Εγώ στόκαρα κάτι ανοίγματα σε κάτι παλιές κολώνες 12χ12 πεύκο, 2.5 χρόνια τώρα στον ήλιο και στην βροχή δεν έχει πετάξει τον στόκο....και όταν λέμε ανοίγματα δεν εννοούμε τρυπούλες και ρωγμούλες, μιλάμε για μήκος και βάθος...ίσως οι δικές μου κολώνες λόγω ηλικίας 30+ ετών δεν έχουν πλέον το νεανικό σφρίγος και κάθονται σχετικά ήρεμες ¨-)
Θέλω να ανοίξω τρύπες 13mm περίπου σε γρανιτοπλακίδια που είναι περασμένα στο μπαλκόνι! Με τι τρυπάνι ανοίγουν τέτοιες τρυπες; Γιατί είχα προσπαθήσει να ανοίξω για δοκιμή σε συγκεκριμένο πλακάκι με 8mm τρυπάνι μπετού και δεν ανοίγε με τίποτα. .. μήπως επειδή το τρυπάνι ήταν του lidl
LIDL;
http://www.sinter-hellas.gr/index.p...nia-plakidiou-graniti-me-diamanti-benman.htmlΘέλω να ανοίξω τρύπες 13mm περίπου σε γρανιτοπλακίδια που είναι περασμένα στο μπαλκόνι! Με τι τρυπάνι ανοίγουν τέτοιες τρυπες; Γιατί είχα προσπαθήσει να ανοίξω για δοκιμή σε συγκεκριμένο πλακάκι με 8mm τρυπάνι μπετού και δεν ανοίγε με τίποτα. .. μήπως επειδή το τρυπάνι ήταν του lidl
LIDL;
Θα κάνω άλλη μια δοκιμή και με τα sds τρυπάνια που έχω και αν δεν τα καταφέρω θα πάρω ένα από αυτά που μου προτείνεται!
Αν βάλω κρούση σε πλακάκι Νικόλα θα το πάρω σίγουρα στα χέρια. .. Αυτή βλακία την έκανα πριν αρκετά χρόνια πιτσιρικάς και άνοιξα 2 μέρες δουλειά. ..Γνώμη μου είναι να μην χρησιμοποιήσεις κρούση για να μην σπάσεις τα πλακάκια. Χρησιμοποίησε απλή περιστροφή. Λογικά θα σε καλύψουν και τα απλά sds.
Τα multi-construction της Bosch ανοιγουν πανευκολα και πολυ γρηγορα τρυπες σε πλακάκι.
Μαστορες θελω μια βοηθεια.
Το καθετο δραπανο της parkside ειναι πολυ απλο στο θεμα ρυθμισης του πλατο της μεγγενης. Αυτο περιστρεφεται 360° και σηκωνεται οπου απαιτηται αβαθμιδωτα οπου θελουμε απλα τοποθετοντας το με το χερι και σφιγγοντας ενα σφικτηρα πισω.
Αυτο που θελω ειναι να βρω καταρχην ενα τροπο το τσοκ να "στοχευει" παντα στο κεντρο του πλατο, χωρις να παει δεξια αριστερα οταν το ρυθμιζω καθ'υψος. Κατα δευτερον, φανταζομαι ποιο δυσκολο, να βρω ενα τροπο να ανεβαινει-κατεβαινει με μανιβελα.
Καμια ιδεα?
Γιοκ...Αλλά μετά η βάση γιοκ στρίψιμο, έτσι; Δεν σε νοιάζει φαντάζομαι.
Αν τη βαλω πισω στο κεντρο κερδιζω ποντους. Ειναι ενα θεμα παντως αυτο.Και αν θες βρε να τρυπήσεις πιο βαθιά το κομμάτι θα τα βγάζεις και θα τα βάζεις; Αυτό που έκανες σε περιορίζει στο πόσο μακριά απο τη κολόνα θα είσαι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.