υπαρχουν καταστηματα με μεταχειρισμενα μοτερ πληντυριων?
εδω που ειμαι, στην επαρχια, δυσκολο το βλεπω...εναν μστορα εχουεμ και αυτος χωρις εργαστηριο
το κοντρα πλακε τοποθετημενο επανω σε παγκο, χρειαζεται να περαστει καποιο βερνικι για αντοχη ή το αφηνουμε οπως ειναι?
Καλησπέρα
Θέλω να ξεκινήσω την κατασκευή πάγκου για το δισκοπρίονο και το ρούτερ.
Ο σκελετός θα γίνει από στρατζαριστό γαλβανισμένο 5 έως 6cm και από την μία πλευρά θα πατάνε τα δύο πόδια κάτω και από την άλλη θα έχει δύο ρόδες μεγάλες με φρένο ούτως ώστε να τον σούρνω έξω να μην γεμίζει το εργαστήριο πριονίδι.
Το ερώτημα είναι η διάσταση της επιφάνειας του πάγκου. Σκέφτομαι για 130χ60cm περίπου.Είναι καλά ή υπάρχουν άλλες γνώμες ??
Καλησπέρα
Θέλω να ξεκινήσω την κατασκευή πάγκου για το δισκοπρίονο και το ρούτερ.
Ο σκελετός θα γίνει από στρατζαριστό γαλβανισμένο 5 έως 6cm και από την μία πλευρά θα πατάνε τα δύο πόδια κάτω και από την άλλη θα έχει δύο ρόδες μεγάλες με φρένο ούτως ώστε να τον σούρνω έξω να μην γεμίζει το εργαστήριο πριονίδι.
Το ερώτημα είναι η διάσταση της επιφάνειας του πάγκου. Σκέφτομαι για 130χ60cm περίπου.Είναι καλά ή υπάρχουν άλλες γνώμες ??
Βερνικι μεταλλου ματ,σε σπρευ.Παιδια ερωτηση:Στιλβωνω με το dremel καποια μπρουτζινα αντικειμενα τα οποια γινονται λαμπερα σαν χρυσα,πολυ ομορφο αποτελεσμα.Η ερωτηση ειναι αν μπορω να αποτρεψω με καποιο τροπο την πατινα να σχηματιστει εκ νεου.Ας πουμε με καποιο λουστρο;
Αυτό αν θα δεις στα αμερικανικά site είναι το λεγόμενο radial κι όπως διάβασα αποσύρθηκε λόγω μεγαλης επικινδυνοτητας. Κοβανε φύλλα Κ/Π κυρίως και λοξοτομες. Υποθέτω ότι η μετεξελιξη του είναι τα συρόμενα φαλτσοπριονα. Χρήστος![]()
με αυτο, τι κοβουμε;
εχει μονον 500 ευρα....χιωτης;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
:idea:
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.