Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλυτερα μεταχειρισμενο...

Κοιτα μην εχει παρει νερα από πανω,απ την αντισταση...θα εχει σημαδια ο καδος.

υπαρχουν καταστηματα με μεταχειρισμενα μοτερ πληντυριων?

εδω που ειμαι, στην επαρχια, δυσκολο το βλεπω...εναν μστορα εχουεμ και αυτος χωρις εργαστηριο

το κοντρα πλακε τοποθετημενο επανω σε παγκο, χρειαζεται να περαστει καποιο βερνικι για αντοχη ή το αφηνουμε οπως ειναι?

Αν έχεις τον πάγκο σε εσωτερικό χώρο δεν χρειάζεται να τον περάσεις με κάτι.

Σε κλειστο χωρο ειναι Νικο αλλα εχει τρελη υγρασια η περιοχη.. οτι σιδερο μεινει κατω σε 2-3 μηνες σκουριαζει φιλε..

...γεια σου πατριδα.. ευχαριστω !!

Από την υγρασία δε παθαίνει κάτι Γιάννη το κόντρα πλακέ. εγώ το έχω στη ταράτσα μόνιμα έξω :)

Αν το χτυπάει ήλιος βγάζει σκλήθρες και του κάνει καλό ένα teak oil. Αν το περάσεις και με το λαδάκι βέβαια δε του κάνεις κακό :)

Καλησπέρα
Θέλω να ξεκινήσω την κατασκευή πάγκου για το δισκοπρίονο και το ρούτερ.
Ο σκελετός θα γίνει από στρατζαριστό γαλβανισμένο 5 έως 6cm και από την μία πλευρά θα πατάνε τα δύο πόδια κάτω και από την άλλη θα έχει δύο ρόδες μεγάλες με φρένο ούτως ώστε να τον σούρνω έξω να μην γεμίζει το εργαστήριο πριονίδι.
Το ερώτημα είναι η διάσταση της επιφάνειας του πάγκου. Σκέφτομαι για 130χ60cm περίπου.Είναι καλά ή υπάρχουν άλλες γνώμες ??

Καλησπέρα
Ο σκελετός θα γίνει από στρατζαριστό γαλβανισμένο 5 έως 6cm και από την μία πλευρά θα πατάνε τα δύο πόδια κάτω και από την άλλη θα έχει δύο ρόδες μεγάλες με φρένο ούτως ώστε να τον σούρνω έξω να μην γεμίζει το εργαστήριο πριονίδι.
Το ερώτημα είναι η διάσταση της επιφάνειας του πάγκου. Σκέφτομαι για 130χ60cm περίπου.Είναι καλά ή υπάρχουν άλλες γνώμες ??

Φιλε μου το 1.30 ειναι συμπαθητικο, οι 60 ποντοι ομως γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ λιγοι κ αφου πας απ την αρχη δωστου λιγο παραπανω.
d2567104f90a64abc2b50d644c1dff7f.jpg

Αυτος ειναι ο παγκος με ροδακια που ακομα δεν εχω τελειωσει κ ειναι 1x1 ακριβως και θα κολλησει γωνια με τον παγκο του ρουτερ που ναι 60 ποντους οποτε με βυθισμα του ρουτερ θα ανοιγει στο 1,60x 1,00

Το 5αρι στρατζαριστο που λες σε υπερκαλυπτει μη πας σε 6αρι

Καλησπέρα

Θα τον έκανα πιο φαρδύ. Οι 60 πόντοι μου φαίνονται λίγοι αν εχεις στο κέντρο το δίσκο. Σου μένουν λιγότερα απο 25 cm για cross cut.

Επηρεασμένος από τα παγκοπρίονα της αγοράς που βλέπω και είναι μικρά γι αυτό λέω....
Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ...πάμε πάρα πάνω.

Παιδια ερωτηση:Στιλβωνω με το dremel καποια μπρουτζινα αντικειμενα τα οποια γινονται λαμπερα σαν χρυσα,πολυ ομορφο αποτελεσμα.Η ερωτηση ειναι αν μπορω να αποτρεψω με καποιο τροπο την πατινα να σχηματιστει εκ νεου.Ας πουμε με καποιο λουστρο;

Παιδια ερωτηση:Στιλβωνω με το dremel καποια μπρουτζινα αντικειμενα τα οποια γινονται λαμπερα σαν χρυσα,πολυ ομορφο αποτελεσμα.Η ερωτηση ειναι αν μπορω να αποτρεψω με καποιο τροπο την πατινα να σχηματιστει εκ νεου.Ας πουμε με καποιο λουστρο;
Βερνικι μεταλλου ματ,σε σπρευ.

7218039_0_n.jpg

με αυτο, τι κοβουμε;

εχει μονον 500 ευρα....χιωτης;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:idea:

:flipout:
Αυτό αν θα δεις στα αμερικανικά site είναι το λεγόμενο radial κι όπως διάβασα αποσύρθηκε λόγω μεγαλης επικινδυνοτητας. Κοβανε φύλλα Κ/Π κυρίως και λοξοτομες. Υποθέτω ότι η μετεξελιξη του είναι τα συρόμενα φαλτσοπριονα. Χρήστος