Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλημέρα.Έπρεπε να ρωτήσω πιό νωρίς λοιπόν:(
Η θήκη είναι ξύλινη,αλλά εξωτερικά (ανάμεσα στα δύο μπρούτζινα κομμάτια) είναι κάτι σαν (απολιθωμένο!) δέρμα.θα κοιτάξω γι`αυτό το κερί που είπε ο Κυριάκος.Άραγε το ίδιο κερί θα κάνει και για την λαβή που είναι κέρατο ή κόκκαλο;
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια -bye-

Ναι Δημήτρη κάνει! Αν το ψάξεις θα δεις πως χρησιμοποιείται από μουσεία και για πίνακες ζωγραφικής, όπλα, έπιπλα κλπ κλπ.

Ξέρετε αν υπάρχει κόλλα δυνατή για τέντες? Εννοώ στο σημείο της ραφης....

Καλησπέρα παιδες και χρονια πολλά. Τα φωτα σας παρακαλώ. Τώρα το πάσχα που κατεβηκα χωριο προσπάθησα να τριψω ενα παλιο τραπέζι με το "τανκ" απο το lidl. To θεμα μου ειναι οτι ηταν βαμένο ενα χρωμα μπλε κατι, και στομώσαν γρήγορα οι ταινίες, απο την σκονη της μπογιάς, το είχαν περάσει και 500 χερια, τι αγοράζουμε και απο που για να ξεμπουκώσουμε τις ταινίες να συνεχισω την επομενη φορα? Γόμα? Κάποια βούρτσα?

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ξέρετε αν υπάρχει κόλλα δυνατή για τέντες? Εννοώ στο σημείο της ραφης....
Μαλλον μονο με ραψιμο θα γινει η δουλεια σου.

Καλησπέρα παιδες και χρονια πολλά. Τα φωτα σας παρακαλώ. Τώρα το πάσχα που κατεβηκα χωριο προσπάθησα να τριψω ενα παλιο τραπέζι με το "τανκ" απο το lidl. To θεμα μου ειναι οτι ηταν βαμένο ενα χρωμα μπλε κατι, και στομώσαν γρήγορα οι ταινίες, απο την σκονη της μπογιάς, το είχαν περάσει και 500 χερια, τι αγοράζουμε και απο που για να ξεμπουκώσουμε τις ταινίες να συνεχισω την επομενη φορα? Γόμα? Κάποια βούρτσα?

H γομα που λες ειναι εξαιρετικη λυση για τις ταινιες ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για ξυλο χωρις μπογια, κολλες η αλλα. Η μπογια δυσκολα καθαριζεται απο την ταινια.

Θερμο πιστολι και ξυστρα ειναι ενας τροπος (μαλακωνει το στρωμα μπογιας και αφαιρειται με ξυστρα/σπατουλα) και remover (χημικο) ο αλλος τροπος.

Παρεμπιπτοντως, το πριν και το μετα απο γυαλοχαρτο που εχει τριψει μπογια και εχει καθαριστει με ειδικο λαστιχο. Η μπογια μενει.

26520772160_e86899802d_z.jpg
26520769570_2cd231f23b_z.jpg

Παρακατω βλεπουμε τον τελειο καθαρισμο απο το λαστιχο μιας ταλαιπωρημενης ταινιας που ετριβε μονο γυμνο ξυλο.
26726203911_662c7ca3b5_c.jpg

Εδω το λαστιχο απο amazon.de

Μαλιστα, ετσι και χειρότερη εχει γινει η δικια μου :( Ευχαριστώ

Kαλησπέρα.Όπως είπε και ο Χιώτης η λαδομπογιά αφήνει "μόνιμη βλάβη" δυστυχώς.Αλλά επειδή μόλις την προηγούμενη βδομάδα έκανα παρόμοια δουλειά (πατζούρια βερνικωμένα,ποιός ξέρει με τι!),βρήκα μια λύση στα πάνω-πάνω:παλιά άχρηστη γαλότσα.Δεν σώζει το γυαλόχαρτο,αλλά του δίνει σίγουρα λίγη ζωή ακόμα.Εννοείται ότι τα καμμένα βερνίκια δεν τα έβγαλε,αλλά και πάλι "ψιλοκαθάρισε" το χαρτί.

Ξεκιναω το απογευμα να παω για καφε στην χαλκιδα και ξαφνικα μου αναβει το check του κινητηρα και κανει σαν να μην δουλευει καποιος κυλινδρος .τι λετε να ειναι;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ξεκιναω το απογευμα να παω για καφε στην χαλκιδα και ξαφνικα μου αναβει το check του κινητηρα και κανει σαν να μην δουλευει καποιος κυλινδρος .τι λετε να ειναι;
Στην καλυτερη περιπτωση,μηπως ξεκουμπωσε καποιο σωληνακι υποπιεσης,η σκιστηκε?

Μπουζοκαλωδιο.Ποντικι ισως,ισως επεσες σε λακουβα και ξεκουμπωσε.Τα εχω αλλαξει τεσσερις φορες απο ποντικο..Τι αμαξι ειναι;Καποια δε δουλευουν με σουπερ αμολυβδη,αν εβαλες τετοια..

Θα τα δω .αν καποιο μπουζοκαλωδιο ειναι βραχυκυκλωμενω πως το μετραω;;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Θα τα δω .αν καποιο μπουζοκαλωδιο ειναι βραχυκυκλωμενω πως το μετραω;;
Με πολυμετρο την αντισταση,να είναι κοντα με των αλλων καλωδιων

Μαλιστα οκ ευχαριστω μαστορια αν και αυριο με βλεπω για συνεργειο.

Η πολλαπλασιαστης (κλασική βλάβη σε Fiesta εκείνης της εποχής). Απλά συνήθως όλα αυτά δυστυχώς ακόμα και στην αντιπροσωπία τα βρίσκουν με δοκιμές....

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk