό το αποτέλεσμα με αυτόν.
IMG_20220117_174842.jpg
autobrite-direct-autobrite-foam-lance.jpg
Εδώ μερικά κολπάκια
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: arma
Χρειάζεται τόσο μεγάλη αραίωση;
Σε πιεστικό Karcher με δοχείο για σαπούνι δεν μου κάνει σε καμία περίπτωση παχύ αφρό, μια ελαφριά σαπουναδα πετάει.
Για αφρό χρειάζεσαι αφροποιητή σαν αυτό που εβαλε ο @enduras1 παραπάνω.
Την αραίωση την αναγράφει η συσκευασία;

• Like
Ναι ,οσο αφορα για την αραιωση το γραφει ,για 5Kg βαζουμε 4,5L νερο και 0,5L καθαριστικο ,αρα οτι καθαριστικο και να παρω χρειαζεται η συσκευη που προτεινει ο @endouras, να σας πω την αληθεια δεν με πειραζει τοσο ο αφρος οσο στο οτι δεν καθαριζει τις βρωμιες ,αν εχει καποιος δοκιμασμενο κατι ας το αναφερει να μη πεταω δεξια και αριστερα τσαμπα λεφτα

Δοκίμασε αυτό και θα εκπλαγείς!
Τελικά ποιο δοχείο αφροποιητη έχεις?

• Like
Δοχείο έχω αυτό που συνοδεύεται με το μηχάνημα, δεν αξίζει; Τότε για ποιο λόγο υπάρχει;

Ξεβιδωσε το μηχανισμό της ηλεκτροβανας και άνοιξε την χειροκινητα με κάνα γαλλικό.Αν ζεστάνει, ή δεν πάει εντολή ή θέλει κάνα 50αρικο για άλλον.
Μετά,αν δεν έχεις άλλο κολεκτερ που δουλεύει σωστά,κοιτάς για κυκλοφορητή.
Κύριοι να σας ενημερώσω για την κατάληξη του προβλήματος με τα μισά κρύα σώματα που με παίδεψε από χθες.

Μετά από έλεγχο λοιπόν όλων των πιθανών αιτιών (ηλεκτροβάνες, θερμοστάτες, κλπ), διπίστωσα ότι δεν λειτουργούσε ο κυκλοφορητής (πολύ σωστά ο panoss1 με κατέυθυνε εκεί και τον ευχαριστώ). Η δυσλειτουργία του κυκλοφορητή με οδήγησε στην αιτία του προβλήματος που ήταν το ρελέ μεταγωγής στον πίνακα της αυτονομίας (αριστερός στην φωτό). Τον αντικατέστησα με έναν καινούριο και ω του θαύματος! ο κυκλοφορητής πήρε εμπρός (για τον όροφο που είχα θέμα) και το πρόβλημα λύθηκε αφού πλέον όλα τα σώματα ζεσταίνονται μαζί.

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά σας

Attachments

• 1642450711676.jpg
    1642450711676.jpg
    284.6 KB · Views: 62
Last edited:
...
Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά σας
Εμείς ευχαριστούμε που μας έδωσες τη χαρά να σε εξυπηρετήσουμε.:)

Προληπτικά άλλαξε και τα άλλα δύο ρελέ και άσε το ένα παλιό μέσα στον πίνακα για ώρα ανάγκης.
Σφίξε (λίγο) τις βίδες στις κλέμες και πανω στη βάση των ρελέ

Αν σου ξαναβγάλει πρόβλημα το ίδιο ρελέ κοίτα για τον πυκνωτή του κυκλοφορητή,τον ίδιο τον κυκλοφορητή και για καθαρισμό δικτύου θερμανσης.

Καθοριστικοτατες οι συμβουλες του Πανου (y)
Ο πυκνωτης ειναι αιτια πολλων προβληματων
Για τον μαστορα που εστησε το πινακακι … δεν εχω λογια

Νικο, εαν εχεις προβλημα με κυκλοφορητη, πρωτα τσεκαρε ή αλλαξε τον πυκνωτη (κοστος 3 ευρω).

• Like
Reactions: panoss1
Καθοριστικοτατες οι συμβουλες του Πανου (y)
Ο πυκνωτης ειναι αιτια πολλων προβληματων
Για τον μαστορα που εστησε το πινακακι … δεν εχω λογια

Νικο, εαν εχεις προβλημα με κυκλοφορητη, πρωτα τσεκαρε ή αλλαξε τον πυκνωτη (κοστος 3 ευρω).
Θανάση χρόνια πολλά κατ'αρχάς! Είχε κολλήσει από την αχρησία, αλλά το μαστόρι τον ξεκόλλησε, ίδωμεν!

• Like
Reactions: Σωφρον
Το καλοκαίρι ήρθε στην αποθήκη μία μπαλέτα που στα τόσα χρόνια που είμαι εκεί δεν έχω ξαναδεί παρόμοια και ασ έχουν περάσει χιλιάδες απ'τα χέρια μου, φυσικά την φύλαξα και τώρα που ασχολούμαι με τα ξύλινα κοσμήματα αποφασησα να δω τι είδους ξύλο είχε και γιατί ήταν τόσο πολύ βαριά (όσο δύο ευρομπαλετεσ) και ασ ήταν μικρότερη σε όγκο, έκοψα από κάθε μαδερι ένα κομμάτι το ετριψα καί τό πέρασα με λάδι ωποσ βλέπεται στην φώτο κανένα ξύλο δεν μοιάζει μεταξύ του με το μικρότερο μάλιστα έπαθα την πλάκα μου καθώς είχε μια απίστευτα όμορφη μυρωδιά σαν τριαντάφυλλο.Η ερώτηση μου είναι,τι είδους ξύλα είναι αυτά; πραγματικά η φωτό τα αδικεί έχουν απίστευτη υφή και νεράIMG_20220118_210746.jpgIMG_20220118_210846.jpg