Μάστορες τα φώτα σας!!

Μια μικρή παρεμβολή στη ροή του θέματος ... Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ velcro σε κομμάτι τουλάχιστον 23Χ23 εκ. ή έστω και στενότερο και όχι ταινία 1-2εκ. Έχω που ψάχνω στο internet καιρό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.

Πριν καιρο εψαχνα και εγω για το πολυεργαλειο του parkside, δεν νομιζω να βρεις στις διαστασης που θες παρα μονο 10εκ και σε ταινια που στο κοβουν οσα μετρα θες. Κοιτα ομως να βρεις αντοχης και οχι της πλακας που πηρα εγω. Σιγουρα θα βρεις σε ειδη με κεντηματα κτλ αλλα κοιτα και σε στρατιωτικα ειδη. Εγω εδω που μενω δεν εχω τετοια τυχη με στρατιωτικα ειδη.

Kαλημερα,ενδιαφερομαι για εποξικη ρητινη για ξυλο,δεν εχω ασχοληθει,θελω να μου πειτε αν αξιζει,που μπορω να βρω,καποια καλη μαρκα και πανω κατω κοστος.Ευχαριστω!!

Kαλημερα,ενδιαφερομαι για εποξικη ρητινη για ξυλο,δεν εχω ασχοληθει,θελω να μου πειτε αν αξιζει,που μπορω να βρω,καποια καλη μαρκα και πανω κατω κοστος.Ευχαριστω!!

Καλημερα Αντρέα. Εχω δούλεψει πολυ την GURIT απο Αναγνωστόπουλο στον Πειραιά.
Την SP106 με αναλογία 5:1.
Για τι χρήση τη θες;
Εχε υπ όψη σου πάντως οτι οι εποξικές ειναι καταπληκτικες κόλλες αλλα πολυ ακριβές.
Αν θυμάμαι καλα γιατι πάνε και 3 χρονια τώρα, έβγαινε 50-60 το λίτρο.
Ο,τι θες ρωτα γιατι ειναι "περίεργες" οι εποξικές.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα Αντρέα. Εχω δούλεψει πολυ την GURIT απο Αναγνωστόπουλο στον Πειραιά.
Την SP106 με αναλογία 5:1.
Για τι χρήση τη θες;
Εχε υπ όψη σου πάντως οτι οι εποξικές ειναι καταπληκτικες κόλλες αλλα πολυ ακριβές.
Αν θυμάμαι καλα γιατι πάνε και 3 χρονια τώρα, έβγαινε 50-60 το λίτρο.
Ο,τι θες ρωτα γιατι ειναι "περίεργες" οι εποξικές.

Την θελω για το φινιρισμα των κατασκευων που φτιαψνω απο ξυλο,για να σκλυραινουν και να γυαλιζουν.
Αλλα αποτι μου λες ειναι πανακριβες,οποτε προς το παρον δεν θα ασχοληθω μαλλον.

Την θελω για το φινιρισμα των κατασκευων που φτιαψνω απο ξυλο,για να σκλυραινουν και να γυαλιζουν.
Αλλα αποτι μου λες ειναι πανακριβες,οποτε προς το παρον δεν θα ασχοληθω μαλλον.

Αν ειναι μικρες οι κατασκευες παρε και δοκιμασε ενα βερνικι γυαλιστερο σε σπρευ. Δεν το σκληραινει αλλα το γυαλιζει καλα.

Αν ειναι μικρες οι κατασκευες παρε και δοκιμασε ενα βερνικι γυαλιστερο σε σπρευ. Δεν το σκληραινει αλλα το γυαλιζει καλα.

Προς το παρων με σπρευ δουλευω,απλα ηθελα epoxy για να σκληραινουν και να μην τυχει να σπασουν και επισης δινει αλλη γυαλαδα απο το σπρευ.Για το υγρο γυαλι,ποια ειναι η γνωμη σας?αξιζει?

Δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά μήπως αντιμετωπίζεται με βερνίκι πολυουρεθάνης ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πριν καιρο εψαχνα και εγω για το πολυεργαλειο του parkside, δεν νομιζω να βρεις στις διαστασης που θες παρα μονο 10εκ και σε ταινια που στο κοβουν οσα μετρα θες. Κοιτα ομως να βρεις αντοχης και οχι της πλακας που πηρα εγω. Σιγουρα θα βρεις σε ειδη με κεντηματα κτλ αλλα κοιτα και σε στρατιωτικα ειδη. Εγω εδω που μενω δεν εχω τετοια τυχη με στρατιωτικα ειδη.

Ενδεικτικά : http://www.allaboutarmy.gr/online-store/velcro-xrats-198.html

Θα σας πώ σύντομα εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά μήπως αντιμετωπίζεται με βερνίκι πολυουρεθάνης ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το οποιο που το βρισκω?

Ισχύει ότι η ορθή ορολογία είναι εποξειδική και όχι εποξική? Ρωτάω γιατί έχω δει/διαβάσει και τα δύο και νομίζω πως το πρώτο είναι ορθότερο.

Ισχύει ότι η ορθή ορολογία είναι εποξειδική και όχι εποξική? Ρωτάω γιατί έχω δει/διαβάσει και τα δύο και νομίζω πως το πρώτο είναι ορθότερο.

Ρε προσπαθείς να ξεκινήσεις πάλι flame ?
Με εκείνα τα πνευματικά κρουστικά που καταλήξαμε τελικά ;

Καταληξαμε να καταργησουμε τον ορο "πνευματικο" εργαλειο και τον αντικαθιστουμε με τον ορο "αεριοθουμενο" εργαλειο.

Χαχαχα όχι ειλικρινά αυτή η δημοσίευσή μου ήταν αθώα!

Καλα τοτε, συγχωρείσαι.
Παντως στα αγγλικά ειναι epoxy resin, άρα εποξικη ρητίνη ;

Στα αγγλικα ειναι epoxy οποτε μαλλον ειναι εποξικη,αλλα αν βαλεις στο google translate εποξικη και εποξειδικη σου βγαζει epoxy και στα δυο.

Βρε παιδιά τι σχέση έχουν τα αγγλικά, η πλέμπα της γλωσσολογίας, το νόθο παιδί των μισών φυλών του τότε γνωστού κόσμου, με την ελληνική? Άσε που κατά πάσα πιθανότητα από εμάς το έχουν κλέψει (δανειστεί έστω) κι αυτό. ;)

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καταληξαμε να καταργησουμε τον ορο "πνευματικο" εργαλειο και τον αντικαθιστουμε με τον ορο "αεριοθουμενο" εργαλειο.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Θυμάται κανεις σας που ειχε συζητηθεί η βαση σεγας (για τοποθέτηση απο κάτω) ;
Ποτε δεν μπορω να βρω κατι που ξέρω οτι εχει συζητηθεί, αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα !

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Θυμάται κανεις σας που ειχε συζητηθεί η βαση σεγας (για τοποθέτηση απο κάτω) ;
Ποτε δεν μπορω να βρω κατι που ξέρω οτι εχει συζητηθεί, αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα !

Για τη Neutechnik ψάχνεις; Μάλλον στο "Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα" θα το βρείς.

image.jpg

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Για τη Neutechnik ψάχνεις; Μάλλον στο "Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα" θα το βρείς.

image.jpg

Ευχαριστω Μπάμπη.
Καλο βράδυ.