Ναι κριμα.
Δεν ξερω αν μαζευτουμε αρκετοι ισως να ξανακανουμε παραγγελια!
Εγω θα ηθελα μια για δωρο σε φιλο.
Ναι κριμα.
Για ποια χρήση τις θες;Καλημέρα σε όλους,
Είμαι στην έρευνα για να αγοράσω ένα καλό σετ πενσικά. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη σειρά STANLEY Fat Max. Τα έχει κανείς? αξίζουν τα λεφτά τους ή να δώσω αρκετά παραπάνω και να πάω σε Knippex? Yπάρχει κάποια άλλη μάρκα που θα μου προτείνατε?
δεν τις θέλω για κάποια συγκεκριμένη χρήση απλά για το εργαστήριο μου τις θέλω. Είμαι όμως της λογικής όταν μπορώ να αγοράζω όσο πιο ποιοτικά εργαλεία αντέχει το πορτοφόλι μου..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
όταν λέω πενσικά δεν εννοώ μόνο πένσες. Εννοώ πένσα, μυτοτσίμπιδο, κυρτό μυτοτσίμπιδο, πλάγιοκόφτη, γκαζοτανάλια κ.τ.λ.
Συμφωνώ κ εγώ. Πάρε facom και μάλιστα, αν σε παίρνει, σε θήκη για εργαλειοφόρο (ποτέ δεν ξέρεις...). Αν μιλάς για πιο εξειδικευμένα ηλεκτρολογικα, τότε knipex. Και μετά θα αφήσεις τους άλλους να επιχειρηματολογούν για την μικρή απόσταση ποιότητας με τα του lidl!
Η γκαζοταναλια της facom ειναι για τα πανηγύρια!!
Και πρόβλημα να σου έβγαζε, την αλλάζεις αφού έχει εγγύηση ΕΦ όρου ζωής.
εγώ έχω αυτή 25 χρόνια με χρήση συνήθως αντισυμβατική, με μηδέν φροντίδα και περιποίηση, και δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ποτέ...ούτε στην δύναμη που μπορείς να βάλεις, ούτε να ξεπιαστεί από το σφίξιμο ούτε τίποτα....και μακάρι να είχε βγει τότε η γκαζοτανάλια με το κουμπί, η δικιά μου δεν έχει κουμπί είναι παλιά, να την έπαιρνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.