kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,500
Εννοούσα συγκεκριμένα για το πάτωμα του kospap που είναι μαλακό πεύκο...
den exei hxeio καρντια μου. κατι φθηνα εχω πανω στην βιβλιοθηκη
Εννοούσα συγκεκριμένα για το πάτωμα του kospap που είναι μαλακό πεύκο...
Ερώτηση προς όλους τους γνώστες. Παίζει σε κανένα μαγαζί καμια σεγα το πολύ μέχρι 10 ευρώ? :-*
Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαθος μου.Στο Σκρουτζ βλέπω από είκοσι και πάνω χρησταρα
Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν είναι στην ίδια γραμμή όλα,εχεις μεγάλη επιστροφή ουδέτερου.
Τράβηξε και άλλη γραμμή.
Εγώ με τέσσερα καστανιας,σε τέσσερα κυκλώματα απ την ίδια γραμμη,εχω πάνω από 100v επιστροφή...
Μάστορες! Θα ήθελα πραγματικά τα φώτα σας!
Το πρόβλημα:
Έχω 3 προβολείς LED οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι σε ρελέ καστάνιας και ανοίγουν με εντολή από 2 διαφορετικά button.
Έχω επίσης και 2 λάμπες φθορίου οι οποίες ανοίγουν από ένα από διακόπτη.
Τι γίνεται:
Όταν έχω τους 3 προβολείς LED ανοιχτούς (ON), και πάω να ανάψω τι λάμπες φθορίου, στιγμιαία σβήνει κάποιος από τους LED και μετά ανοίγει πάλι! Λέω "κάποιος" γιατί δεν σβήνει πάντα ο ίδιος! μπορεί κάθε φορά να είναι οποιοσδήποτε από τους 3..
Το παρατήρησα πρώτη φορά σήμερα και το κάνει πχ τη 1 φορά ανά 3 φορές που ανοιγοκλείνω το διακόπτη..
Τι σας έρχεται στο μυαλό;
Εάν είναι στην ίδια γραμμή όλα,εχεις μεγάλη επιστροφή ουδέτερου.
Τράβηξε και άλλη γραμμή.
Εγώ με τέσσερα καστανιας,σε τέσσερα κυκλώματα απ την ίδια γραμμη,εχω πάνω από 100v επιστροφή...
Αν μπορείς δώσε παραπάνω πληροφορίες στην συνδεσμολογία.
Ειναι εξωτερικός χώρος; Εχεις Μ/Σ απομονωσης; Οι φθορισμου ειναι σε διαφορετικές γραμμες απο τις λέντ, εχει και διαφορετικόυς ουδέτερους η κοινούς και μόνο η φάση ειναι ξεχωριστή; Το ρελέ καστάνιας ειναι μονο στους λεντ σωστά;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καθαρά από περιέργεια οταν λες εχεις 100 v επιστροφη στον ουδέτερο τι εννοεις ; Τι μετράς και βλεπεις αυτο το νούμερο.
Φαντασου μια σωληνα,πανω από 50m,που δινει σε φωτα κηπου,μοιρασμενα σε τέσσερα κυκλώματα και μεσα να τρεχουν μια γειωση,ενας ουδετερος και τέσσερεις φασεις.Καθαρά από περιέργεια οταν λες εχεις 100 v επιστροφη στον ουδέτερο τι εννοεις ; Τι μετράς και βλεπεις αυτο το νούμερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.