Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλησπέρα , θέλω να κάνω κάτι τέτοιο (σε μικρότερο μέγεθος για ρεσο ) δοκίμασα να τα κολλήσω με ένα μικρό φλογιστρο και ράβδο χαλκού αλλά δεν τα κατάφερα , τι μπορώ να χρησιμοποιησω ???? http://diyhomedecorguide.com/wp-content/uploads/2015/06/Old-coin-craft-projects-DIY.jpg η κόλλα 2 συστατικών που είναι για μέταλλα (αυτή που είναι σαν πηλός ) θα κάνει , στεγνώνει γρήγορα ???

Λοιπόν Πάνο @panoss1 θα κεράσω μπύρες για το πρηξιμο.
Δες πως δουλεύει και πες μου αν σου φαίνεται ΟΚ.
Η διάμετρος της τροχαλιας του άξονα είναι 2,5 cm.
//cloud.tapatalk.com/s/580c85837baa7/TRIM_20161023_123811.mp4
Ευχαριστώ

Sent from my C6833 using Tapatalk
Δεν πινω μπυρες Χρηστο,μονο τσιπουρο.:ADFADF1:

Ακούγεται η επαγωγη,κατι δεν παει καλα με τα τυλίγματα...

Ισως και ρουλεμάν,αν δεν φταιει ο ηχος.

Με φορτιο θα καταλάβεις αν τραβάει,αν μπορεις να το φρεναρεις για λιγο,με καποιο τροπο και να δεις αν εχει δυναμη.

Είναι καινουργιο?Το εβγαλες από καπου?

Τα volt είναι ενταξει.

Κωστα ευχαριστω για τις φωτο!

Καλημερα Πάνο. Ευχαριστω για την απαντηση.
Δεν ειναι καινούργιο. Το ξήλωσα απο κάποιο πλυντήριο.
Θα το στήσω με φορτίο και βλέπουμε.
Και τσίπουρα πίνουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα,

ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μαύρα δίχαλα καρφωτικού 12 mm ;

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ευχαριστω για την απάντηση αλλά όπως έγραψα θέλω ΜΑΥΡΑ.

Ασημί, νίκελ, ανοξείδωτα ή όπως αλλιώς τα λέει ο καθένας έχω και βρίσκω.

Θέλω ΜΑΥΡΑ λόγω μαύρης ταπετσαρίας στην οποία δε θέλω να φαίνονται πολύ.

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ευχαριστω για την απάντηση αλλά όπως έγραψα θέλω ΜΑΥΡΑ.

Ασημί, νίκελ, ανοξείδωτα ή όπως αλλιώς τα λέει ο καθένας έχω και βρίσκω.

Θέλω ΜΑΥΡΑ λόγω μαύρης ταπετσαρίας στην οποία δε θέλω να φαίνονται πολύ.

Ευχαριστώ.

Αν δεν βρίσκεις πουθενά δώσε σε μερικά μια περασιά με μαύρο σπρέυ ματ κ δοκίμασε. Έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις νικητής !

Τσίπουρο θα πιούμε απ το δικό μου Χρηστο!!!

Ευχαριστω βρε Πανο, αλλα σε αγγάρεψα με τις τόσες ερωτήσεις, να σου πιω και το τσίπουρο, δε λέει.
Απο την επόμενη εβδομάδα πάντως θα μιλήσουμε.

Ευχαριστω βρε Πανο, αλλα σε αγγάρεψα με τις τόσες ερωτήσεις, να σου πιω και το τσίπουρο, δε λέει.
Απο την επόμενη εβδομάδα πάντως θα μιλήσουμε.

Περί τσίπουρου ο λόγος και, αν και δεν είμαι πότης, δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
Σήμερα πετάχτημο μια βολτίτσα μέχρι Βόλο για μια δουλίτσα κι όταν τελειλωςα, εκτός από λουκούμια του παπού και χαλβά Βόλου που ήταν τα must, είπαμε να πιούμε κι ένα τσιπουράκι πριν το δρόμο της επιστροφής.
Τελικά ρε παιδιά κάθε φορά που ανεβαίνω επιβεβαιώνω το "τίποτε δεν είναι τυχαίο". Υπάρχει κάποιος λόγος που τα τσιπουράδικα του Βόλου είναι τα πιο διάσημα στην Ελλάδα. Φανταστικοί μεζέδες... :worshippy:
Και μιλάμε για παραλία... Που να πήγαινα και προς Νέα Ιωνία.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    160.5 KB · Views: 86
Αχ τι μας κανεις !
Ο Βολος ειναι απο τις αγαπημένες μου πόλεις.

Αφηστε τα τσιπουρα και δωστε καμια ιδεα.
Κουζιναδες και μή, εκτος απο το κλασικο καδο σκουπιδιων που ανοιγει το καπακι με το ανοιγμα του ντουλαπιου τι αλλο υπαρχει για καδο ντουλαπιου κουζινας?
Υπαρχει καποιος περισσοτερο ανθεκτικος μηχανισμος/τροπος?

Άμα τον βρεις Νεκτάριε πες μου κι εμένα. Εχω βαρεθεί να αντικαθιστώ σπασμένους καδους. Σκέφτομαι να φτιαξω έναν για να ξεμπερδεύω.

mpartzas-kouzines-evita12.jpg

block02_big.jpg

ebacf04545ba0b9136f0633b1d2b922c.jpg

Ισως μπαλκονάκι ή αυλή όπως παλιά. Ούτε μυρωδιές, ούτε ζημιές κ όλος ο χώρος δικός μας.

Ναι, αλλα δεν μπορουμε για ενα σκουπιδακι να βγαινουμε εξω.
Εχω κανει μια πατεντα οπου εβαλα μια βαση σε ενα πορτακι και πανω βιδωσα ενα μικρο καδο με ανακλινομενο καπακι. Κραταει μεχρι στιγμης καλα.
Τωρα σκεφτηκα να κρεμαω απλα μια σακουλα σε δυο μπρατσα απο μια πορτα, στα ανακυκλωσης ειναι ενταξει, αλλα στα υπολοιπα δεν θα εχει καπακι και θα μυριζει.
Η ΙΚΕΑ, βαζει καδους σε συρταρια.
Για να δουμε τι θα πει και ο επισημος μαραγκος της παρεας...

Ναι, αλλα δεν μπορουμε για ενα σκουπιδακι να βγαινουμε εξω.
Εχω κανει μια πατεντα οπου εβαλα μια βαση σε ενα πορτακι και πανω βιδωσα ενα μικρο καδο με ανακλινομενο καπακι. Κραταει μεχρι στιγμης καλα.
Τωρα σκεφτηκα να κρεμαω απλα μια σακουλα σε δυο μπρατσα απο μια πορτα, στα ανακυκλωσης ειναι ενταξει, αλλα στα υπολοιπα δεν θα εχει καπακι και θα μυριζει.
Η ΙΚΕΑ, βαζει καδους σε συρταρια.
Για να δουμε τι θα πει και ο επισημος μαραγκος της παρεας...

:a0210:

Μπαμπη στον παπαδη πηγες ; αχ στο βολο περασα 4 υπεοχα χρονια οταν υπηρετουσα στη 32 ταξιαρχια πεζοναυτων.

Μπαμπη στον παπαδη πηγες ; αχ στο βολο περασα 4 υπεοχα χρονια οταν υπηρετουσα στη 32 ταξιαρχια πεζοναυτων.

Είδες το μπουκαλάκι έ; :laugh:
Βιαζόμασταν, συνήθως πάω στον Καβουρα...