Κρήτη είναι το παλικάρι αλλά αν χρειάζεσαι να παρω κάποια να στα κρατάω σε μερικές μέρες που θα κατέβω. Αρκεί βέβαια να είσαι ηράκλειο και όχι Χανιά.
Στη δική μου ερώτηση για τις φωλιές έχει κανείς σας καμιά ιδέα;
Ναι αλλά θέλω άλλες τόσες φωλιές. Θα αρχισω ένα προτζεκτ και θα φύγουν όλες. Οπότε ΑΝ ξέρετε κάτι για κάπου κέντρο σφυρίξτε αλλιώς θα αγγαρέψω πάλι τον Στέλιο.
Ναι αλλά θέλω άλλες τόσες φωλιές. Θα αρχισω ένα προτζεκτ και θα φύγουν όλες. Οπότε ΑΝ ξέρετε κάτι για κάπου κέντρο σφυρίξτε αλλιώς θα αγγαρέψω πάλι τον Στέλιο.
Thanks και τους 2 σας!!! Θα κάνω μερικά τηλέφωνα αύριο να δούμε αν και ο τελευταίος είναι φωτιά και λαύρα. Ακου 0.12 το κομμάτι...... Για όνομα δηλαδή...
Αγαπη ευχαριστω αλλα ειμαι στην αλλη μερια (Σητεια ) ,οποτε δεν αξιζει τον κοπο .Πιο φθηνα θα ερθει να τα παραγγειλω απο καπου και να ερθουν με κουριερ .
Θα σου πω πήρα 300 φωλιές και 100 σκαφάκια όλα αυτά 29ευρώ.
Απο αυτόν μόνο οι 300 φωλιές βγαίνουν 36ευρω.
Ενα άλλο πρόβλημα με αυτά είναι ότι όσοι τα έχουν συνήθως τα πουλάνε με τις 1000άδες και σπάνια βρίσκεις κάποιον να "σπάσει" τη κούτα. Εχει και το leroy αλλά έχουν 2 κακα.
1) Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
2) έχει η συσκευασία μέσα τον ίδιο αριθμό απο σκαφάκια και φωλιές το οποίο είναι εντελώς άκυρο.
Σου μένουν σκαφάκια συνέχεια και πρέπει να βρίσκεις φωλιές
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.