Είστε σίγουροι πως η κατασκευή σας είναι ασφαλής για επαφή με τρόφιμα????
Τζουτζη θύμησε μου αύριο να σου συστήσω το Χ25 της Fiskars...
Είστε σίγουροι πως η κατασκευή σας είναι ασφαλής για επαφή με τρόφιμα????
Λέω να φτιάξω μια μεταλλική πόρτα για ένα περιφραγμένο κήπο. Το σχέδιο που θα υλοποιήσω είναι το ακόλουθο :
![]()
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τις αποστάσεις που έχω αφήσει μεταξύ των κοιλοδοκών 40Χ40Χ2 ( 8 χιλ. από την πλευρά της κλειδαριάς και 5 χιλ. από την πλευρά του μεντεσέ).
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Το γλωσσίδι θα μπαίνει σε έξτρα λαμάκι.Εμενα μου φαινονται πολλα τα κενα. Απο την πλευρα του μεντεσε δεν θελεις καθολου κενο. θα την πατησεις πανω στον κοιλοδοκο και θα κολλησεις τους μεντεσεδες. Στην πλευρα της κλειδαριας οσο λιγοτερο μπορεις να πετυχεις τοσο καλυτερο. Λογικα πρεπει να δεσεις τους κοιλοδοκους με την πορτα με νταβιδια στην πλευρα της κλειδαριας και με κολλημα των μεντεσεδων στον αλλο κοιλοδοκο αφηνοντας 0 στους μεντεσεδες και 2-3 το πολυ στην κλειδαρια (παιζει ρολο βεβαια που θα μπαινει το γλωσιδι, σε οπη στον κοιλοδοκο ή σε εξτρα λαμακι). Μετα τοποθετεις ολο το σετ στο εδαφος και το δενεις στις κολωνες δεξια αριστερα αφηνοντας εκει οτι κενα ειναι απαραιτητα (θα πρεπει να εχεις μετρησει και να εχεις μικρα κενα)
Πολυ ωραιο αλλα και επικινδυνο συναμα. Ηλεκτρικο καλωδιο, χωρις γειωση στη μεταλλικη κατασκευη. Πολυ ευκολα μετα απο κακοτεχνια ή βλαβη με τη χρηση να γινει υπευθηνο για ηλεκτροπληξια.
Βρέσε μου εσύ μωρέ μαγαζί για να πάρω τον διακόπτη & θα την βρω εγώ μετά την άκρη.
Ρε για τσεκούρια μου μιλάς ;
Εδώ είπαμε οτι εχω πολυ πραμα και καθόλου χρόνο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Κωστα η βανα με την περιστροφη δεν ανεβοκατεβαζει το λαστιχακι, δλδ δεν ειναι με μπιλια μεσα; Αν βαλεις ενα push-button μεσα και με την περιστροφη το παταει το "ποδι" της βανας εσωτερικα;
Τοτε μονο μικροδιακοπτης με ελασμα, και ενα στοπ στη βανα εσωτερικα, αλλα μετα θελει μονωση στα καλωδια. Ειναι λιγο σπαζοκεφαλια.
Πριν λίγο καιρό είχα ανοίξει καταλάθος ένα ντουί αυτού του τύπου. Αυτό που τραβάς την αλυσίδα και ανάβει, ξανατραβάς και σβήνει. Μέσα λοιπόν είχε ένα περιστροφικό σύστημα με ελατήριο το οποίο έκανε συνεχώς κύκλους, στις 2 από τις 4 θέσεις έκλεινε το κύκλωμα και στις άλλες 2 το άνοιγε εναλλάξ. Γιατί δεν αγοράζεις ένα από κάποιο τοπικό μαγαζί να το βανδαλίσεις μήπως και σου κάνει τελικά.
Βρέσε μου εσύ μωρέ μαγαζί για να πάρω τον διακόπτη & θα την βρω εγώ μετά την άκρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.