Η ταινια διπλης δεν κανει δουλεια.Καλησπέρα.
Αγόρασε η σύζυγος κάποια πλαστικά κρεμαστρακια για πετσέτες κλπ που έχουν ταινία διπλής όψης. Τα βάλαμε στο μπάνιο και ξεκόλλησαν μάλλον από το βάρος (αδύναμη κόλλα). Έβαλα την πιο δυνατή ταινία διπλής όψης που έχω βρει και ξεκόλλησαν πάλι αυτή τη φορά από την υγρασία και οχι από το βάρος μετά από μια βδομάδα.
Ήταν κολλημένα σε πλακάκια.
Σωστός...εάν θέλουν να μιλάμε για.βαθος χρόνου ότι θα κρατησει αυτό που ψάχνουμε στο προϊόν είναι να λέει "σιλικονη συγκολλησης"...οτιδήποτε αλλά δεν θα κρατήσει για μεγαλο διαστημα..
Από τώρα σου λεω ότι βγαίνει με πετονιά όπως οι καθρευτες...Αλλιώς ξανάβαζω θέμα. Πώς ξεκολλάω πλαστικό κολλημένο με σιλικόνη![]()
Ετσι και καλα θα κανεις......ουτως αλλιως δεν χρειαζοταν ολη...μπορει τελικα και να ξηλωσω την ακρη του χωματος για το φτιαξω σωστα.
.. Το Σ/Κ θα τελειώσω με κάποιες λεπτομέρειες και πλέον επιτέλους έχω σύστημα εφεδρίας που δουλεύει !
Από το αποτέλεσμα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και δεν με ενδιαφέρει η πραγματική ροή να πω την αλήθεια. Είναι ένα εφεδρικό σύστημα το οποίο εαν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί και να δουλέψει σε πραγματικές συνθήκες τότε θα έχει καλύψει τον σκοπό του. Στις βροχές του Σεπτεμβρίου που έμεινα 30 λεπτά χωρίς ρεύμα από κεραυνό κόντεψα να πλυμμηρίσω οπότε ήταν και η στιγμή που πήρα την απόφαση να μην ξαναπεράσω μια τέτοια αγωνία. Όπως έχω ήδη πει, το κόστος για μια γεννήτρια και έναν πίνακα αυτοματισμού είναι πάρα πολύ μεγάλο και ήθελα να το αποφύγω, από την άλλη η λύση της γεννήτριας είναι μια ευάλωτη κατάσταση σε σχέση με την μηχανική αντλία Venturi. Με άλλα λόγια για να αποτύχει η backUp λύση με την αντλία Venturi θα έπρεπε στο περιστατικό του Σεπτεμβρίου .. να είχε κοπεί το ρεύμα και μαζί το νερό από την ΕΥΔΑΠ, πράγμα αδύνατον θεωρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.