Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν γλιστράει..στραβώσει άμα ασκεί πιεση...
Ενδεχομενος απο την σκονη να εχει κολλησει αλλα δεν νοηται κλειδί να στραβώσει τόσο εύκολα..

Τα κεφάλια από το κλειδί είναι εχουν διαμετρο Μ5 άρα είναι δύσκολο ως αδύνατον να αντεξει η βιδα..από το "κοντραρισμα" θα φεύγει και αυτη...
Αν εβαζες μ5 καλες σε μια λαμα δε θα δούλευε; Ουσιαστικά σα να εκανες δικο σου κλειδί

Ρίξε μια ματιά και στο μάνουαλ μην τυχόν και ξεβιδώνει ανάποδα.

Κωστή αν ξέρεις την φορά ξεβιδωματος προσπάθησε με άλλο πιο γερό κλειδί.
Στην τελική με ένα κοπιδι και σφυρί αλλά εκεί προβλέπω να μας αφήνει χρόνους το κουμπί κλειδώματος....

Ρίξε μια ματιά και στο μάνουαλ μην τυχόν και ξεβιδώνει ανάποδα.
Οχι Δημητρη κανονικα ξεβιδωνει....φταιει το κλειδι....
Θελει αλλο οπως ειπε και ο Κυριακος...
Οποτε το εφερα απο εδω το εφερα από εκει..εεε..εφτιαξα ενα νεο hand made κλειδι απο λαμα σιδηρου 3mm και 2 βιδες στριφωνι Μ5 ακριβως στι;ς ιδιες διαστασεις και βουαλα...!!!
Aμα στραβωσει σφυρα μου.....Parkside δεχομαι παραγγελειες....:LOL:

20230330_192752.jpg 20230330_192810.jpg

20230330_194601.jpg

20230330_194608.jpg

Last edited:
Οχι Δημητρη κανονικα ξεβιδωνει....φταιει το κλειδι....
Θελει αλλο οπως ειπε και ο Κυριακος...
Οποτε το εφερα απο εδω το εφερα από εκει..εεε..εφτιαξα ενα νεο hand made κλειδι απο λαμα σιδηρου 3mm και 2 βιδες στριφωνι Μ5 ακριβως στι;ς ιδιες διαστασεις και βουαλα...!!!
Aμα στραβωσει σφυρα μου.....Parkside δεχομαι παραγγελειες....:LOL:

View attachment 213166 View attachment 213167

View attachment 213168

View attachment 213169
Αυτό έγραψα πριν αρα δουλεψε. Θα σου μεινει το εργαλειο τωρα

• Like
Reactions: KOSSTV
Αν εβαζες μ5 καλες σε μια λαμα δε θα δούλευε; Ουσιαστικά σα να εκανες δικο σου κλειδί
Αυτό έγραψα πριν αρα δουλεψε. Θα σου μεινει το εργαλειο τωρα
Τωρα το ειδα...τοση ωρα το εφτιαχνα...σωστοτατος και ευχαριστω για την σκεψη που εν τελει συγχρονως υλοποιησα...

Καλησπέρα στους μάστορες...Έχω ένα προβληματισμό. Έχω μια σοφίτα στην οποία θέλω να στρώσω το πάτωμα(τσιμέντο) με κάτι που να σφουγγαριζεται και να παραμένει καθαρό αλλά είναι περιορισμένο το μπάτζετ.Τι θα μου προτείνατε;Ευχαριστώ και όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες

Στάλθηκε από το RMX2063 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν μπορεις βαλε πλακακι, δεν θα το μετανιωσεις ποτε, ιδιως αν επικοινωνει με το υπολοιπο σπιτι.
Το κοστος ειναι απο 7-8 ευρω το τμ2 για πλακακια και αλλα τοσα περιπου το τμ2 για την τοποθετηση.

Μου έδωσε ένα θείος ένα παλιό τριβειο Parkside. Αλλα η βάση είναι διαλυμένη. Υπάρχει ανταλλακτικό; Είναι κρίμα γιατί φαίνεται καλύτερο από ένα dexter που έχω και έχει και μεγαλύτερη βάση.
6e429dc5cb66f28c8dde7ac15aa8a334.jpg
4f04c041949645f285da8cdd7ac1ff1d.jpg

Περίπου 50

Αν μπορεις βαλε πλακακι, δεν θα το μετανιωσεις ποτε, ιδιως αν επικοινωνει με το υπολοιπο σπιτι.
Το κοστος ειναι απο 7-8 ευρω το τμ2 για πλακακια και αλλα τοσα περιπου το τμ2 για την τοποθετηση.
Πλακάκι θα πρότεινα και εγώ..
Απλως με 7-8 ευρώ δεν ξέρω τι ποιότητα θα βρεις...

Πλακάκι θα πρότεινα και εγώ..
Απλως με 7-8 ευρώ δεν ξέρω τι ποιότητα θα βρεις...
Δεν νομίζω ότι πλέον βρίσκεις καλό πλακάκι και πλακα της προκοπής με κάτω από 13 ευρώ έκαστο...

• Like
Reactions: KOSSTV
Και εγώ πλακάκι θα πρότεινα. Αλλά για να κάνω και μια ακόμη πρόταση, θα προτεινα κολλητό δάπεδο βινυλικο σε λωριδες που έβαλα πρόσφατα και είναι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Φυσικά μιλάμε για tarkett και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα εαν έχει προηγηθεί καλή επιπεδοση στο τσιμενταρισμα.

Last edited:
Δεν νομίζω ότι πλέον βρίσκεις καλό πλακάκι και πλακα της προκοπής με κάτω από 13 ευρώ έκαστο...

Κάτω το μπετο πως ειναι...;

παιδια, εχει κανεις καμμια καλυτερη ιδεα για το ξεβαψιμο ξυλινων σοβατεπι απο το πλαστικο χρωμα του τοιχου?
προς το παρον χρησιμοποιω ασετον/οινοπνευμα και σκληρο πρασινο σφουγγαρακι.
Αλλα συναντησα χρωμα δεκαετιων και ακομα και ετσι θελει πολυ τριψιμο.

Remover
παιδια, εχει κανεις καμμια καλυτερη ιδεα για το ξεβαψιμο ξυλινων σοβατεπι απο το πλαστικο χρωμα του τοιχου?
Remover...

Όταν λες ξεβάψιμο, εννοείς πασαλείματα από προηγούμενα βαψίματα ή θες να αφαιρέσεις το χρώμα στο πάνω μέρος του σοβατεπιού που βάφεται μαζί με τον τοίχο.