Duct tape????????
Αυτο ειναι water resistant οχι water proof. Ειναι καλο για προσωρινη λυση μεχρι να βρεθει η μονιμοτερη.
Δεν ξερω αν εχουν βγαλει ειδικη εκδοση, αλλα το κοινο duct tape δεν ειναι αδιαβροχο.
Duct tape????????
Ερώτηση προς τους μάστορες-ειδικούς
Έχει κανει ενα ραγισμα η πορσελανη της λεκανης 5cm, στο σημείο που πάει προς την αποχέτευση, με αποτέλεσμα να στάζει-δακρύζει.
Υπάρχει κάποια κολλα που μπορώ να βάλω στο ράγισμα ή πάει για αλλαγη;
Επειδη είναι μόνο 5 ετων σκεφτομαι μηπως κανω καμια πατεντα, μιας και ειναι σαν καινουργια.
Η ρωγμή είναι πιθανόν να συνεχίσει να επεκτείνεται.... το έχω πάθει με την ντουζιέρα του μπάνιου. Στην περίπτωση αυτή και εάν φτάσεις εκεί κάνε την ηρωική κίνηση να σκάψεις την ρωγμή με ντρεμελοειδές, για να κάνεις την ρωγμή πιο μεγάλη και να βάλεις περισσότερο και πιο άνετα υλικό δύο συστατικών (κόλλα).
Βρε παιδιά έχει πάρει κανείς walkie talkie/cb από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά να προτείνει κάτι;
Γιώργο μήπως εννοείς PMR ? γιατί τά CB θέλουν άδεια καί είναι μόνο γιά αυτοκίνητα.Παντος και από Ελλάδα φτηνά είναι
Θέλει ο γαμπρός μου για το κυνήγι, εγώ τα ονόμασα έτσι.
Θα σου προτεινα ενα αξιοπρεπεστατο σετακι https://www.amazon.fr/gp/product/B000K2TC7K/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96
Αξιοπρεπες? γιατι κινεζικο ειναι.
Αυτο που εχεις εσυ τι μαρκα ειναι?
Εχει αυτο http://www.skroutz.gr/s/321359/Cobra-MT-975-2VP.html σε προσφορα το eshop και αν βαλεις στην παραγγελια τον κωδικο 1637, το παιρνεις στα 54,90.Βρε παιδιά έχει πάρει κανείς walkie talkie/cb από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά να προτείνει κάτι;
Yπαρχουν κινεζικα και κινεζικα, προφανως δεν ειναι ολα για τα μπαζα.
Εγω εχω ενα silverline (κινεζικο) αλλα δεν στο προτεινα γιατι δεν ειναι πληρες σετ. Εχει μονο αυτα που χρειαζομαι συνηθως -και μου αρκει.
Γενικοτερα ομως χρησιμοποιω ενα σετ του πατερα μου το οποιο ειναι ζωντανο πανω απο 40 χρονια, αμερικανικο, και πανακριβο απ'οτι μου ειπε οταν το ειχε αγορασει τη δεκαετια του 70.
Οποτε χρειαστηκε να ανοιξουμε βολτες, ξυριζε κυριολεκτικα το ατσαλι!!
Για οποιον θυμαται την επιδιορθωση του καροτσιου μιας κυριας στη λαικη)
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.