Απλή εδαφοπλακα 4τμ. Απλα δε ξερω αν αρκεί αμμος και χαλικι η αν θελω και πιο ψιλο γαρμπιλι. Εχω φτιαξει χαρμανι αλλα μερικές φορες εβγαινε πολυ σκληρο χωρις εργασιμοτητα. Ισως εβαζα λιγο νερό η αμμο. Για κάποιο λογο οι σακουλες του τσιμέντου ηρακλη για μπετο σου λενε παραπάνω αμμο απο χαλικι ενω αλλοι λενε αντιθετο πχ 1 2 2.5.Μπετο χωρίς πέτρα,ψιλή η χοντρή,δεν νοητάι...οποτε θες και γαρμπιλι...αλλά και εξαρτάται τι είναι αυτό που θες να κάνεις..
ΚαλημέραΗ αναλογία της άμμου αλλάζει ανάλογα με τη χρήση, ανάλογα με το τι θέλεις να φτιάξεις.
Εγώ λεω για μπετο. Το εχω δει αυτο αλλα δε λεει τι ειδους χαλικι θελει. Οι μαντρες δε σου δίνουν κοκκομετρία. Λογικα αν βαλεις γαρμπιλι αντι για χαλικι θες αλλη ποσοτητα.αμμου.Η αναλογία της άμμου αλλάζει ανάλογα με τη χρήση, ανάλογα με το τι θέλεις να φτιάξεις.
Μας ενδιαφέρει το πάχος...Απλή εδαφοπλακα 4τμ. Απλα δε ξερω αν αρκεί αμμος και χαλικι η αν θελω και πιο ψιλο γαρμπιλι. Εχω φτιαξει χαρμανι αλλα μερικές φορες εβγαινε πολυ σκληρο χωρις εργασιμοτητα. Ισως εβαζα λιγο νερό η αμμο. Για κάποιο λογο οι σακουλες του τσιμέντου ηρακλη για μπετο σου λενε παραπάνω αμμο απο χαλικι ενω αλλοι λενε αντιθετο πχ 1 2 2.5.
Μια χαρά οδηγός είναι...καλά έκανες και το ανέβασες..Η αναλογία της άμμου αλλάζει ανάλογα με τη χρήση, ανάλογα με το τι θέλεις να φτιάξεις.
Δεν ειναι καλυτερο να μπει πλεγμα σιδηρου μπετον;Μας ενδιαφέρει το πάχος...
Οτι έχει σχέση με έδαφος και είναι χωμα θελει και πλέγμα 10Χ15 καρέ...
Λες θες απλο μπετο...
Σε ένα τσουβάλι τσιμέντο 50αρη υπολόγισε 6-7 αμμους και 8-10 γαρμπιλι..εάν το πάχος είναι μέχρι 4-6 πόντους...ειδάλλως πας για χαλικι για πιο μεγάλο πάχος...
Ξεκαθάρισε το αυτό..
Μπερδευτικα με το 15x10 και νομιζα οτι λες αυτο της περιφραξης.Ενα πλέγμα υπαρχει Πάρη.. Αυτό εννοώ εγώ.. ίσως λες το ίδιο πράγμα...
15 Χ 15 είναι.. Όχι 15Χ10 όπως έγραψα...
Δομικά Πλέγματα Οπλισμού Σκυροδέματος
Δομικά πλέγματα οπλισμούσκυροδέματος σε τρείς τύπους: Α) 092 με διαστάσεις φύλλου 2,00μΧ5,00μ, άνοιγμα 'ματιού' 15 cmX 25cm και βάρος φύλλου 10-11kg Β) T92 με διαστάσεις φύλου 2,00μ Χ 5,00μ, άνοιγμα 'ματιού' 15 cm X 15cm και βάρος φύλλου 14-15kg Γ) Τ131 με διαστάσεις φύλου 2,00μ Χ 5,00μ...easydom.gr
Εφόσον θα πατήσει αυτοκινητο συζητάμε για απλο μπετο...;αστεία πράγματα..
Οπωσδήποτε χαλικι,αμμο μπετου και πλέγμα...αυτά γίνονται μια φορά.
Αυτό για το parking το είχες ξαναφερει...αλλά δεν ήσουν σίγουρος για την δουλειά του μάστορα...αλλά εφόσον είναι οκ...
Για τέτοιες εργασίες για σωστή αναδευση θέλει μπετονιέριτσα 150-200λιτρα...εχεις...;
Θα κανω δοκιμες και βλεπουμε.Για το ειχε γινει τοτε τα ειχαμε χιλιο πει. ..παει τωρα..
Αμα εχεις μπετονιέρα οκ...
Το τι πρεπει να κανεις το ξερεις τωρα και τις αναλογίες στις έβαλε ο Νίκος..
Οπότε προχώρα...
Αφού οι αναλογίες ειναι γνωστές...τι δοκιμές θα κάνεις..;Θα κανω δοκιμες και βλεπουμε.
Στη πράξη πολλα πανε λαθος αν δεν εχεις εμπειρία αρκετή.Αφού οι αναλογίες ειναι γνωστές...τι δοκιμές θα κάνεις..;
Είπαμε λίγο πάνω λίγο κάτω δεν πειράζει...
Γλυστραει;Ετσι μου έρχεται να το στείλω...!!!!
Δεν ξεβιδώνει και δεν μπαίνει ούτε το Benmann κλειδι που μπορεις να το ρυθμίσεις όπου θες σε άνοιγμα καθώς έχει γωνία λαιμό το κλειδί του εργαλείου σε εχεση με αυτο το κλειδί..
Το νωπό ειναι W40...
View attachment 213157
Παιδευτικα μισή ώρα και το άφησα τώρα το μεσημέρι...
100% φταίει ο γωνιακός λαιμός του κλειδιού που στραβώσει στην ασκήση πίεσης του παξιμάδιου ασφαλείας καθως ειναι για τα μπαζα...γιατί έως τώρα δεν μου έχει ξανατυχεί σε κανένα άλλο με Μ14..
Για πέστε καμία ιδέα πως να το βγάλω.
Δεν γλιστράει..στραβώσει άμα ασκεί πιεση...Γλυστραει;
Ισως εβαζα βίδες σε μεγγενη δυνατες να μπουνε στις τρύπες και το γυριζα ετσι. Αλλα μπορει να ειναι βλακεία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.