Μάστορες τα φώτα σας!!

Κρήτη είναι το παλικάρι αλλά αν χρειάζεσαι να παρω κάποια να στα κρατάω σε μερικές μέρες που θα κατέβω. Αρκεί βέβαια να είσαι ηράκλειο και όχι Χανιά.

Στη δική μου ερώτηση για τις φωλιές έχει κανείς σας καμιά ιδέα;

Αγαπη ευχαριστω αλλα ειμαι στην αλλη μερια (Σητεια ) ,οποτε δεν αξιζει τον κοπο .Πιο φθηνα θα ερθει να τα παραγγειλω απο καπου και να ερθουν με κουριερ .

Κρήτη είναι το παλικάρι αλλά αν χρειάζεσαι να παρω κάποια να στα κρατάω σε μερικές μέρες που θα κατέβω. Αρκεί βέβαια να είσαι ηράκλειο και όχι Χανιά.

Στη δική μου ερώτηση για τις φωλιές έχει κανείς σας καμιά ιδέα;

Καλα εσυ δεν είχες πάρει προςφατα δυο σακκουλια τέτοιες φωλιές με στηρίγματα πακέτο ;

Ναι αλλά θέλω άλλες τόσες φωλιές. Θα αρχισω ένα προτζεκτ και θα φύγουν όλες. Οπότε ΑΝ ξέρετε κάτι για κάπου κέντρο σφυρίξτε αλλιώς θα αγγαρέψω πάλι τον Στέλιο.

Για κάνε ενα τηλ. εδώ.
http://www.ztools.gr/index.php?route=product/category&path=223_232
Ισως να βρεις και ειναι και κοντα σου.

Thanks και τους 2 σας!!! Θα κάνω μερικά τηλέφωνα αύριο να δούμε αν και ο τελευταίος είναι φωτιά και λαύρα. Ακου 0.12 το κομμάτι...... Για όνομα δηλαδή...

Δηλ. Αγαπη ποσο ειναι μια νορμαλ τιμή ;
Είμαι άσχετος με αυτα γι αυτο ρωτάω.
Η μήπως κανεις πλάκα ;

Αγαπη ευχαριστω αλλα ειμαι στην αλλη μερια (Σητεια ) ,οποτε δεν αξιζει τον κοπο .Πιο φθηνα θα ερθει να τα παραγγειλω απο καπου και να ερθουν με κουριερ .

Βρες τι θέλεις και στο στέλνουμε με ΕΛΤΑ με χρέωση 1,5 ευρω συντεκνε.

Θα σου πω πήρα 300 φωλιές και 100 σκαφάκια όλα αυτά 29ευρώ.

Απο αυτόν μόνο οι 300 φωλιές βγαίνουν 36ευρω.

Ενα άλλο πρόβλημα με αυτά είναι ότι όσοι τα έχουν συνήθως τα πουλάνε με τις 1000άδες και σπάνια βρίσκεις κάποιον να "σπάσει" τη κούτα. Εχει και το leroy αλλά έχουν 2 κακα.

1) Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
2) έχει η συσκευασία μέσα τον ίδιο αριθμό απο σκαφάκια και φωλιές το οποίο είναι εντελώς άκυρο.
Σου μένουν σκαφάκια συνέχεια και πρέπει να βρίσκεις φωλιές

Θα σου πω πήρα 300 φωλιές και 100 σκαφάκια όλα αυτά 29ευρώ.

Απο αυτόν μόνο οι 300 φωλιές βγαίνουν 36ευρω.

Ενα άλλο πρόβλημα με αυτά είναι ότι όσοι τα έχουν συνήθως τα πουλάνε με τις 1000άδες και σπάνια βρίσκεις κάποιον να "σπάσει" τη κούτα. Εχει και το leroy αλλά έχουν 2 κακα.

1) Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
2) έχει η συσκευασία μέσα τον ίδιο αριθμό απο σκαφάκια και φωλιές το οποίο είναι εντελώς άκυρο.
Σου μένουν σκαφάκια συνέχεια και πρέπει να βρίσκεις φωλιές

Γιατι γεμίζεις όλες τις τρύπες με φωλιές, ενώ τα σκαφάκια πάνε μονο όπου εχεις ράφια. Κατάλαβα.

χρειάζομαι μια γνώμη- βοήθεια :
στο σπίτι που μένω έχουμε άσπρα αλουμίνια στα οποία μετά από 3 χρόνια καπνίσματος το αλουμίνιο έχει ποτίσει με νικοτίνη και δεν βγαίνει, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναγίνουν ασπρα και να φύγει αυτή η κιτρινίλα?

Δοκίμασα οινόπνευμα, όλα τα καθαριστικά του σπιτιού, πετρέλαιο

Θέλω κάτι που να μην χαλάσει την γυαλάδα του αλουμινίου, να μην αφήσει θαμπάδα.

Νίτρο δεν δοκίμασα όχι, όταν λες Νίτρο τι εννοείς ακριβώς?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.kalkantzakos.com/Product/780/nitro-solvent-6oz-sprei-nitro-katharismou-kannis,-g96
κάτι σαν αυτό εννοείς?

Δε το ξερω αυτο. Διαλυτικο νιτρου απο χρωματοπωλειο με 2 . Θαμπαδα θα βγει αν τριψεις με συρμα. Ριξε σε πανι κ δοκιμασε αφοβα

Sent from my iPhone using Tapatalk