Τι ζημιά θα κάνει?
Έχω κόψει πλεξι 4 χιλιοστα με το φορητό μου απροβληματιστα.
Με 30άρη δίσκο?
Τι ζημιά θα κάνει?
Έχω κόψει πλεξι 4 χιλιοστα με το φορητό μου απροβληματιστα.
τα δευτερα ειναι αυστηρα για δομικα υλικα. Τα πρωτα ειναι allaround use.Πείτε μου τι διαφορά έχουν τα τρυπάνια της BOSCH - Τρυπάνι πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1278
από τα τρυπάνια BOSCH - Σετ τρυπανιών μπετόν CYL-5 Robust Line 5 τεμαχίων BOSCH - Σετ τρυπανιών μπετόν CYL-5 Robust Line 5 τεμαχίων
Για να δω τι θα παραγγείλω.
Με 30άρη δίσκο?
Ελα ρε Νικο, εχουν συζητηθει πολλες φορες αυτα.Τώρα με φώτισες δηλαδή όταν λες allaround use εννοείς και αφρικάνικα παπαγια ???
Δηλ. και για μπετόν κάνουν τα allaraound μία στο τόσο .
Τώρα με φώτισες δηλαδή όταν λες allaround use εννοείς και αφρικάνικα παπαγια ???
Τώρα με φώτισες δηλαδή όταν λες allaround use εννοείς και αφρικάνικα παπαγια ???
Τόξερα εγώ ότι θα γράψεις ...και κράταγα ανοιχτή την σελίδα με την παραγγελία στον Ντέτσικα:ernaehrung004:
Λοιπόν το έκοψα με κοπιδι κόπηκε τέλεια με ακρίβεια χιλιοστου.... Αλλά είχα μετρήσει λάθος οπότε αύριο θα κόψω τις σωστές διαστάσεις.
Ευχαριστώ
Θα ανεβαζα και φωτο απο τα πειραματα που ειχα κανει, αλλα βιαζομουν να μην κλεισεις την σελιδα της παραγγελιας του Ντετσικα))
Eδω οι δοκιμες σε ξυλο, οταν τα δοκιμαζα! Ειχα και σε κεραμιδι, αλλα δεν την βρισκω!
![]()
Εχεις δοκιμασει το συγκεκριμενο τρυπανι?
Δεν επεμεινα ποτε οτι κανει καλυτερες τρυπες σε ξυλο απο ενα ξυλοτρυπανο ουτε καλυτερες τρυπες στο τσιμεντο απο τα αμιγως τρυπανια μπετου.
Ενα all around τρυπανι ποτε δεν μπορει να ειναι καλυτερο σε ολες τις επιμερους κατηγοριες απο οτι ειναι ενα τρυπανι που ειναι φτιαγμενο ειδικα για καποιο σκοπο.
Αυτο που ισχυει ειναι οτι τρυπαει ολα τα υλικα ικανοποιητικα. Δεν υπαρχει αλλο τρυπανι με αυτες τις ιδιοτητες. Αυτο ισχυριζεται η bosch, αυτο διαπιστωσα και εγω στις δοκιμες μου.
Εαν καποιος δουλευει ξυλο 99% προφανως θα προτιμησει τρυπανι με ακιδα. Εαν καποιος θελει τριγυρω ενα σετακι τρυπανιων για τα παντα, συστηνω ανετα τα CYL-9.
Δυστυχως δεν το εχω μαζι μου εδω που ειμαι, αλλα θεωρω οτι στο CYL-9 τρυπανι, Φ8 πχ., η κεφαλη που οντως εξεχει εχει διαμετρο 8μμ ενω το στελεχος εχει μικροτερη διαμετρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.