:SFGSFGSF:Μπορείς να βιδώσεις στους ορθοστάτες ενα βοηθητικό πλαίσιο και πανω σε αυτο, να βιδώσεις τη βαση της τηλεόρασης.
Ισως την λυση στην δωσει το Lidl την Πεμπτη!!!
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=49656
Ε τοτε το γυρναμε σε τσαντιρ modeΕγω ελεγα να το εβαζες στους καθετους πασαλους.
Ε τοτε το γυρναμε σε τσαντιρ mode, κατι που δεν το θελω.
Σκεφτομαι και κατι σαν παραβαν "περγολας", αυτα τα χιαστι πιχακια με υποδοχες στο τοιχο ή ροδες.
Δεν εχω και μεγαλα φυτα σε γλαστρες...
Τότε τα καφασωτα είναι η λύση. Είναι πανέμορφα αλλά προετοιμασου να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Ανα μπραβο, καφασωτα...
Ποσο βαθεια...εχει κατι καβουρια εκει κατω...να τα φτιαξω εγω δεν παιζει? ή πολυ δουλεια και περισσοτερο κοστος?
Τη Πεμπτη εχει νομιζω το lidl τη λυση που ζητω...Εγώ κάποια εμποτιςμένα που πήρα προχθές, αλλά χωρίς πλαίσιο περιφεριακα, πλήρωσα 58 το panel 2 X 1, 20 m.
Το σκεφτηκα.Φτιαξτα μονος σου τα καφασωτα και βαλε σε μια μεγαλη γλαστα,βαρυ χωμα και ένα ρηγχοσπερμο.
Τη Πεμπτη εχει νομιζω το lidl τη λυση που ζητω...
:fahne90:
Μετακομίζω και στο καινούριο σπίτι οι τοίχοι είναι από γυψοσανιδα, μέχρι και τα ταβάνια. Πως κρεμάω τώρα πραγματα, κάδρα, ράφια, τηλεόραση και φωτα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.