vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
Μολονοτι εχω φτιαξει ενα απολυτα καθετο ξυλινο φραχτη γα τον παγκο μου θα ηθελα να τον αντικαταστησω με προφιλ αλουμινιου.
Που θα βρω τετοιο προφιλ???
Απλα το θελω επιπεδο χωρις εγκοπες.
Με εδιαφερει 2 επι 10 σε ποντους.
Που να ξέρει ο Βασίλης ρε ....ένα τέτοιο είχε ο Κολοκοτρώνης !!!![]()
Της εποχής μου είναι ...αλλά εγώ ήμουν Άκτιο και δεν είχαμε τέτοια .... κάτι σαμπρέλες για μπάνιο είχαμε![]()
Σε συνδιασμο με τον μετρητη παρεκτροπων την αποσταση και συγκεκριμενο τυπο βληματος(καθε βλημα εχει συγκεκριμενη γωνια βολης συμφωνα με την αρχικη ταχυτιτα) μπορουμε οταν κανουμε αμυνα να εχουμ περασει σε ενα σκαριφηνα του τομεα μας σημεια που πιθανων θα περασει ο εχθρος π.χ διασταυρωσεις ,γεφυρια κ.λ.π. κατα την προετοιμασια της αμυνας σκοπευουμε ενα πχ γεφυρη το ονομαζουμε Σ ΣΣ (σημειο συσχετησεως στοχου) περναμε την παρεκτροπη την ανυψωση την αποσταση και τον τυπο βληματος .αυτο το κανουμε και για καθε ΣΣΣ . Ααρα οταν ο ουλαμαγος η ο αρχηγος πληρωματος θελει τα πυρα σε εναν στοχο λεει ΣΣΣ 1 ΠΥΡ ολοι υ πυροβολυτες βλεπουν στο σκαριφημα ποιος ειναι ο ενα περναν τα στοιχεια βολης που εχουν προσημειωση και βαλουν! Βεβαια ειναι παλια μεθοδος γιατο σημερα με τα τηλεμετρα λειζερ και ηλεκτονικους βλητικους υπολογιστες οι χρονοι εχουν εκμηδενιστη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.