Τωρα ειδα οτι το χρειαζεσαι για παλετοκατασκευες.
Μηπως ειναι καλη ιδεα να παρεις μια απλη πλανη και ενα αξιοπιστο φτηνο λειαντηρα (πχ. skil) και να κανεις τη δουλεια σου πιο ευκολα και φτηνοτερα?
Σε δοκιμες που εχω κανει με μικρη πλανη (και μαλιστα μπαταριας) ρυθμισμενη στο ελαχιστο σε παλετες εδω στο εργοστασιο, το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο και φυσικα ταχυτατο.
εγώ θα πρότεινα να κρατήσει το τανκ που έχει και αφού μπορεί να δώσει 280 ας δώσει 300 και να πάρει τον
![]()
Γιάννη σκέψου το για το κίτρινο.
Είναι 150% πιο δυνατό φίλε.
Μπαμπη δεν ξερω απο μοτερ του ειδους, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αυτα ειναι πολυστροφα και δεν ενδεικνυονται για πατεντα. Θελουν και ελεγχο απο ινβερτερ, για σωστη λειτουργια, οποτε ενα ζευγος απο αυτα που δουλεψες κανει.
Η γεφυρα πιθανον ενωνει καποια τυλιγαγματα και καλα θα ειναι να το αφησεις ως εχει.
Αφηνεις καφε μπλε ως εχει και ταυτόχρονα δινεις ρευμα δοκιμαστικα στη γεφυρα (ασφαλισμενο ή μεσω λαμπας όπως λει ο Στελιος)!Πάνο τίποτε το ιδιάιτερο δεν θέλω να κάνω, απλά να δουλεύει σωστα και να μην το κάψω.
Όταν λές "με τον 1 στον αέρα και συνδεδεμένο" δεν καταλαβαιλνω τι ακριβώς μου λές.
Στο 1 έχω το καφέ και το μπλέ το αλλάζω μεταξύ 3 και 2+4 χωρίε εμφανή διαφορά. Στη δική σου πρόταση που θα μπεί το καφέ και που το μπλέ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.