Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν είναι τόσο θέμα γούστου στην προκειμένη, αλλά αναγκαστικά πρέπει να γίνει λευκό για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα. Οπότε ή κόντρα πλακέ βαμμένο ή μελαμίνη λευκή ή κάτι άλλο που ίσως να μην μπορώ να σκεφτώ.

Σε μία κατασκευή που ήθελα να βαφτεί λευκό, χρησιμοποίησα mdf το οποίο στόκαρα στις ενώσεις, αστάρωσα και εβαψα 2 ή 3 χέρια, δε θυμάμαι. Το αποτέλεσμα βγήκε αρκετά λείο, όχι σαν μελαμίνη βέβαια, αλλά δεν το ήθελα και έτσι, ωστόσο είναι σε χώρο χωρίς υγρασία (καθιστικό). Αν ήταν για το μπάνιο θα έπαιρνα κόντρα πλακέ και αντί για ακρυλικό στόκο ενδεχομένως να χρησιμοποιούσα εποξικό.
Με λευκή μελαμίνη και ταινία στα σοκορα πάντως, θα βάλεις πιο εύκολα καθαρή δουλειά.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά τα έτοιμα ντουλάπια μπάνιου που πουλάνε IKEA,Praktiker κλπ από μελαμίνη δεν είναι;

Συνάδελφοι μιά ερώτηση έχω τά τρυπάνια μπετού silver percussion καί είμαι ευχαριστημένος γενικά ,γνωρίζετε άν τά τρυπάνια μπετού CYL-5 Robust line είναι καλύτερα ?
Καί επίσης ποιά η γνώμη σας γιά τά CYL-9 Multi contruction γιά μπετόν γιατί άν καί τά έχω ακόμα δέν τά έχω δοκιμάσει σέ μπετόν

Γενικά πιό set από τά τρία είναι καλύτερο γιά μπετόν ?

Tα πρωτα μου φαινονται ιδια με την σειρα CYL3 για μπετον. Τα CYL5 ειναι καλυτερα (και γρηγοροτερα) λογω καλυτερου υλικου, γεωμετριας κατασκευης, εχουν και ακιδιτσα για κεντραρισμα.
Τα CYL9 δεν ειναι καλυτερα απο τα CYL5 που ειναι ειδικα σχεδιασμενα για μπετον και οχι για all around. Αν ειναι να εχουμε ενα σετακι απο καποια τρυπανια, για τα παντα, αυτα ειναι τα CYL9.

Για μπετον τιποτα δεν συγκρινεται βεβαια σε δυναμη και ταχυτητα διατρησης με τα SDS bits και τα αντιστοιχα δραπανα.
Δοκιμαζα ενα SDS bit 10αρι με ενα πιστολετο πρασινο bosch μπαταριας στο δαπεδο του εργοστασιου εδω (ιδιαιτερα σκληρο μπετον) και νομιζα οτι τρυπουσα σοβα..

Εγω το ασταρωσα για καλητερη εφσρμογη του χρωματος αλλα και για να γεμισω καποιες μικροατελειες, οσες γινοταν εστω απο αυτο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tα πρωτα μου φαινονται ιδια με την σειρα CYL3 για μπετον. Τα CYL5 ειναι καλυτερα (και γρηγοροτερα) λογω καλυτερου υλικου, γεωμετριας κατασκευης, εχουν και ακιδιτσα για κεντραρισμα.
Τα CYL9 δεν ειναι καλυτερα απο τα CYL5 που ειναι ειδικα σχεδιασμενα για μπετον και οχι για all around. Αν ειναι να εχουμε ενα σετακι απο καποια τρυπανια, για τα παντα, αυτα ειναι τα CYL9.

Για μπετον τιποτα δεν συγκρινεται βεβαια σε δυναμη και ταχυτητα διατρησης με τα SDS bits και τα αντιστοιχα δραπανα.
Δοκιμαζα ενα SDS bit 10αρι με ενα πιστολετο πρασινο bosch μπαταριας στο δαπεδο του εργοστασιου εδω (ιδιαιτερα σκληρο μπετον) και νομιζα οτι τρυπουσα σοβα..

Δηλαδη Μιχαλη τα cyl5 ειναι καλυτερα απο τα cyl9 για σοβα, τοιχο και μπετο? γιατι εγω μονο γιαυτη τη χρηση τα πηρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Αυτά τα έτοιμα ντουλάπια μπάνιου που πουλάνε IKEA,Praktiker κλπ από μελαμίνη δεν είναι;

Τα πορτάκια είναι από mdf και λάκα γι αυτό γυαλίζουν και έχουν και διακοσμητικές ρουτεριές επάνω. Τα πλαϊνά και τα μέσα μπορεί να είναι και μελαμίνη αλλά η μελαμίνη είναι ευαίσθητη σε μικροχτυπήματα και κάνει εύκολα σημάδια.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγω το ασταρωσα για καλητερη εφσρμογη του χρωματος αλλα και για να γεμισω καποιες μικροατελειες, οσες γινοταν εστω απο αυτο.

Δηλαδη Μιχαλη τα cyl5 ειναι καλυτερα απο τα cyl9 για σοβα, τοιχο και μπετο? γιατι εγω μονο γιαυτη τη χρηση τα πηρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Με τα CYL5 θα εισουν πιο ευχαριστημενος για τη χρηση που τα ηθελες :))

Δεν νομίζω να σε είδε κανένας να κανείς χωρίς λόγο τρύπες στο βιομηχανικό δάπεδο :)

Υ.Γ
Εκτός κι αν το εργοστάσιο είναι δικό σου.
Χαχαχα.

Ευχαριστώ Μιχάλη ήσουν πολύ κατατοπιστικός,άρα γιά μπετόν μέ κρουστικό δράπανο τά καλύτερα τρυπάνια είναι είναι τά CYL-5.
Δέν τό συζητώ τά πνευματικά πιστολέτα είναι εκτός συναγωνισμού από τα κρουστικά δράπανα.
Γιά τά τρυπάνια sds της Dewalt τά απλά όχι τά τετράκοπα,τί γνώμη έχεις ?

Δεν νομίζω να σε είδε κανένας να κανείς χωρίς λόγο τρύπες στο βιομηχανικό δάπεδο :)

Υ.Γ
Εκτός κι αν το εργοστάσιο είναι δικό σου.
Χαχαχα.

Δυστυχως Κωνσταντινε μονο το διευθυνω, μακαρι να ηταν δικο μου :)))

Ευχαριστώ Μιχάλη ήσουν πολύ κατατοπιστικός,άρα γιά μπετόν μέ κρουστικό δράπανο τά καλύτερα τρυπάνια είναι είναι τά CYL-5.
Δέν τό συζητώ τά πνευματικά πιστολέτα είναι εκτός συναγωνισμού από τα κρουστικά δράπανα.

Δημητρη, δεν εχω δοκιμασει sds τρυπανια περα απο αυτα που ειχαν μεσα τα πιστολετα που εχω αγορασει. (της bosch τα απλα και της Ryobi τα απλα και κατι παλια no name που ειχα). Δεν χρειαστηκε, δεν ζοριστηκαν ποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Με τα CYL5 θα εισουν πιο ευχαριστημενος για τη χρηση που τα ηθελες :))

Δεν το ειχα καταλαβει και ουτε μου το ειπε καποιος...:furious3:

Both of them are very good!

σκεφτομουνα να φτιαξω μια πατεντα με γυαλοχαρτο η με λιμα πανω στην επιτραπεζια σεγα
για μικρα κομματια αλλα επεσα πανω σε αυτο
υπαρχει πιθανοτητα να το βρουμε σε καλη τιμη αυτο η κατι παρομοιο;

Καλημέρα σε όλους!
Θέλω να εξομαλύνω μία μεσοτοιχία στη ταράτσα που σπατουλαρίστηκε με κόλλα πλακιδίων. Δεν θέλω να γίνει καθρέπτης, απλά να φύγουν οι γραμμές της σπάτουλας και να μαζευτεί ελαφρά ώστε να βαφτεί. Το παλμικό τριβείο που έχω θα κάνει δουλειά, η θα χρειαστώ περιστροφικό;

Η σκόνη θα τα επηρεάσει με το σκεπτικό ότι θα δουλεύουν κάθετα; Αν είναι αυτό να τα συνδέσω με τη σκούπα.
Ένα της Bosch το οποίο το έχω αρκετά χρόνια και ένα μικρό του Lidl.

Απαραιτητη η σκουπα Λακη.
Η σκονη θα τα επιρρεασει επειδη θα ειναι με το κανταρι που λεμε!!!

Αν τα εργαλεια σου ειναι αξιας και η επιφανεια μεγαλη, θα προτεινα την αγορα ενος οικονομικου για να βγαλει την δουλεια οπως πχ αυτου.
https://www.skroutz.gr/s/4316264/Einhell-TH-OS-1520.html