Η Dewalt τα σπάει.
Η 18αρα μπαταρία ταιριάζει.
Την έχω και απλά είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ σε σκουπακι.
Η Dewalt τα σπάει.
Από tablet 2.1AΚυριακο και "λοιποι κατεχοντες" Xtar VC4, ποιο usb τροφοδοτικο χρησιμοποιειτε;
Η ραγα fsn800 ταιριαζει στο bosch gks 10.8;
Καποιο συγκεκριμενο, ή οχι; Ρωταω γιατι ενας τυπος που εκανε ερευνα στα τροφοδοτικα, ειδε οτι αλλα γραφει το ταμπελακι και αλλα κανουν στην πραγματικοτητα.Από tablet 2.1A
Η ραγα fsn800 ταιριαζει στο bosch gks 10.8;
Βασίλη επειδή τό έχω ψάξει ταιριάζουν οι ράγες τής σειράς FSN στό GKS 10,8 volt,(απλά στό amazon διάβαζα κάτι σχόλια ότι οι παλιές σειρές FSN δέν ταιριάζουν) άν τό πάρεις από Ελλάδα καλού-κακού ρώτησε πρίν στό κατάστημα γιά νά έχεις τό κεφάλι σου ήσυχο, απλά βάζεις τό παράλληλο οδηγό πού έχει μέσα τό δισκοπρίονο σάν πατούρα επάνω στήν ράγα,αλλά χρειάζεσαι καί τούς δύο σφιγκτήρες πού έχουν 40 ευρώ,καί 60 ευρώ η ράγα FSN 800 πάς σέ ένα σύνολο 100 ευρώ ράγα-σφιγκτήρες.
Εγώ έχω τον διπλό (VC2) και πραγματικά βάζω όποιον βρω αρκεί να είναι από 1Α και πανω.Καποιο συγκεκριμενο, ή οχι; Ρωταω γιατι ενας τυπος που εκανε ερευνα στα τροφοδοτικα, ειδε οτι αλλα γραφει το ταμπελακι και αλλα κανουν στην πραγματικοτητα.
Νεκ απο τα λιγα που ξερω, ρωταει αν αυτη η ραγα (ποιαμπορει να χρησιμοποιηθει με το δισκοπριονο μπαταριας bosch 10,8, και ο ενας του λει οτι δεν το ξερει δυστυχως, ενω ο αλλος του λεει οτι εχει το μικροτερο δισκοπριονο μπαταριας και ταιριαζει μια χαρα.
Αν κανω κατι λαθος διορθωστε με.
Και δεν γ....ε που θελουν 100 !
Ασε που το βαθος κοπης 2,5cm θα μειωθει.
Δημητρη η ραγα με αλλους σφιχτηρες δεν δουλευει;πχ του ταινιολειαντιρα;βλεπω η κεφαλη ειναι σχεδον ιδια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.