Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!
Και γω αυτο κανω, με το μικρο μετραω με οφσετ και κοβω.
Αλλα πλεον ειναι ελαχιστες οι φορες που μου χρειαζεται. Τα μετριου μεγεθους κοματια οταν χρειαστει πανε παγκοπριονο.
Νά σού πώ τήν μαύρη αλήθεια τό σκέφτομαι από τότε πού τό αγόρασα Νεκτάριε,αλλά από τήν άλλη μέ 100 ευρώ παίρνεις εργαλείο,τό θέμα είναι ότι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ χρειάζεται οδηγός για το δισκοπρίονο χειρός,αλλιώς χωρίς,δέν κόβεις ίσια μέ τήν καμμία,
Σκέφτομαι νά φτιάξω γιά τό μικρό GKS 10,8 volt,έναν κλασσικό οδηγό όπως έχω φτιάξει στό PKS 40 μέ Κ/Π,αλλά από τήν άλλη άν χρησιμοποιήσω κόντρα -πλακέ 6 mm το ελάχιστο,θά χάσω 6 mm πού ήδη κόβει 26 mm άν χάσω τά 6 mm θά κόβει μέχρι 19 mm,ενώ μέ τήν ράγα FSN περίπου θά χάσει 2,5 mm.
Αλλη λύση όπως μού είπε ο Νίκος (amsen) ένα στρατζαριστό νά πάνε σφιγκτήρες καί απλά νά πηγαίνω τό δισκοπρίονο παράλληλα,αλλά έτσι δέν θά πρέπει να βάζω τό στρατζαριστό επάνω στήν γραμμή κοπής,αλλά νά μετράω πιό αριστερά τήν απόσταση τού δίσκου νά χαράσω γραμμή πιό αριστερά καί νά κόβω,πράγμα χρονοβόρο.
Είμαι σέ δίλλημα σέ αυτόν τόν τομέα εδώ καί κανα μήνα πού τό έχω Νεκτάριε,μήπως έχεις κάποια άλλη πρόταση ?
Και γω αυτο κανω, με το μικρο μετραω με οφσετ και κοβω.
Αλλα πλεον ειναι ελαχιστες οι φορες που μου χρειαζεται. Τα μετριου μεγεθους κοματια οταν χρειαστει πανε παγκοπριονο.