Μάστορες τα φώτα σας!!

Duct tape????????

Αυτο ειναι water resistant οχι water proof. Ειναι καλο για προσωρινη λυση μεχρι να βρεθει η μονιμοτερη.
Δεν ξερω αν εχουν βγαλει ειδικη εκδοση, αλλα το κοινο duct tape δεν ειναι αδιαβροχο.

Ερώτηση προς τους μάστορες-ειδικούς
Έχει κανει ενα ραγισμα η πορσελανη της λεκανης 5cm, στο σημείο που πάει προς την αποχέτευση, με αποτέλεσμα να στάζει-δακρύζει.
Υπάρχει κάποια κολλα που μπορώ να βάλω στο ράγισμα ή πάει για αλλαγη;
Επειδη είναι μόνο 5 ετων σκεφτομαι μηπως κανω καμια πατεντα, μιας και ειναι σαν καινουργια.

Η ρωγμή είναι πιθανόν να συνεχίσει να επεκτείνεται.... το έχω πάθει με την ντουζιέρα του μπάνιου. Στην περίπτωση αυτή και εάν φτάσεις εκεί κάνε την ηρωική κίνηση να σκάψεις την ρωγμή με ντρεμελοειδές, για να κάνεις την ρωγμή πιο μεγάλη και να βάλεις περισσότερο και πιο άνετα υλικό δύο συστατικών (κόλλα).

Μια μικρή τρύπα (όπου μετά στεγανοποιείς) λίγο μετά την ρωγμή/προς την μελλοντική της πορεία θα ανακόψει την επέκτασης της περεταίρω ….

Waterproof ειναι πατριωτακι.
Στεγανωνει και επισκευαζει κολλαρα μηχανης με πιεση ποσο μαλλον την λεκανη.

Σωστη η επισημανση του Ιωαννη για την ανασχεση του σχισηματος , απλα πολυ προσοχη μην κανεις χειροτερη ζημια προσπαθωντας να ανοιξεις την τρυπα.

Extreme sealing tape
Όμως επειδή οι πορσελανες είναι επικίνδυνα πράγματα σε περίπτωση θραύσης εν ώρα χρήσης, το φρονιμο είναι να την αντικαταστήσεις ASAP.
Πότε δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα κινηθεί μια ρωγμη. Το υλικό 100% δεν έχει ενιαίο πάχος, άρα η ρωγμη μπορεί να πάει οπουδήποτε.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Βρε παιδιά έχει πάρει κανείς walkie talkie/cb από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά να προτείνει κάτι;

Θέλει ο γαμπρός μου για το κυνήγι, εγώ τα ονόμασα έτσι.

Ελα ναί PMR λέγονται αυτά καί δέν χρειάζονται άδεια,μέσα σε κατοικημένη περιοχή έχουν εμβέλεια 300-400 μέτρα,σέ ανοιχτό χώρο σέ χωράφι και 2-5 χιλιόμετρα.

Μαστορες θελω να φτιαξω πασα σε ...παλιο/φθαρμενο κατσαβιδι.
Εχετε να προτεινετε καποιο αξιολογο σπειροτομο/φιλιερα/δεν ειμαι σιγουρος πως λεγετε σε καλη τιμη?

Φιλιερες ειναι τα στρογγυλα/θηλυκα, κολαουζα τα μακρουλα/αρσενικα. Σπειροτομοι ειναι και τα δυο :)

Kαλο και φτηνο ΔΕΝ υπαρχει σε αυτο το προιον. Μπορεις ομως να κανεις τη δουλεια σου λιγες φορες με τα κινεζικα. Γραψε set φιλιερα η σετ κολαουζα.

Ε τοτε φιλιερα θελω. Φτηνο οχι κινεζικο, απλα να μην παρω τοπ οφ δε κλας.

Για να δω...

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αξιοπρεπες? γιατι κινεζικο ειναι.
Αυτο που εχεις εσυ τι μαρκα ειναι?

Yπαρχουν κινεζικα και κινεζικα, προφανως δεν ειναι ολα για τα μπαζα.
Εγω εχω ενα silverline (κινεζικο) αλλα δεν στο προτεινα γιατι δεν ειναι πληρες σετ. Εχει μονο αυτα που χρειαζομαι συνηθως -και μου αρκει.

Γενικοτερα ομως χρησιμοποιω ενα σετ του πατερα μου το οποιο ειναι ζωντανο πανω απο 40 χρονια, αμερικανικο, και πανακριβο απ'οτι μου ειπε οταν το ειχε αγορασει τη δεκαετια του 70.
Οποτε χρειαστηκε να ανοιξουμε βολτες, ξυριζε κυριολεκτικα το ατσαλι!!

Για οποιον θυμαται την επιδιορθωση του καροτσιου μιας κυριας στη λαικη :))

12234276504_bf53a9f35e_c.jpg

12233871675_6b6fa28d7d_b.jpg

Βρε παιδιά έχει πάρει κανείς walkie talkie/cb από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά να προτείνει κάτι;
Εχει αυτο http://www.skroutz.gr/s/321359/Cobra-MT-975-2VP.html σε προσφορα το eshop και αν βαλεις στην παραγγελια τον κωδικο 1637, το παιρνεις στα 54,90.

Οι ασυρματοι στο κυνηγι ειναι παρανομοι, αν και παρα πολλοι χρησιμοποιουν χωρις να εχουν αδεια, τις συχνοτητες των ραδιοερασιτεχνων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Yπαρχουν κινεζικα και κινεζικα, προφανως δεν ειναι ολα για τα μπαζα.
Εγω εχω ενα silverline (κινεζικο) αλλα δεν στο προτεινα γιατι δεν ειναι πληρες σετ. Εχει μονο αυτα που χρειαζομαι συνηθως -και μου αρκει.

Γενικοτερα ομως χρησιμοποιω ενα σετ του πατερα μου το οποιο ειναι ζωντανο πανω απο 40 χρονια, αμερικανικο, και πανακριβο απ'οτι μου ειπε οταν το ειχε αγορασει τη δεκαετια του 70.
Οποτε χρειαστηκε να ανοιξουμε βολτες, ξυριζε κυριολεκτικα το ατσαλι!!

Για οποιον θυμαται την επιδιορθωση του καροτσιου μιας κυριας στη λαικη :))

12234276504_bf53a9f35e_c.jpg

12233871675_6b6fa28d7d_b.jpg

Επειδη το ειδα αυτο σε ρωτησα, αλλα μαλλον δεν ειναι καποιας μαρκας/ δεν υπαρχει μαρκα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και αυτο πληρες ειναι.
https://www.amazon.fr/Facom-Coffret-tarauds-filières-accessoires/dp/B00AE6QOLY

Παρήγγειλα το manessman... Εχει πολλές κριτικές και επεισης το είδα σε πολλές διαφορετικές εκδοχές διαφορων τιμών...
Εχω αρκετά κατσαβίδια χρησιμοποιημένα και φθαρμένα στις μύτες. Δεν θέλω να τα πετάξω αλλα ούτε να μου πιάνουν χώρο. Σκέφτηκα και είδα πολλά, έτσι μου μπήκε ω ιδέα να τα κόψω κοντά, να τα κανω πασα και να γίνουν Μ6Μ8 κλπ λαβες!

Τo Mannesmann με τις καλες κριτιες το ειχα δει προσφατα οταν αγορασα σετακι μινι φιλιερας για τα ξυλα μου, γι'αυτο στο προτεινα.
Ενα απο τα παλια κατσαβιδια μπορεις να το κανεις σουβλι τροχιζοντας το.