Μάστορες τα φώτα σας!!

Λογικά με αστάρι μετάλλου θα πιάσει μετά η μπογιά..
Υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα προϊόντα σίγουρα βέβαια..
Ο @KOSSTV θα σου πει καλύτερα

Oπως ακριβώς το ειπε ο Αντώνης...
Περνάς ασταρι μετάλλου ώστε να δημιουργήσεις εστια πρόσφυσης για το χρώμα...αρκεί η σιλικόνη να μην είναι σε αποσύνθεση η ξυλωνεται με το παραμικρό γιατί θα φύγει όλο μαζί..
Θα ηθελα και εικόνα για να είμαι 100% συγουρος...

• Like
Reactions: nikfor
Περνάς ασταρι μετάλλου ώστε να δημιουργήσεις εστια πρόσφυσης για το χρώμα...αρκεί η σιλικόνη να μην είναι σε αποσύνθεση η ξυλωνεται με το παραμικρό γιατί θα φύγει όλο μαζί..
ευχαριστω, θα στείλω φωτο οταν γυσρίσω στο σπίτι

• Like
Reactions: KOSSTV
Έχει σπάσει άκριβως..;.η λείπει κομμάτι...;..Και σε τι σημείο είναι...;
Ανάποδα.. ;..ίσια...;

Έχει σπάσει άκριβως..;.η λείπει κομμάτι...;..Και σε τι σημείο είναι...;
Ανάποδα.. ;..ίσια...;
Δες φώτο.. Υπάρχει το κομμάτι και ταιριάζει ακριβώς.. Νταξει και να θέλει και ένα ψιλοστοκαρισμα δεν έγινε και τίποτα..

Attachments

• Screenshot_20220328-195454026.jpg
    Screenshot_20220328-195454026.jpg
    1,013 KB · Views: 31
Θέλει χυλό λεπτοκοκκη κόλλα πλακιδιων,λίγο τσιμέντο και ravinex..
Θα βάλεις και ένα μεγάλο πλακάκι ώστε να πιάνει και από τις 2 πλευρές από πάνω με το υπαρχον και θα βάλεις βάρος από πάνω ώστε να πατήσει σωστά και ευθυγραμμισμένα...
Εποιτα αφού στεγνώσει κάνεις ψιλοστοκαρισμα..
Τα σίδερα πρώτα περάσε τα Sika 910..ώστε να να μην ξανά κάνουν θέμα...

Κατά μεγάλη περίπτωση αυτό φαίνεται να εγινε..απο καπου επερνε νερο και σιγα-σιγα εφτασε να φυγει...εκτός και εαν κάτι έπεσε με πολύ δύναμη και έσπασε...
Ο Αντώνης θα μας πει...

Δες φώτο.. Υπάρχει το κομμάτι και ταιριάζει ακριβώς.. Νταξει και να θέλει και ένα ψιλοστοκαρισμα δεν έγινε και τίποτα..

Aν βαριεσαι να κανεις χαρμανια, μπορεις να χρησιμοποιησεις μονταζοκολλα της Bison.

Tην εχω χρησιμοποιησει σε παρομοιες περιπτωσεις (τσιμεντα, πετρα, σοβαδες κλπ), παντα με επιτυχια.
Εχει βγαλει και το Lidl μονταζοκολλα την οποια την εχω δοκιμασει και ειναι παρα πολυ καλη.

sil1.jpgsil2.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV
Ο τοίχος είναι άγριος οπότε έχει διεισδυσει η σιλικόνη στο "ριζακι"(είδος σοβα) και δεν έχει πρόβλημα απο ότι βλέπω...οποτε περνάς ασταρι μετάλλου όπως σου είπα...

Καλησπέρα.
Θέμα βγάλω μια πρίζα ρεύματος στο μπαλκόνι του σπιτιού των γονιών μου.
Σκέφτομαι για να μην μπλέξω με μερεμέτια , να ανοίξω την πρίζα σουκο που υπάρχει στο σαλόνι και στο κέντρο του χωνευτου κουτιού να κάνω μία τρύπα ώστε να βγει από την άλλη πλευρά στο μπαλκόνι.
Από εκεί να περάσω το καλώδιο και από έξω να βαλω μια εξωτερική πρίζα ακριβώς στο κέντρο της τρύπας.
Ρεύμα δηλαδή θα πάρω από την μέσα πρίζα του σαλονιού η οποία δίνει Ρεύμα μόνο σε μια τηλεόραση.
Αυτή είναι η ποιο εύκολα προσβάσιμη πρίζα.
Τι λέτε;
Καλώδιο λέω να περάσω 3 × 1.5

• Like
Reactions: Σωφρον
Καλησπέρα μαστόρια.

Αγόρασα προχθες από τοπικό κατ/μα ΚΑΥΚΑΣ μερικούς δίσκους κοπής 125mm και ένα λείανσης. Dewalt
Οι κοπής έχουν ημερομηνία λήξης 2024 αλλά ο λείανσης 2019. Όταν το είδα τους πήρα τηλέφωνο και μου ζήτησαν συγνώμη και ότι θα μου παραγγείλουν καινούργιο για να τον αλλάξω.
Μετά από δύο μέρες με ξανα πήραν και μου είπαν ότι και οι άλλοι που έφεραν έγραφαν 2019
και αν ήθελα να μου κόψουν πιστωτικό.
Ξέρω ότι οι κοπής γίνονται επικίνδυνοι όταν λήξουν. ισχύει και για τους λείανσης ή όχι ;

Να πάρεις πίσω τα χρήματα σου και να πάρεις κάποιον με ημερομηνία λήξεως τουλάχιστον 2 χρόνων όπως της κοπης της Dewalt..Ούτε θα ρισκάρεις και θα έχεις 100% το κεφάλι σου ήσυχο...