Καλησπέρα παιδιά.
Καθισιό λόγω Χριστουγέννων και βρυκολακιάζω.
Απόψε αντί για ανησυχίες αγορών,σκέφθηκα να ζητήσω την βοήθειά σας για τον τίτλο του thread.
To 2010 που έφτιαξα το σπίτι,δεν μου έφτασαν τα χρήματα για ασανσέρ.
Έτσι μου έμεινε το κλιμακοστάσιο εντός του σπιτιού και λόγω έλλειψης αποθηκευτικών χώρων,το μετέτρεψα σε 2 αποθήκες (1 ανά όροφο) με την τοποθέτηση μεταλλικού πλαισίου και πάνω σε αυτό,μπήκε ξύλο για πάτωμα.
Στον ένα όροφο,έβαλα πριν 5-6 χρόνια,4 ξύλινα ράφια (φωτό).
Και πάλι όμως,τα υπόλοιπα πράγματα,είναι άναρχα πεταμένα.
Σκέφτομαι λοιπόν στον ένα όροφο,ή να κρατήσω τα ράφια και να δημιουργήσω καινούρια στις άλλες 2 πλευρές του κλιμακοστασίου ή να τα ξηλώσω και να κάνω κάτι από την αρχή.Στον άλλο όροφο,δεν έχω ράφια,οπότε ότι γίνει,θα είναι καινούριο.
Οι διαστάσεις του κλιμακοστασίου είναι:
Bάθος 1,25 μέτρα και πλάτος 95cm.
Tα ράφια έχουν βάθος 36cm.
Δυστυχώς,στα τοιχία δεν έχει ισιωθεί ο σοβάς,με αποτέλεσμα να παρουσιάζει ακμές. (Φωτό)
Τα ερωτήματά μου είναι:
1.κρατάω τα υφιστάμενα ράφια;
2.Eίτε τα κρατήσω,είτε όχι,μεταξύ ντέξιον και element system,τι θα προτιμούσατε;
3.H λύση των ντέξιον με προβληματίζει,αφού το δάπεδο δεν είναι και ότι καλύτερο για να πατήσουν.Μπορούν να βιδωθούν στον τοίχο ή μετά θα είναι δύσκολο ή αδύνατο να ταιριάξει η πλευρά που θα είναι απέναντι από την ράγα του τοίχου;
4.Η λύση του element system,θα μπορέσει να βιδωθεί στον τοίχο λόγω της ανώμαλης επιφάνειάς του;
5.Aγορές από Leroy Merlin,Praktiker ή κάπου αλλού;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.