Μάστορες τα φώτα σας!!

Μεγένθυνα στο pc μια εικόνα ενός ενοικιαστηρίου και τώρα πιάνει δυο σελίδες Α4.
Οπότε αν είναι ακριβή η εκτύπωση σε πλότερ θα πω να μου κάνουν εκτύπωση (έγχρωμη, σε απλό εκτυπωτή) αυτές τις δυο σελίδες και θα τις κολλήσω.

Last edited:
Ζήτα έγχρωμη εκτύπωση σε Α3.
Ανεξοδα και απλά.
Νόμιζα ότι το Α3 το τυπώνουν σε πλότερ!
Το Α3 έχει ύψος 42 εκ., λίγο μικρή, θέλω 53 εκ.
Γτ όμως σε όροφο και όχι στο ισόγειο?
Στο ισόγειο το σκίζουν, το ξεκολλάνε, το εξαφανίζουνε!

Last edited:
το Α3 είναι 2 Α4 ενωμένες στην μεγάλη πλευρά και υπάρχουν εκτυπωτές για αυτη τη διάσταση. όλα τα φωτοτυπάδικα μπορούν να τυπώνουν Α3.
Για 2 Α4 ενωμένες από την μικρή πλευρά πρέπει να τυπωθεί σε Α2. σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν εκτυπωτές. μόνο πλοτερ.

σκέτο χαρτί θα σκιστεί από τον αέρα, λογικά θα. το κολλησεις σε ξύλο. γιατί δεν ζωγραφίζεις το ξύλο;

εγω ειχα γραψει στο word τη λέξη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και είχα μεγαλώσει τα γράμματα ώστε να πιάνουν 1 σελίδα Α4 το καθένα. τύπωσα 12 σελίδες δηλαδή και βγήκε έτσι ένα τεράστιο ενοικιαστήριο σε απλό χαρτί Α4. μπορείς να κάνεις το ίδιο σε μικρότερη έκδοση, πχ να γυρίσεις τη σελίδα landscape, να ρυθμίσεις το μέγεθος ώστε γράψεις 3 γράμματα ανά σελίδα κ να βγάλεις 4 φύλλα κλπ.

• Like
Reactions: mikemtb
σκέτο χαρτί θα σκιστεί από τον αέρα, λογικά θα. το κολλησεις σε ξύλο. γιατί δεν ζωγραφίζεις το ξύλο;
Χαρτί που θα το καλύψω με αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας και θα το κολλήσω σε ξύλο μάλλον.
Αν το ζωγραφίσω θα μου βγει χάλια (δεν είμαι κι ο Ελ Γκρέκο :D), αλλά δεν υπάρχει και λόγος.

εγω ειχα γραψει στο word τη λέξη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και είχα μεγαλώσει τα γράμματα ώστε να πιάνουν 1 σελίδα Α4 το καθένα
Ε κάτι παρόμοιο έκανα κι εγώ αλλά όχι τόσο μεγάλα γράμματα, δεν μου χρειάζεται.
Εγώ έβαλα τα μισά στη μιά σελίδα και τα άλλα μισά στην άλλη.

Καλά Χριστούγεννα καλοί μου άνθρωποι.
Έχω μια απορία.
Βάζοντας τις ταμπέλες από Plexiglass,οι βίδες τους για να μπουν μέσα στα ούπα,έπρεπε να περάσουν μέσα από από ένα μακρόστενο σωλήνα 5 cm.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,να αχρηστευθεί όποιο ηλεκτρικό τρυπάνι,κατσαβίδι,δραπανοκατσάβιδο και να είχα,αφού τα bits είναι πολύ κοντά και έτσι τις βίδωσα χειροκίνητα.
Υπάρχει κάποιος αντάπτορας ή κάποια σετ από μύτες που να ταιριάζουν σε αυτές τις περιπτώσεις;

Καλά Χριστούγεννα καλοί μου άνθρωποι.
Έχω μια απορία.
Βάζοντας τις ταμπέλες από Plexiglass,οι βίδες τους για να μπουν μέσα στα ούπα,έπρεπε να περάσουν μέσα από από ένα μακρόστενο σωλήνα 5 cm.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,να αχρηστευθεί όποιο ηλεκτρικό τρυπάνι,κατσαβίδι,δραπανοκατσάβιδο και να είχα,αφού τα bits είναι πολύ κοντά και έτσι τις βίδωσα χειροκίνητα.
Υπάρχει κάποιος αντάπτορας ή κάποια σετ από μύτες που να ταιριάζουν σε αυτές τις περιπτώσεις;
Υπάρχουν προεκτάσεις αλλα δεν είναι πάντα βολικες.

Αν τα σκασεις έχει και μασιφ

Σωκράτη ...απομακρύνσου ....από μια παράληψη που ξέχασες να βάλεις το τσοκ στο κρουστικό σε λίγο σε βλέπω να ψάχνεις για εργαστήριο ... 🤣 🤣
Ούτε μήνας δεν πέρασε και οι αγορές συνεχίζονται ....
..... και έτσι τις βίδωσα χειροκίνητα.
🤣 🤣 🤣 🤣
Πλάκα κάνω ...ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις :cool:

το λερου μερλιν εχει μυτες για λαβη κατσαβιδιου ΠΟΛΥ μακριες....και με παχος 1/3 εξαγωνο...
ιδανικες για τετοιες περιπτωσεις, αλλα και οταν το δραπανοκατσαβιδο πιανει σε γωνια.

Ούτε μήνας δεν πέρασε και οι αγορές συνεχίζονται ....

🤣 🤣 🤣 🤣
Πλάκα κάνω ...ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις :cool:
ναι και δεν έχω γράψει ότι έχω παραγγείλει και αυτό:

Ένα επεκτεινόμενο μπορντουροψάλιδο μου έχει μείνει και νομίζω ότι τελείωσα.
:)

Συνάδελφοι, θέλω να βάλω 2 κάθετες τέντες στο μπαλκόνι έξω από το μικρό μου εργαστήριο. Λέω να κάνω τις κολλήσεις εκεί, γιατί αυτή η δοκιμή που έκανα με τη mig flux με προβλημάτισε αφού γέμισε το δωματιάκι καπνό και από ό,τι διαβάζω δεν είναι και πολύ υγιεινό.

Οπότε, λέω να παραγγείλω 2 απλές κάθετες τέντες για να κλείνω κάπως το (γωνιακό) μπαλκόνι και να κολλάω εκεί. Είναι πολύ ψηλοτάβανο, πιστεύω πως θα είμαι ΟΚ και με τις τέντες δεν θα ενοχλώ και τους γύρω (με τις λάμψεις)

Έχουμε κάποια πρόταση για κάποιο μαγαζί, ή κανέναν καλό μάστορα για τέντες; :unsure:
Εγώ είμαι στα νότια προάστια αν έχει σημασία.

Και επίσης, συμπληρωματικά με το πιο πάνω, για τα αέρια της κόλλησης, μας κάνει εκείνη η μάσκα της NASUM που είχαμε πάρει αρκετοί από εδώ; :unsure:
Θέλει κάποια ειδικά φίλτρα ή κάνουν αυτά που είχε μαζι;

Ή μήπως μια λύση εξαερισμού θα ήταν το πιο σωστό;
Αλλά υποθέτω πως θα θέλει κάτι ειδικό και δεν έχω ιδέα από αυτά. :unsure:
Αν και για ένα δωμάτιο μόλις 7τμ. μάλλον, θα είναι κάτι όχι δύσκολο, υποθέτω.

Last edited:
Συνάδελφοι, θέλω να βάλω 2 κάθετες τέντες στο μπαλκόνι έξω από το μικρό μου εργαστήριο. Λέω να κάνω τις κολλήσεις εκεί, γιατί αυτή η δοκιμή που έκανα με τη mig flux με προβλημάτισε αφού γέμισε το δωματιάκι καπνό και από ό,τι διαβάζω δεν είναι και πολύ υγιεινό.

Οπότε, λέω να παραγγείλω 2 απλές κάθετες τέντες για να κλείνω κάπως το (γωνιακό) μπαλκόνι και να κολλάω εκεί. Είναι πολύ ψηλοτάβανο, πιστεύω πως θα είμαι ΟΚ και με τις τέντες δεν θα ενοχλώ και τους γύρω (με τις λάμψεις)

Έχουμε κάποια πρόταση για κάποιο μαγαζί, ή κανέναν καλό μάστορα για τέντες; :unsure:
Εγώ είμαι στα νότια προάστια αν έχει σημασία.

Νίκο έχω κάνει δουλειά στο σπίτι αλλά και στο γραφείο με τον Άγγελο Ράλλη που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, Ελ. Βενιζέλου και Αγίας Φωτεινής 2109344072
Έχω μείνει ευχαριστημένος από δουλειά και απο τιμές.

Όσον αφορά τις κολλήσεις νομίζω ότι ακόμη και με την μάσκα σε τόσο μικρό χώρο δεν είναι ότι καλύτερο, ίσως σε ανοιχτό χώρο θα ήταν καλύτερα

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor