Μάστορες τα φώτα σας!!

Απο οτι φαινεται θα επισκεφθω το ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ στο Χαλανδρι να δω αν εχει σε τετοιο μεγεθος και αν μπορει να το τοποθετησει γιατι δεν βλεπω να μπαινει χωρις μηχανημα ειδικα λογω μεγέθους...!!!

Ευχαριστω πολυ...!!!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Απο οτι φαινεται θα επισκεφθω το ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ στο Χαλανδρι να δω αν εχει σε τετοιο μεγεθος και αν μπορει να το τοποθετησει γιατι δεν βλεπω να μπαινει χωρις μηχανημα ειδικα λογω μεγέθους...!!!

Ευχαριστω πολυ...!!!

& λόγω πάχους της μεμβράνης, μάλλον δεν σε παίρνει για πολλές πατέντες.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ακριβως αυτο πιστευω και εγω...

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις, έχω ήδη φωνάξει τον ηλεκτρολόγο!

Θα σας ενημερώσω τι έχει συμβεί!

Καθαρά από επαγγελματική περιέργεια, έχουμε κανένα νεότερο για τι ήταν πρόβλημα και αν/πως λύθηκε;

Αγαπητοι,
για την ιστορια...

το προβλημα με τα τρουκς λυθηκε το προηγουμενο ΣΚ στο μαγαζι νεοτερισμων του ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ στο Χαλανδρι.

Κοστισε 3Ευρω που το βρισκω ακριβό για αυτο που ειναι αλλα και τι να χρεωσει...

Εβγαλε τα προηγουμενα με ενα κοφτακι...και περασε τα νεα με μια πρεσα...το καλο με την πρεσα ειναι (ειναι στην ουσια ενας κοχλιας) οτι σφιγγει/πρεσαρει το Τρουκς οσο πρεπει και θες αναλογα με την περισταση...

Πχ στην προκυμένη το κεντρικο θελει φουλ σταθεροτητα, ενω τα 2 ακριανα θελουν μεση πιεση μιας και πρεπει να ειναι ρυθμιζομενα (αρα να μπορουν να μετακινουνται αριστερα δεξια) για να ταιριαζουν σε διαφορα κρανη...εγω τον εβαλα και τα εσφιξε περισσοτερο απο οσο ηταν τα "εργοστασιακα" ωστε να κινουνται μεν αλλα με αρκετη δυσκολία δε ωστε να μην κανουν θορυβο στα πολλα...
Φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις την παραπανω δουλεια σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα που ασχολεειτε με υφασματα, κουμπια κτλ κτλ ακομα και τσαγκαραδικα...απλα εμενα ετυχε να παω για αλλες δουλειες στο Χαλανδρι και βολεψε Ταμαμ να κανω και αυτη...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
η πρεσα ειναι αυτη...
original_watermark_355010_-_viotap.com.jpg

και τα Τρουκς αυτα...
11473073.jpg

Last edited:
Καλημέρα,
Χρειάζομαι πολλές φορές μικρά ξυλαράκια για να τα βάζω από κάτω για να περνάω βερνίκι ή χρώμα σε ξύλινες κατασκευές.
Εχω δει σε πολλά video (κ του περιφημου Diresta) να χρησιμοποιούν τριγωνικες πλαστικές πυραμίδες, οι οποίες φαίνεται να εξυπηρετούν αρκετά.

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε εδώ στην Ελλάδα?

2 ίδια τετράγωνα κομμάτια ΚΠ, το ένα το έχεις σαν βάση, στο άλλο σχεδιάζεις ένα Χ και το κόβεις στα 4 τρίγωνα, τα οποία τα κολλάς στην βάση και μεταξύ τους (εάν δεν βρεις κάτι έτοιμο δηλαδή).

Θελω τη βοηθεια σας για το πως να αποφυγουμε το φαινομενο του θερμοκηπιου στο εξωχικο της πεθερας μου. Ηθελε να κανει ταβανι απο γυαλι και το μεσημερι δε στεκεσαι. Πρεπει να ειναι καμια 10 τετραγωνικα στα 3 μετρα υψος. Πως καλύπτεται τωρα αυτο; σκεφτηκα να βαλουμε απ εξω ενα πανι κατι, ενα αλεξιπτωτο; θελω ιδεες.

Θελω τη βοηθεια σας για το πως να αποφυγουμε το φαινομενο του θερμοκηπιου στο εξωχικο της πεθερας μου. Ηθελε να κανει ταβανι απο γυαλι και το μεσημερι δε στεκεσαι. Πρεπει να ειναι καμια 10 τετραγωνικα στα 3 μετρα υψος. Πως καλύπτεται τωρα αυτο; σκεφτηκα να βαλουμε απ εξω ενα πανι κατι, ενα αλεξιπτωτο; θελω ιδεες.

Ταβανι απο γυαλι??
Σε περγολα εννοεις?

Σε σαλονι!

Ναι δεν ειπα και το καλυτερο, θελει το μεσημερι να το κλεινει και το απογευμα-βραδυ να το ανοιγει!

Σε σαλονι!

Ναι δεν ειπα και το καλυτερο, θελει το μεσημερι να το κλεινει και το απογευμα-βραδυ να το ανοιγει!
Παλιο μου ονειρο για ουρανιες παρατηρησεις.
Να βαλει ηλεκτρικο στορυ εξωτερικα/κουρτινα εσωτερικα.

Που να της πω να απευθυνθει για το ηλεκτρικο στορυ; κουρτινα δε τη βλεπω να βαζει... ειναι πεθερα βλεπεις δε μπορεις να φερθεις οπως θελεις αλλα οπως "πρεπει"

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Παλιο μου ονειρο για ουρανιες παρατηρησεις.
Να βαλει ηλεκτρικο στορυ εξωτερικα/κουρτινα εσωτερικα.

Το έχει κάνει φίλος στο εργαστήριο του και είναι πολύ ωραίο!!!

Που να της πω να απευθυνθει για το ηλεκτρικο στορυ; κουρτινα δε τη βλεπω να βαζει... ειναι πεθερα βλεπεις δε μπορεις να φερθεις οπως θελεις αλλα οπως "πρεπει"
ρώτα εδώ να δούμε τι θα πούνε
http://alloffice.gr/eksoteriki-skiasi/persides-storia
και μετά ψάξε για καλύτερη τιμή....